星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[新手问题] 可唔可以修改一下设置呀?

wackgwf 发布于2010-7-12 00:07 3630 次浏览 39 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我认为论坛搜索都要俾钱
! Y! J. i# }+ g真系好无奈8 A8 _1 d2 g$ l* Q
有时想方便D稳野  W1 w# r" j, R* N* `- r
好快就干嗮咯

已有(39)人评论

wind925 发表于 2010-7-12 00:28:48 | 显示全部楼层
基本上你只要回一次覆就可以讓你搜索兩次了。
3 u4 ?3 ]. G/ M  w% V7 ^: ?3 T& f就看你捨不捨得花了,捨不得就一頁一頁找吧!

wackgwf 发表于 2010-7-12 00:31:55 | 显示全部楼层
问题系要有基本既星梦呢
/ u5 a: y2 `, t基本既星梦会唔会消耗嘎?

wackgwf 发表于 2010-7-12 00:33:12 | 显示全部楼层
感基本既星梦会唔会因为搜索而扣左嘎?

kevinchan 发表于 2010-7-12 00:40:14 | 显示全部楼层
我的星梦都用不完

cuterinoa 发表于 2010-7-12 03:36:21 | 显示全部楼层
我的星梦都用不完# W8 G7 }( W; O0 x: ^! g) `
kevinchan 发表于 12-7-2010 00:40
* U) g1 S. k3 b! K) N) a  B& u
5 s. b/ V) I4 i3 c9 s

- S0 n! E! }/ Q0 R你甘多星梦, 分D比我啦~

maplep 发表于 2010-7-12 03:38:37 | 显示全部楼层
。。。。路过巡逻~~

kevinchan 发表于 2010-7-12 03:56:44 | 显示全部楼层
你甘多星梦, 分D比我啦~7 M( Z/ k$ g! F2 m# {
cuterinoa 发表于 2010-7-12 03:36

! w0 c0 E% }2 t" R% H0 e- O# B# `: ]4 ^% `
) N* B9 x3 U" o
    你都好多啊,唔使我畀你啦!

cuterinoa 发表于 2010-7-12 04:00:23 | 显示全部楼层
你都好多啊,唔使我畀你啦!! l1 [' {8 o1 H9 `
kevinchan 发表于 12-7-2010 03:56
1 s7 i, K& _# U6 j1 r

7 q( h5 T4 b6 [$ |, O  `6 u人是贪心个动物来嘎~

kevinchan 发表于 2010-7-12 04:04:21 | 显示全部楼层
人是贪心个动物来嘎~
" X0 W) }6 G" H( |7 k4 q: c% b. mcuterinoa 发表于 2010-7-12 04:00
4 q. @$ Y/ C; r; a

8 t" R9 x8 }; a- |6 _: `! C
4 x7 d. S! N4 |1 U    但不可以太贪心,哈哈
" r# K' L/ z5 v3 _! h: M2 }4 ~PS:咁夜嘅?

cuterinoa 发表于 2010-7-12 04:16:42 | 显示全部楼层
但不可以太贪心,哈哈9 m, O9 t+ R+ u2 }! j
PS:咁夜嘅?9 v3 v2 n, x9 k$ H
kevinchan 发表于 12-7-2010 04:04
7 S5 C2 G& t: o

' E$ d0 V( F* Y; {" I8 F 我无话要细你D星梦... 7 L+ z7 b; R# b. N: A/ C5 S* g6 {
PS:睇波... 我唔球队迷... 唔睇就要等多4年啦...  你叻?

kevinchan 发表于 2010-7-12 04:27:20 | 显示全部楼层
我无话要细你D星梦... $ K2 I& \5 q1 T& I1 F. x( O
PS:睇波... 我唔球队迷... 唔睇就要等多4年啦...  你叻?
2 f  v' L3 W+ hcuterinoa 发表于 2010-7-12 04:16

6 Q' R( J9 `' `% E2 {$ B( m) \我都睇紧,最后一场点都要睇下

1234下一页