[软件应用] 最新Windows7旗舰中文32位安装版2.0(带激活工具)0716最新整理分享!

woainixp 发布于2010-7-16 11:55 5790 次浏览 97 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-16 21:23:17 | 显示全部楼层
同你一樣囖...我幫人裝機要上驅家搵驅動的 次次上去都起碼卡幾分鐘的,因為廣告實在太多- b. l; m& i/ |) q
慢步云端 发表于 2010-7-16 21:19

% k. g/ z& ]/ V7 r; V, ?
+ j9 d' T$ l% b4 \; r* Y2 V3 u9 S/ Q  b7 \8 }0 l6 \
    係米你店铺那边网络唔好?我打开5个主页都无卡过,其他页面我唔敢保证...

漫步雲端 发表于 2010-7-16 21:30:24 | 显示全部楼层
係米你店铺那边网络唔好?我打开5个主页都无卡过,其他页面我唔敢保证...
# E- Q! t" V4 v; }  v. S/ ukevinchan 发表于 2010-7-16 21:23

) X6 ]$ t: c% W- O5 ]9 A8 @" R# e
# ~" A. J7 R% u: N9 x) Z  O% H% ]+ p+ n* T
店鋪係100M光纖的 係啲客嘅機太爛...

kevinchan 发表于 2010-7-16 21:36:20 | 显示全部楼层
店鋪係100M光纖的 係啲客嘅機太爛...; p  B& F: C3 g1 V7 |/ b
慢步云端 发表于 2010-7-16 21:30

! }6 [. ?1 n6 y5 L( A0 D$ c. O+ G# O5 G8 |5 X* ~  b) j

4 _5 n4 e1 K8 p0 H5 H# e    哈哈,咁样你都好无奈囖,经常要等网页load咁耐

漫步雲端 发表于 2010-7-16 22:01:37 | 显示全部楼层
$ b0 z; G9 U+ X: }" ~
哈哈,咁样你都好无奈囖,经常要等网页load咁耐4 E7 b' B& Z% N3 F
kevinchan 发表于 2010-7-16 21:36
9 y2 \& Y, g1 J3 q

6 P6 @7 `& M! p4 o
, C1 o* X" V% w$ k簡直就無奈到沒曬嘢講添啦...

eegbook 发表于 2010-7-16 23:19:22 | 显示全部楼层
日本仔又怎会考虑那么不实际的东西啊!
, C$ O1 f! e2 }* Z基拉杰特 发表于 2010-7-16 13:10
" M8 D& J$ g; O) x4 v

! _8 g5 u/ J) t7 U0 g3 r3 l6 V2 b& ?1 D# A7 ?: M! f
    讲黎讲去,请问,呢张贴,系统,定系升级,定系破解黎架?

946553285 发表于 2010-7-17 11:50:44 | 显示全部楼层
多謝lz,但是懶得折騰了

maplep 发表于 2010-7-17 12:01:58 | 显示全部楼层
同你一樣囖...我幫人裝機要上驅家搵驅動的 次次上去都起碼卡幾分鐘的,因為廣告實在太多, a8 Z" z4 z' U4 {
慢步云端 发表于 2010-7-16 21:19

' v1 Z) L7 ]7 Z5 ?  M3 _8 k1 A0 ^7 }- J8 \! o  W
你要看的
/ w) x0 L3 W$ o 图像 023.jpg

漫步雲端 发表于 2010-7-17 12:26:31 | 显示全部楼层
你要看的( l, q1 Q/ a) I( M( {
maplep 发表于 2010-7-17 12:01

! K3 u) ]0 {  {* ]% ^7 \6 z1 y
2 H4 m: H# ]6 C- Q6 z* H7 p
; v, @2 _, m6 U. a果然不出我所料 真係用超人壁紙 話說你桌面好多圖標啊 同埋點解要用英文系統?

maplep 发表于 2010-7-17 12:28:19 | 显示全部楼层
果然不出我所料 真係用超人壁紙 話說你桌面好多圖標啊 同埋點解要用英文系統?
; C, w8 i% l& @慢步云端 发表于 2010-7-17 12:26
4 I+ g' V4 V8 L4 o

" g' S4 T; g, g* h; F% z- D; M0 y
; n2 [) Y) {& O' z2 r, u    因为习惯用英文系統咯,怕换了中文看不习惯

漫步雲端 发表于 2010-7-17 12:31:00 | 显示全部楼层
因为习惯用英文系統咯,怕换了中文看不习惯
9 B# B8 @/ S! g3 T% Omaplep 发表于 2010-7-17 12:28

4 j$ ]" M! K7 L& E# s! j! Y5 W" p. E  q
, @& Q$ ^; k* ~7 V4 b8 d: m
睇過你桌面就可以知道你係用乜軟件做合成了

maplep 发表于 2010-7-17 12:34:14 | 显示全部楼层
; `, ^; l4 ]3 A! v  Z1 y, X慢步云端 发表于 2010-7-17 12:31
- O6 y. l* S0 g1 @7 s

: o% a2 B. A$ v8 i0 U" }6 r) W0 I
    呵呵。。。

kevinchan 发表于 2010-7-17 14:32:41 | 显示全部楼层
& o& p/ N6 {- q) ?  x) L慢步云端 发表于 2010-7-17 12:31
, s! B: I1 B/ R; @" I

' U2 l3 E( z! L6 v+ |; U: W$ `
# i0 S2 M$ l' ?& P3 y( [9 r    你睇唔到我用咩软件