[其它更多] 『三色堇』全体活跃成员对粤漫社的祝福

空灵 发布于2010-7-28 00:00 6369 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Mr.Methanol 发表于 2010-7-28 00:34:53 | 显示全部楼层
嘎嘎= =看来我写的太短了= =早知道你们连翻唱圈都提起我就吐苦水了= =一肚子苦水= =真是蠢了= =不过算了那些总会过去的~~我的目标是干死那些看不起我的贱人们!

kevinchan 发表于 2010-7-28 01:27:00 | 显示全部楼层
楼上好邪恶啊

竜崎 发表于 2010-7-28 01:37:07 | 显示全部楼层
三色堇真係快手
6 |- K; q, x; G" ], A3 }3 r4 \PS:琴晚见到某人发牢骚,哈哈
% j) V3 m  I9 rkevinchan 发表于 2010-7-28 00:02

: @- Z* Q' M4 O! |# ~% e4 s係囖,竟然有人咁唔识趣,真係抵死囖...其实我冇谂到会係咁庞大嘅帖,真係宏伟+壮观...我都係唔好噏咁多嘞,费事讲多错多(心照不宣哦=_,-!...)...
$ H6 M% I: j+ {7 X' F' C
3 ]& w$ \  ^" u; z" O
感谢
& ^  G8 i4 C" c; U9 \$ a0 d写得仲好过我~~~
( e8 A5 E% z4 v
* r  L% Y% C  o9 _$ V7 ~  v睇来我要退忍!
+ e) _3 i) P/ \) _Kiver 发表于 2010-7-28 00:13

0 r- X; J- p0 l6 W2 a
* w. v! S) q- T4 @" TK社唔好隐退住啊,照而家情形嚟睇粤漫社冇咗你唔得咖...的确,唔係我卖花赞花香(自己人赞自己人),老实讲,空灵无论係文思、创意定係人脉、组织方面都可以话係独当一面咖,我认为以佢嘅能力绝对可以将『三色堇』做大做强嘅同时,亦都可以帮到粤漫社发展得更加有声有色...

eegbook 发表于 2010-7-28 04:29:04 | 显示全部楼层
嘻嘻,我又黎凑下热闹先。

maplep 发表于 2010-7-28 04:38:27 | 显示全部楼层
嘻嘻,我又黎凑下热闹先。
' g8 L1 F4 H9 ~2 keegbook 发表于 2010-7-28 04:29

' d5 y) i1 J. U& S: C& _8 i2 k) G( W7 W: J1 k+ @0 L8 B
  {; w. f9 Q7 _( g# M/ Z: C
    有红包拿哦6-60

eegbook 发表于 2010-7-28 04:51:40 | 显示全部楼层
有红包拿哦6-603 Q/ @  }. C$ Q& q) s6 i1 Y$ Q
maplep 发表于 2010-7-28 04:38
' ]2 k% Q% |5 I3 @# r7 [1 U
* S) g7 e, M; i: v6 n8 G

% |( R9 G9 C8 {, Z7 G    真定假吖,无呃小弟哦。嘻嘻。。。+ C- w5 r* ]6 i7 M; x  n, a
点攞法嘅呢,请问?嗱,如果呃我,你垫付吖。

kevinchan 发表于 2010-7-28 04:53:47 | 显示全部楼层
竜崎所言甚是

maplep 发表于 2010-7-28 04:54:22 | 显示全部楼层
真定假吖,无呃小弟哦。嘻嘻。。。
8 E1 A# ~7 t* D点攞法嘅呢,请问?嗱,如果呃我,你垫付吖。6 o( H4 u; o5 d- I& X( F9 f" e
eegbook 发表于 2010-7-28 04:51

, A* P$ y: C9 x) A  {# ^6 M* r4 x7 A# c

3 |5 N+ Y/ ^! f7 \, W asas.JPG ' j2 O/ ~6 v. e9 P1 Y: F

eegbook 发表于 2010-7-28 05:14:51 | 显示全部楼层
maplep 发表于 2010-7-28 04:54

% G  y+ l9 h' t( R3 Q# E; k3 e( q3 ^- z0 g  T7 {; V  _
% D) Y5 I* X! T5 N$ I
    果然系好好消息呵。我攞到27星楚。 不过可惜就系,唔够请你去吃餐饭。

maplep 发表于 2010-7-28 05:20:36 | 显示全部楼层
果然系好好消息呵。我攞到27星楚。 不过可惜就系,唔够请你去吃餐饭。: j% y' L% D9 f1 e# U5 r, z
eegbook 发表于 2010-7-28 05:14
( V2 V: @+ I' U2 x$ v# y% {
* l  p' W" @5 {

/ U7 I5 H" i; [$ K* }) x# v) M    请我吃餐面也可以

eegbook 发表于 2010-7-28 05:22:02 | 显示全部楼层
请我吃餐面也可以
/ \( W0 n/ m; h6 {( {5 K+ C# omaplep 发表于 2010-7-28 05:20

0 g) b0 L& X4 o; x! p2 n: H# D; P4 \  G' a

! t" i7 P' D$ _5 ?    几时黎中国旅行下,系度发个短消息比我,到时请你吃面吃到饱为止!OK

落☆茉 发表于 2010-7-28 08:04:41 | 显示全部楼层
于是为啥TUT尊不公平 。。。。minna看啊看啊!奖励全去空仔那啦!!!呜呜呜~~~~
6 T2 n/ H: ?7 x8 k; F
: l4 D; H$ b( x3 [啊呜=  =b路过路过。、。

评分

空灵 + 16 私人奖你的啦~