[每日闲聊] 每日一水!为防脑积水!!

Ling1988 发布于2010-6-12 09:39 1912 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ling1988 发表于 2010-6-17 12:50:03 | 显示全部楼层
回复  Ling1988 ! L' ]3 Y7 X8 N$ W, S8 Y. y% O5 W
' {, H% v5 L& y. ?
% F0 E& }+ _" V& Z! F+ u7 ~
    2个,准备再买一个先。依家2T大概1K唔使吧0 z( @" ~9 r$ b
kyo1983 发表于 2010-6-17 12:36

4 r+ D/ t. X; y) L% }+ l3 U' T, s$ H/ S
2 l* J% l7 i% Q/ u7 ]. D. |% _6 v* I2 Z& E- x  S: Y! ^0 r+ |
    哗!好贵!WD1.5T先650个人仔,平D啊

kevinchan 发表于 2010-6-17 12:53:14 | 显示全部楼层
个个都做大水桶了,我哋小水桶装两装就满晒,真係惨

Ling1988 发表于 2010-6-17 13:32:55 | 显示全部楼层
个个都做大水桶了,我哋小水桶装两装就满晒,真係惨5 a/ r+ \' T1 n8 H0 Y9 g, d
kevinchan 发表于 2010-6-17 12:53

b8 r: b, n6 d( i. Z3 z' _
2 @8 G% {7 \8 R/ k. Q
5 p/ ~1 t, w* V3 Q5 h; _) J    依家硬盘今鬼“平”!唔装番一两个?

kevinchan 发表于 2010-6-17 14:12:47 | 显示全部楼层
依家硬盘今鬼“平”!唔装番一两个?
) g' u: c* Y$ g+ j! VLing1988 发表于 2010-6-17 13:32
最弊我买唔起

Ling1988 发表于 2010-6-17 14:36:26 | 显示全部楼层
回复 52# kevinchan & b! m% w& O$ p& j' t! @

; C% b. K! a, K+ R; c
; ^8 V" L/ n1 a7 A1 H; v& V' d    您讲ABC?几百文就1.5T啦!

kevinchan 发表于 2010-6-17 14:38:57 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 7 m0 Q; y$ U, U5 `, O% C3 }" I

% Q' q7 U& [  k
- a# w- R) K7 t/ e7 y    您讲ABC?几百文就1.5T啦!# G2 ?& g. Q) L$ Z2 F, E
Ling1988 发表于 2010-6-17 14:36
咩abc?我依家穷困阶段,无办法啦

kyo1983 发表于 2010-6-17 14:45:57 | 显示全部楼层
回复 49# Ling1988
2 U* }* _4 m- h" ~) ]7 y5 S- ]& h# y. b( ?. X4 l

- G: O% ?( `5 a% r' Z8 U# Q4 R    我一直用开希捷,所以想买翻希捷的

iorirx 发表于 2010-6-17 14:49:06 | 显示全部楼层
CD-R?我有好几百只啊!LZ想要啊!我卖比你啊!