[其它更多] 反斗奇兵3 玩具總動員3 Toy Story 3 (RMVB@433MB@UT@中英雙字)

xerox 发布于2010-7-3 15:33 3171 次浏览 56 位用户参与讨论     [复制分享主题]
darrennsz 发表于 2010-7-3 20:29:46 | 显示全部楼层
wow ~ got mkv version  ??

xerox 发表于 2010-7-3 20:34:48 | 显示全部楼层
回复 10# 基拉杰特 6 D$ S- v  `0 \/ z# K, e! c

5 b$ q* l0 F4 c. f- h6 w是的! , 若不是有大家提點一下, 可能呢個POST已經被銷了!

xerox 发表于 2010-7-3 20:40:37 | 显示全部楼层
回复 12# 基斯 0 s9 E3 g9 w" Y2 x; k& I7 n

8 d, Z: z, _/ I- {' p  h要先睹為快 ,睇3D 版有一D難度, 一係要買貴價票(仲要比你買到)先可以去戲院睇!, 一係入左D好貴的設備, 仲要好彩得到真係3d版格式的資料, 先出可以係居企睇。

CJBL 发表于 2010-7-3 20:50:56 | 显示全部楼层
楼主欺负人家,拜托把要求降低下

kental 发表于 2010-7-3 22:00:33 | 显示全部楼层
我等,英语我家下唔想睇!

aaron81 发表于 2010-7-3 22:03:16 | 显示全部楼层
还是等粤语~

纸巾 发表于 2010-7-3 23:18:52 | 显示全部楼层
等粤语高清啊等粤语高清啊~~~

eegbook 发表于 2010-7-3 23:37:32 | 显示全部楼层
还以为咁快就会有粤语添。

xerox 发表于 2010-7-3 23:44:06 | 显示全部楼层
回复 20# eegbook / r0 z$ U; P8 I$ t3 f

0 P. a; k. h0 w$ h是的, 其實我都好想睇粵語版, 睇車站的海報宣傳話粵語版要七月十幾號先上畫, 看來支持粵語版的朋友, 要耐心等一等了。

xerox 发表于 2010-7-3 23:57:41 | 显示全部楼层
回复 16# CJBL " q) i) `# o4 Z# G% q1 j

& H% w+ Y( [; J1 g+ b呢位兄弟, 我並非要欺负人,也沒有想過要欺负人家。 我開出的要求並不算高,以閣下的本事要解決,相信卓卓有餘。 比此閒聊幾句, 回幾個貼, 就成功在望了。' ?' |! k6 i' f& ^4 u: s8 U. l- J3 j
閣下為何要妄自菲薄, 自降身價呢! 

kevinchan 发表于 2010-7-3 23:59:27 | 显示全部楼层
没被扣分就好( e( O- i- f) G" P9 ?( v( B# v9 |
基拉杰特 发表于 2010-7-3 18:45
分一早就已经扣了,只不过主题保存下来,楼主以后要注意了,但还是多谢你分享资源

kevinchan 发表于 2010-7-4 00:01:02 | 显示全部楼层
回复  CJBL
6 {, D# T  s" |
: j7 |5 L$ a5 T# x( j呢位兄弟, 我並非要欺负人,也沒有想過要欺负人家。 我開出的要求並不算高,以閣下的本事要 ...& n6 o# e6 A, f5 ]* ^* p, @  O
xerox 发表于 2010-7-3 23:57
赞成你嘅讲法