[动漫讨论] 美少女戰士(第一部)將於8 月中在2播放

ngyan1600 发布于2010-6-10 13:53 8313 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
雪比 发表于 2010-6-13 19:38:03 | 显示全部楼层
终于都等到重播了,太好了。

venuschen 发表于 2010-6-13 19:52:15 | 显示全部楼层
高兴到叫左出来!我仲以为TVB永远都唔会重播美战添
# ?: b, B1 ?  Z2 s希望下一部重播既系《足球风云》《百变小姬子》《幻法双子星》《伙头爸B》《幻法小魔星》......以及所有《閃電傳真機》播過既旧卡通!
9 C2 K  j- ]' E6 ]" `如果连《閃電傳真機》都有得重播就好啦!依家D儿童节目根本就同《閃電傳真機》无得比!

venuschen 发表于 2010-6-13 20:18:09 | 显示全部楼层
3 Q8 h$ v! u# X' s1 |
我唔知仲有無種.....文件我係離貨區發,等等; ?3 S5 _, F/ {' u$ C% q
ngyan1600 发表于 2010-6-11 14:23

, K# `. `7 E7 o/ i& o& [3 z# `
& y+ T* x' G4 |2 P9 G6 X! j+ U8 L0 K5 g: q/ i7 x2 f6 ?
離貨區係邊到?可否俾鏈接?thx!!

lovepx 发表于 2010-6-13 20:34:24 | 显示全部楼层
我觉得应该就下5到啦~

alam 发表于 2010-6-13 21:23:01 | 显示全部楼层
我已经开心到哭唔出了~~~~!!!   
+ e9 _& \; L0 c# p, O2 r. j- A! x
一定要有人录晒全套199集TVB粤语啊!!!  
: n" {' J% `  b2 r6 j% ?3 V0 l! [+ ~- a& N, M. q4 U
好似而家钢炼甘正既音 ...
! b& s# n5 Q% W马桶帅哥 发表于 2010-6-12 20:10

: n# f, g9 c6 b/ `; [
) F2 [+ H. ~% g- a, ~) v
4 p' S% y" |; v' `    你說對了, 199/200集TVB粤语. 現在不再後悔掉了當年的錄影帶了!

alam 发表于 2010-6-13 21:26:43 | 显示全部楼层
高兴到叫左出来!我仲以为TVB永远都唔会重播美战添% l: ]3 _0 C% d9 H# I3 T  N8 H* Y1 I7 D
希望下一部重播既系《足球风云》《百变小姬子》《幻法双 .... o' K9 X" V/ ]* m
venuschen 发表于 2010-6-13 19:52

% K% v; s+ T0 v# q7 a* `
$ Z0 Q- b' }- d0 q5 I6 A. x8 `& M
    我都希望重播更多經典, 希望今次重播都播所有美戰主題曲及片尾曲!

sorrysoka 发表于 2010-6-13 22:11:01 | 显示全部楼层
J2 已經有廣告了!!!
7 f- v( @% \6 o( |4 R

freedom246 发表于 2010-6-13 22:43:38 | 显示全部楼层
4 Y2 g* a* l* Z8 x  r
: `. h  g$ o3 s0 }$ msorrysoka 发表于 2010-6-13 22:11

. J$ e. l6 s: U  n4 s7 k- M& T5 w8 q! k1 d+ m/ A+ f+ \

/ {  P" v- Q+ C4 c, B真系??感觉台徽有D奇怪??

alam 发表于 2010-6-14 00:12:04 | 显示全部楼层
J2 已經有廣告了!!!1 ~) a0 ?3 }, v0 o* a; q2 }6 x9 d- Y, y
sorrysoka 发表于 2010-6-13 22:11

9 D6 K# q& C' T$ b% d  m' N/ G  N7 ?% ^0 y0 @9 ~. G8 d$ q4 u- Q

' q! @9 ^: _1 ^  l; a- o% q    等我有時間都看J2 的美戰廣告, 但唔知幾時播!

venuschen 发表于 2010-6-14 17:23:56 | 显示全部楼层
) s* O) f5 x# O' Q6 wsorrysoka 发表于 2010-6-13 22:11

0 Z5 T2 {0 j! o
9 u+ m  d% K7 Y6 {. n; ?8 S: k: b; G# S. z$ L
請問係唔係你自己錄既?可以分享出來嗎?thx!!

马桶帅哥 发表于 2010-6-14 22:36:37 | 显示全部楼层
哇!!我要广告啊。。。。
# q$ o; S2 y6 E  o2 n7 m: B$ G: _% N' M' N" i$ j
请分享吓好嘛?# Z; J: Y5 S: W$ q

; w- U( \: m' b% A唔知黄丽芳有没帮第一部重新配音??

exxfzc 发表于 2010-6-14 23:56:22 | 显示全部楼层
在哪个台播?