[每日闲聊] 每日一水!为防脑积水!!

Ling1988 发布于2010-6-12 09:39 1905 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
其实呢个都老话题来的!大家是点整理自己的动画资源的?( c# j) l9 s. L% Y3 u0 h

2 n# {. a; z6 ?9 b$ o我依家好鬼烦!以前烧的CD(700几MB果种碟)唔知点入手!
0 Q" C! S; q3 x* Z" {, z; N% _# ?+ }3 _& r
好鬼多啊

已有(55)人评论

kental 发表于 2010-6-12 10:22:22 | 显示全部楼层
哈哈,甘米同名噶摆埋一齐;然后用绳子绑紧;一叠叠甘摞好就可以啦!比D心机就得啦,有几难!

lovepx 发表于 2010-6-12 10:51:43 | 显示全部楼层
买多几个外置硬盘,将碟噶复翻硬盘度,不过如果有一个硬盘瓜咗噶话就杯具

Kuromi19 发表于 2010-6-12 11:23:48 | 显示全部楼层
一唔系按字母排,一唔系按年份排咯

天使之风 发表于 2010-6-12 11:31:58 | 显示全部楼层
抄我既每日一水~~·你要每日一咬先得~~

Ling1988 发表于 2010-6-12 11:48:25 | 显示全部楼层
回复 5# 天使之风
& J6 U4 i) X& ?& h! E7 {/ b8 {# r. @  Y/ r! U0 Z( @% N% H
2 W9 ?5 F0 M# O! |% Y) c" B& V
     米话抄!借来用下这!水下水下又一日啦

freedom246 发表于 2010-6-12 11:50:54 | 显示全部楼层
做咩唔刻DVD,CD多多都唔够用啦!!

Ling1988 发表于 2010-6-12 11:52:51 | 显示全部楼层
8 a* @' x4 L7 u$ Q
- D0 g! S$ G4 |  y/ ?; u! \回复 4# Kuromi19
: [( B: H9 Y' @+ B
, _: @% E5 \8 G, |( \3 q" K* }1 B! `5 @
    我是怕果D数据会飘左!想烧成DVD无从入手!!头痛啊

chrisrex 发表于 2010-6-12 11:59:22 | 显示全部楼层
不过dvd可能都会飘走咖,所以都唔知点先会安全,

Ling1988 发表于 2010-6-12 12:01:06 | 显示全部楼层
回复 3# lovepx 7 V0 F5 a- u7 T8 A' i0 E) _

! Q# G8 n8 l6 d$ d  P
2 x- m% b- X9 M+ N    呢D是尘年之物,果时用CD-R已经好先进了

Ling1988 发表于 2010-6-12 12:02:42 | 显示全部楼层
回复 9# chrisrex # R5 m# A" p8 b( a

8 P- O! s6 n. ^  S& C; s9 E# h. w5 P
2 G: o& S7 @2 ~: _% g/ j, y( O) z& n9 N    今您又用咩野方法保荐啊!介绍下

Ling1988 发表于 2010-6-12 12:11:46 | 显示全部楼层
回复 3# lovepx
3 `  ^  J' r7 n  D
/ m8 y+ Y$ T5 K" b+ A' a( J4 S; `0 Y5 C2 X7 x3 N& y8 b6 m0 m. u; B
    讲起外置硬盘就心痛了!之前有80G西数硬盘做存盘,放满数据后从主机裸左出来!放一段时间后想用之时已经用唔到了

12345下一页