[迅雷快传] [原創][試發][王牌投手振臂高揮][1-26集][MKV][粵日雙語/繁體字幕](更新完畢)

grostcar 发布于2010-6-12 23:09 5745 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
grostcar 发表于 2010-6-13 12:21:42 | 显示全部楼层
好似无乜人中意哩步动画感噶!!我就好中意哩部动画啦!!以前体完利部动画之后就中意体棒球类噶动画啦~~好 ...8 M) K# I. @: j; C2 g0 G
panzcheng 发表于 2010-6-13 08:17

" N7 ^2 O: i5 h1 X1 J# g8 R6 Q* T/ ?. V. T
; f& d% Q) t6 d- [- H
    如果係咁可唔可以up 18-22集的粵語音頻? 我手上的好像有問題... 麻煩世1 t) o& p5 W  X% N9 x

* [, x' J8 h+ T) b    我自己都合到17集, 都係發一集睇下有冇人想要先睇下繼唔繼續發

Snowsnow 发表于 2010-6-13 12:24:36 | 显示全部楼层
thanks for sharing!

panzcheng 发表于 2010-6-13 13:10:38 | 显示全部楼层
如果係咁可唔可以up 18-22集的粵語音頻? 我手上的好像有問題... 麻煩世+ b9 [! p2 }% ~* ]/ y5 f

+ W8 g3 N' V9 S" q4 A% A/ n; i    我自己都合到17集 ...; n1 y) Y& o2 C% k0 r6 |5 O; J* A
grostcar 发表于 2010-6-13 12:21

! P# Z5 ^+ c; b( S; Z3 t& \* `
5 s5 B) R: H1 B. l- V
        未合到过度唔系感清楚后面噶情况!!你家下感讲我又记翻起先头体过阵好似有一集好似多左D出黎感噶!好似系重复左前面1集噶部分内容!!今晚翻去及及先!!你讲过个系咩问题啊??

eegbook 发表于 2010-6-13 13:13:18 | 显示全部楼层
一睇到捧球嘅动画,我就只会谂起童梦。

netasa 发表于 2010-6-13 14:48:41 | 显示全部楼层
原嚟有人跟进依部嘅。 咁我唔客气收嘢先。 希望更新下去。

xerox 发表于 2010-6-13 15:35:59 | 显示全部楼层
謝謝分享!   多謝多謝!

grostcar 发表于 2010-6-13 21:09:22 | 显示全部楼层
未合到过度唔系感清楚后面噶情况!!你家下感讲我又记翻起先头体过阵好似有一集好似多左D出黎 ...' L/ }% _" e4 l( k8 a- W$ Y! g
panzcheng 发表于 2010-6-13 13:10

: J2 F  |8 ^6 l9 ~" d個粵語音頻分割出來時只有開始的歌,沒有後面的

panzcheng 发表于 2010-6-14 06:39:35 | 显示全部楼层
18 繼續得分: http://u.115.com/file/f83e1fd553, R# h  Q6 ~9 R5 C1 G" F# i
19 桐青的實力: http://u.115.com/file/f85e3fc537' _& g5 H0 a9 i+ V
20 逆轉: http://u.115.com/file/f8886b2434, s, E/ [# [  p  R$ H( b8 y
21 再得一分: http://u.115.com/file/f86d753249
- B, V+ [( M( m# T22 防守: http://u.115.com/file/f86d403fa0

grostcar 发表于 2010-6-14 09:38:23 | 显示全部楼层
18 繼續得分: + h, I. H* E+ d/ V
19 桐青的實力:
9 h7 T2 t+ T, H20 逆轉: 6 k9 K6 E- y3 D- F  O! \# B( ]
21 再得一分: - u% W- k" U& u' o+ u" {7 b
22 防守:/ T& v9 b) X6 k$ r* j& V' _; y1 [
panzcheng 发表于 2010-6-14 06:39
4 Z* q1 Q' f, l3 G7 a
7 O0 H$ Z3 i+ d) Q
% j$ v2 r: J/ I$ @8 C6 Z
    THANKS A LOT( g% e2 \* t2 v5 k+ Z9 |' M3 J
已收下, 感謝幫忙

grostcar 发表于 2010-6-14 18:17:37 | 显示全部楼层
片源是什麼格式的?MP4?# J1 F4 @) f  Y4 f, b; _# B
hikaruyin 发表于 2010-6-12 23:32
, r% J8 o- V5 h  r1 Q# B3 ~: T6 s
日語片源是MKV格式

onizukayeahyeah 发表于 2010-6-15 14:10:50 | 显示全部楼层
animax的粵語 感就正

fms2046 发表于 2010-6-17 16:53:39 | 显示全部楼层
对棒球类不太有爱,纯支持了