[粤语动画] 求档高达00第一季粤语合成720P(200星梦)

aaron81 发布于2010-6-18 22:43 2707 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
RT,最近恶补高达,高达00 R1(720p)~求档

已有(24)人评论

aaron81 发表于 2010-6-18 22:45:12 | 显示全部楼层
沙发是我~' ^  ?; n3 h( x
最近挨夜睇波,个脑都实晒,求档都吾知打点乜野上去好

lovepx 发表于 2010-6-18 22:49:19 | 显示全部楼层
哈哈~我又去求,第一次

基拉杰特 发表于 2010-6-18 22:51:19 | 显示全部楼层
这个!我是纯粹支持

kevinchan 发表于 2010-6-18 22:52:22 | 显示全部楼层
论坛好似无人合成过720P,我建议你求音频,然后自己搵片源好过啦

aaron81 发表于 2010-6-18 22:56:13 | 显示全部楼层
论坛好似无人合成过720P,我建议你求音频,然后自己搵片源好过啦8 M. L' Y+ C! K, ]" [5 r' L
kevinchan 发表于 2010-6-18 22:52
) G5 w: |+ r; [, h
9 {& Q- i( g8 J$ W8 t
我找左好久都720P的,应该无人合成~

aaron81 发表于 2010-6-18 22:56:48 | 显示全部楼层
哈哈~我又去求,第一次( V1 W, w; G! ?$ C" V2 Y& t
lovepx 发表于 2010-6-18 22:49

% o7 F5 l+ f/ j5 n
  F- D0 C9 m0 d1 y( w  N7 l高达你又岩呀?

lovepx 发表于 2010-6-18 22:58:35 | 显示全部楼层
嗯嗯~不过5收合成,直接QYQBD1080,我话求钢炼2003,我开左贴; G- P- `) Q" N5 m
好似一集一G

kevinchan 发表于 2010-6-18 22:59:36 | 显示全部楼层
我找左好久都720P的,应该无人合成~$ c( d: S# `6 @" N1 \/ ?' J% J& F* t
aaron81 发表于 2010-6-18 22:56
唔係啊嘛?要係论坛搵好易啫,一搜索乜都出晒嚟啦,几秒就搞掂!有就有,无就无

aaron81 发表于 2010-6-18 23:09:52 | 显示全部楼层
唔係啊嘛?要係论坛搵好易啫,一搜索乜都出晒嚟啦,几秒就搞掂!有就有,无就无( _; I* K, ~  T3 h9 h
kevinchan 发表于 2010-6-18 22:59
* |& W3 r8 P) Y  K. b/ ?2 z! s) z2 ]( J3 X
当然吾止境响呢个论坛啦~

aaron81 发表于 2010-6-18 23:10:58 | 显示全部楼层
嗯嗯~不过5收合成,直接QYQBD1080,我话求钢炼2003,我开左贴
" E6 _) t# m1 R; `: a& w. I0 V" |好似一集一G) Z  w9 b8 h3 F! o$ V) y
lovepx 发表于 2010-6-18 22:58

2 C. P# C" l6 E- y
( m' B1 b! @  P6 _+ K  ^5 k6 L* C你收左水水猫的1080呀??
+ Z" p7 j! r1 p2 w* k我下左几集,但空音越来越见使~

lovepx 发表于 2010-6-18 23:13:47 | 显示全部楼层
回复 11# aaron81 ! V7 p: ~+ v; r5 P% e" R
) K3 X1 g: t2 Q$ B) Z2 K

, l# ~7 v3 |$ g6 c5 q) J0 l    冇啊,都话哩出5收粤日合成,收左QYQ组压噶,据说最好片源之一; i6 s5 @6 e" }9 s0 D
   我5知水猫乜片源啊

123下一页