[粤语动画] 求徽章戰士。。。。。。。。第一部 (150星夢)

help6288 发布于2010-7-3 02:45 5788 次浏览 42 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-3 08:00:50 | 显示全部楼层
第一部半年前已经收咗美版,只係搵唔到粤语啫!第二部搵唔到好片源,但係就有粤语

kevinchan 发表于 2010-7-3 08:19:11 | 显示全部楼层
winny上嘅片源都无完整,我搵到好少集数,所以去搵美版了,美版质量麻麻哋,每集229MB% v: L7 y) }9 C, K2 F
[MW]_Medarot_-_01_-_Stung_By_A_Metabee[7183CD51][(001436)08-11-18].JPG [MW]_Medarot_-_22_-_Dude,_Where`s_My_Ma_[E1AB1A88][(018269)08-15-01].JPG

help6288 发表于 2010-7-3 14:08:52 | 显示全部楼层
第一部半年前已经收咗美版,只係搵唔到粤语啫!第二部搵唔到好片源,但係就有粤语- T& y2 z' }7 p# Q. I8 U
kevinchan 发表于 2010-7-3 08:00

9 F+ k  h) `: P; o, V% ?7 |( B2 ~, X4 J/ d! H: o; Y

' T9 y+ l6 }; R' m    你收既第一部有无日语音轨???

kevinchan 发表于 2010-7-3 15:53:10 | 显示全部楼层
你收既第一部有无日语音轨???3 T+ A" r7 q$ P! a# C4 {
help6288 发表于 2010-7-3 14:08
美版片源大部分都系唔带日语音轨的,意大利片源就多数系意日双轨,我呢个版本系纯English的

help6288 发表于 2010-7-3 20:53:59 | 显示全部楼层
美版片源大部分都系唔带日语音轨的,意大利片源就多数系意日双轨,我呢个版本系纯English的/ A# \, A8 }2 [0 L4 `: ~5 G
kevinchan 发表于 2010-7-3 15:53

' b) r. y2 ^$ @& q) F
4 ^! ~# D, H/ {8 w5 O2 Z+ q5 s: }; ]2 k$ L) ~
    无日语.......无视了

kevinchan 发表于 2010-7-4 00:02:20 | 显示全部楼层
无日语.......无视了
) C+ u$ Y* }' Jhelp6288 发表于 2010-7-3 20:53
你懂日语?定係你有字幕?如果英语都起码听明白小小,但係日语我就完全唔明白了

help6288 发表于 2010-7-4 07:17:42 | 显示全部楼层
你懂日语?定係你有字幕?如果英语都起码听明白小小,但係日语我就完全唔明白了( j; M0 ], R5 G: M  ]
kevinchan 发表于 2010-7-4 00:02

5 M3 V& L1 Z' r; ?  y: S- t0 k0 U' `8 C" K$ i! i

3 t% D6 v2 N& H9 m4 c+ o    无字幕呀........." @, p/ a! G4 L, M3 V
不过....若果收藏日本动画得条英语轨.....我宁可暫時5收住

kevinchan 发表于 2010-7-4 07:33:05 | 显示全部楼层
无字幕呀.........
$ ]. b/ j7 W* c+ K! I) c不过....若果收藏日本动画得条英语轨.....我宁可暫時5收住
7 E; h# U' n/ w5 {! N! o: S3 `help6288 发表于 2010-7-4 07:17
希望将来有粤语啦,不过多数都无可能噶喇

help6288 发表于 2010-7-4 07:55:48 | 显示全部楼层
希望将来有粤语啦,不过多数都无可能噶喇4 j' \. m. q( q/ K
kevinchan 发表于 2010-7-4 07:33

2 a2 X8 Z$ K0 h2 P# H' @$ I  a# m2 {8 R: H$ |' f  K

% o; |; E8 a1 h( r    又甘早晨........

help6288 发表于 2010-7-4 08:01:20 | 显示全部楼层
希望将来有粤语啦,不过多数都无可能噶喇9 t; ]7 Q0 ]' M6 Y/ X( l: y3 v
kevinchan 发表于 2010-7-4 07:33

& f( e) L, g3 P" `0 o- d7 m- H4 F7 T" W; y2 @' V  a7 R7 h$ }
- A' T% c4 k7 G& `
    有字幕都算好了......不求太多
+ ]2 E. `' I, N& S  r7 ?- S上SHARE下條日語軌@@

kevinchan 发表于 2010-7-4 08:16:14 | 显示全部楼层
又甘早晨........3 u" m" B. S9 s& ]6 g7 c' R# |
help6288 发表于 2010-7-4 07:55
唔系你估

kevinchan 发表于 2010-7-4 08:16:43 | 显示全部楼层
有字幕都算好了......不求太多, J, Q* d, o$ I: G3 _) i4 w
上SHARE下條日語軌@@+ Q2 D! x; h$ H! ~. v
help6288 发表于 2010-7-4 08:01
边会有甘好,想下载纯音轨