[动漫周边] gundam 00 剧场版 "木星的谜" 2010 年9月上映

xerox 发布于2010-6-26 17:33 2737 次浏览 35 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-6-26 23:18:50 | 显示全部楼层
我话SE3上特典有预告
! y% d, O' [+ Z) q5 h" [9 }( ~剧场版肯定冇,未上映

xerox 发表于 2010-6-26 23:22:05 | 显示全部楼层
回复 11# kevinchan
. `& i2 k' ]" B
3 I+ R& A( n' ]2 }/ G. K謝謝雀仔大的回覆。 如果用YOUTUBE方式並未能方便大家, 可否建議一些上傳途徑。 讓我可以為大家效勞。

xerox 发表于 2010-6-26 23:25:08 | 显示全部楼层
回复 13# lovepx 9 E6 U! b! t2 j
/ _) k2 }. k. P3 W  j% O+ h6 a
是的!  仲連同Q版的序告片。

kevinchan 发表于 2010-6-26 23:28:58 | 显示全部楼层
回复  kevinchan # j/ y5 q, |; r4 U2 ^
# F/ q9 F5 V/ ]5 w/ P; j
謝謝雀仔大的回覆。 如果用YOUTUBE方式並未能方便大家, 可否建議一些上傳途徑。 ...
" u% n6 @6 W- V* B5 ?xerox 发表于 2010-6-26 23:22
我哋国内比较多人用土豆,酷6,优酷等等嘅视频网,如果上传我谂无必要了,一般预告片当然系在线观看比较好啦 ! O# _- Q" ~3 B9 j1 x
PS:好多时youtube有嘅视频係土豆网都搵到,所以我多数会首先搜索土豆网或者其他视频网

he1007326 发表于 2010-6-26 23:51:43 | 显示全部楼层
有无边位老大可以down部预告片share下阿。。。。

aaron81 发表于 2010-6-27 00:18:28 | 显示全部楼层
回复  aaron81
. e0 s1 X& T  \5 m3 S
; e% \. j, {5 |3 o: Y加了一些圖片, 不返牆也可以睇一D相
$ o# ~3 k' x* i, E, [. u4 }xerox 发表于 2010-6-26 23:01

, v; p) o8 d+ t: h8 K
! ^: F  u& N- i" s6 N0 vThanks~

平常心 发表于 2010-6-27 00:31:34 | 显示全部楼层
连吾上,真无耻XX,好嘢睇吾到,

xerox 发表于 2010-6-27 00:46:40 | 显示全部楼层
回复 19# 平常心 / F8 n9 F7 t1 Y4 X0 B* U
因為YOUTUBE 國內的朋友要翻牆先睇到, 現在正尋找有沒有其他地方題供00 預告片中(末解決所以上傳了些圖片) 請見諒!

eegbook 发表于 2010-6-27 01:51:03 | 显示全部楼层
难怪睇到图片咁型仔,原来系高达。

东方快意 发表于 2010-6-27 15:56:26 | 显示全部楼层
睇楼主截嘅图,好似之前嘅预告都有喔

十仔 发表于 2010-6-28 00:52:30 | 显示全部楼层
好期待^^
, z( P- R, n5 l! b1 R係唔係...00得一集ovq???

376594819 发表于 2010-6-28 19:15:17 | 显示全部楼层
我好想它快点有的看哦!