[吃喝玩乐] 竞猜世界杯,得星梦(揭幕战已结束)

kevinchan 发布于2010-6-11 13:31 4104 次浏览 63 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-6-11 17:35:11 | 显示全部楼层
我都嚟玩下。。。
5 ]  s" x/ Z; P$ ^8 |) P/ ?5 v( e1 l% h: O$ M4 [; T2 R/ Q
南非3:1胜墨西哥

平常心 发表于 2010-6-11 18:30:57 | 显示全部楼层
墨西哥胜南非,4 P$ V8 N* `6 j0 }  [' t  v4 N' O

: R  P: [1 u* {' `8 O. {3 D5 ]实力取胜,要知世界级最怕的对手,

LAIKAHEI 发表于 2010-6-11 18:38:37 | 显示全部楼层
我估墨西哥贏Y.....40星梦都唔少....

基拉杰特 发表于 2010-6-11 18:41:07 | 显示全部楼层
我估墨西哥嬴!! 赛果是3:2

shuang 发表于 2010-6-11 19:02:46 | 显示全部楼层
我噶直觉话卑我知    南非1:0墨西哥

Ace0210 发表于 2010-6-11 20:01:15 | 显示全部楼层
我佑南非2:0打敗墨西哥

Laputa81 发表于 2010-6-11 20:09:23 | 显示全部楼层
南非小胜2:1

aaron81 发表于 2010-6-11 20:41:34 | 显示全部楼层
南非VS墨西哥 1比2,墨西哥胜~. ~9 |# i& X  P3 w% J5 V
可吾可以再落本~搞下气氛~

kevinchan 发表于 2010-6-11 21:17:48 | 显示全部楼层
南非VS墨西哥 1比2,墨西哥胜~
2 q9 u0 _, v5 u$ V3 H: I可吾可以再落本~搞下气氛~% Y) w0 s0 D% [4 v: C; b+ i
aaron81 发表于 2010-6-11 20:41
落注?咁即係落注嘅人输咗要被咬? ........呢场无时间搞啦,等我下次拣过另一场嚟畀大家玩玩!
3 F, y1 q. q: F- Z; a' ^7 bPS:落注咪即係变咗我哋论坛做庄?

天使之风 发表于 2010-6-11 21:33:11 | 显示全部楼层
落注?咁即係落注嘅人输咗要被咬? ........呢场无时间搞啦,等我下次拣过另一场嚟畀大家玩玩!
  q, z: N4 Q2 w6 U3 @" o8 S' P9 KPS: ...
* y0 s7 Q4 Y0 T, S: x" a: r9 |kevinchan 发表于 2010-6-11 21:17
& V; ^! E3 t6 i; C

# ?, H" |7 }1 X& |: R; b
5 h1 i7 Y5 P7 g2 C6 @1 @, L' S; K    非法聚赌啊。。。

天使之风 发表于 2010-6-11 21:35:20 | 显示全部楼层
{:4_302:}没收非法所得,奖励提供线索者

mymuro 发表于 2010-6-11 21:36:52 | 显示全部楼层
落注?咁即係落注嘅人输咗要被咬? ........呢场无时间搞啦,等我下次拣过另一场嚟畀大家玩玩!  V, Q7 K/ w" D3 G3 h( N
PS: ...+ I& H8 e1 A1 K  K% }
kevinchan 发表于 2010-6-11 21:17

7 E; {. {, U7 b! B0 L$ P$ x+ _% ^+ u% m! U3 X1 r, n
% _4 R( _3 Z0 j: [" ^
可以用银行转账方式落注, 用受让球盘口方式落注,基本上唔会蚀