[新闻资讯] 世界杯死亡g組葡萄牙7比0打敗北韓

xerox 发布于2010-6-21 23:03 1455 次浏览 24 位用户参与讨论     [复制分享主题]
世界杯死亡g組葡萄牙7比0打敗北韓, 北韓提前出局。 兩勝巴西多數晉級。
! z: S( H) X: ^; Q, t/ R9 S臨時"睇肉" 記者飛影報道。
8 B% e/ a0 \% {" i+ F9 x賽後感想: 上半場北韓輸1比0, 都心知不妙。沒想到居然要輸咁多粒唉~   
3 Y( d' I0 M- j
  i" _9 v( D' O9 p- X輸一粒又係輸, 輸七粒又係輸4 d; R, S3 Y* t; s
但我知道好多人都接受唔到呢個賽果- O+ z! R( P9 g2 D3 P% h
點解? 因為好多人都買左3:1

已有(24)人评论

基拉杰特 发表于 2010-6-21 23:14:14 | 显示全部楼层
虽然我认为葡萄牙赢,但是没想到赢那么多

基斯 发表于 2010-6-21 23:21:46 | 显示全部楼层
可以讲系完全唔俾面

lych 发表于 2010-6-22 00:23:28 | 显示全部楼层
一开场见朝鲜攻咁前就预左啦,实力差咁多,仲要同人地打对攻,就预左有咁嘅结果啦。) o- S/ T3 u2 ~4 B5 q/ \
而且第2球之后,打到佢地D后卫都晕下晕下咁,所以话,喱个比分都几合理~~~~

kevinchan 发表于 2010-6-22 00:37:31 | 显示全部楼层
朝鲜都输到无声出了

Ling1988 发表于 2010-6-22 00:48:43 | 显示全部楼层
好正常事!只是小朋友和大人比赛

aaron81 发表于 2010-6-22 07:38:05 | 显示全部楼层
战术不对,打回原形~

gsl 发表于 2010-6-22 09:16:55 | 显示全部楼层
本来都预咗朝鲜会输,但葡萄牙又系,一啲面都唔俾。

masato 发表于 2010-6-22 10:01:25 | 显示全部楼层
- -总比国足好吧
5 s9 Q' V" H+ G1 k$ r4 p朝鲜队这下回老家挖煤去了

cao0422c 发表于 2010-6-22 10:04:47 | 显示全部楼层
7:0...
: n  k# N# X6 O* eC罗个入波最搞嘢...

kental 发表于 2010-6-22 15:56:31 | 显示全部楼层
我完全对朝鲜的球无语;葡萄牙D配合打得超好,原本4:0我觉得好正常噶赛果先系;点知距竟然废到7:0;朝鲜全部队员可能要去挖煤了! 核弹.jpg 给葡萄牙.jpg ,昨晚看完比赛就发现这些可爱的东东了!

omar0726 发表于 2010-6-22 16:03:52 | 显示全部楼层
完全合理的结果,不过感觉去到太尽。。

123下一页