[动漫讨论] 美少女戰士(第一部)將於8 月中在2播放

ngyan1600 发布于2010-6-10 13:53 8314 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
丞相 发表于 2010-6-11 21:02:17 | 显示全部楼层
我記得唔知第幾套GE片尾叫"不必放棄". Z6 \, \6 K7 |; j  X# ]' k
我覺得戈首歌好好聽GA~~

阿叮 发表于 2010-6-11 23:43:03 | 显示全部楼层
我記得唔知第幾套GE片尾叫"不必放棄"' V0 |) c, X3 {" i" f9 o/ c* t
我覺得戈首歌好好聽GA~~0 c; g7 q# r9 D/ \; V- ~
丞相 发表于 2010-6-11 21:02
7 d& O* U2 m6 u$ m- r0 ~2 {

' c# k' m( c! U5 B0 x
! d+ {! h8 ?+ @, `    9 _2 h! `1 p9 s* K# M
係阿..
  z7 r2 z6 K( i4 s+ F% {7 D我都觉得嗰首好好听...& ~$ n3 U. B; B% a/ P& k
好似係s.嘅片尾嚟咖...

阿叮 发表于 2010-6-11 23:48:46 | 显示全部楼层
我記得唔知第幾套GE片尾叫"不必放棄"
  A# C; n1 U8 p) o) n7 n: Y/ P1 U' b我覺得戈首歌好好聽GA~~: t) L6 a+ M4 \* p( J
丞相 发表于 2010-6-11 21:02
' R% t+ v8 W- @5 k: K+ c; v

" [% e# E. K! T. l% A. @2 s  ^$ Y' H1 ~* @" S* S7 q3 }0 ]0 q

1 U( ^2 w$ z% n/ Z3 e& i+ x& K  Y1 }! h
不必放棄讓我爭取到底..# a2 G- d+ T7 X4 t
是對是錯堅持多一次徹底..
4 |# d  z' t& W: d# d8 Q, ]盼會共你  如神話美麗.." x% z5 ~/ `1 E3 S( t9 j2 q4 |1 A
像煙像花癡迷  令你令我癡迷..
5 f( L/ v& T- w$ ?世上哪可找到取替....~
" m: V3 X8 N% D& Y* t- t$ B0 a* {$ `0 C- S. p
$ i- |  V+ z& f8 A
哈哈..

freedom246 发表于 2010-6-12 00:04:48 | 显示全部楼层
係阿..0 q. N; U. t! M9 m: M& E# Z
我都觉得嗰首好好听..." H; R# z4 E* l/ e2 k' x; \7 b
好似係s.嘅片尾嚟咖...) N' {+ }* o& g5 O. G9 }! A
阿叮 发表于 2010-6-11 23:43
) f- `' E3 i$ A1 ~4 K

- v+ Q! ~) a# Q. u: |$ b8 i7 ?: @  [; B0 g& Q7 {
係SS既第2片尾先岩!!

阿叮 发表于 2010-6-12 00:09:58 | 显示全部楼层
回复 52# freedom246
5 q2 @* I9 X8 I, ~* ]! [1 w/ w. f+ J
; Q8 ?+ W4 Y/ s9 j  h! S+ T1 ~* u
8 _( U. d" d! {( p! j- r$ Q2 L" D' {   
3 ]0 F7 {# N0 e3 s: x& z' A7 l6 ]8 G& z
哈哈...係阿?..
6 @8 L+ j' R3 [/ @( I4 U0 f明白...) b7 d8 A& ]( f0 |3 D) [
当时啱升小学咋...>.<..

SA_127 发表于 2010-6-12 01:29:28 | 显示全部楼层
最好聽係月亮下禱告!!!5 v6 `# K% a1 x7 k, M, @8 ^8 i1 i/ [
好正

kwanyeung 发表于 2010-6-12 05:25:36 | 显示全部楼层
真係架?神奇了。不過應該唔會播中文OP+ED。希望佢會播啦。

frtff 发表于 2010-6-12 12:59:17 | 显示全部楼层
不错不错,哪里有BT下啊

丞相 发表于 2010-6-12 14:45:47 | 显示全部楼层
真係架?神奇了。不過應該唔會播中文OP+ED。希望佢會播啦。9 z6 `  A! v/ Y2 l* ^: {- v
kwanyeung 发表于 2010-6-12 05:25
! ?1 K  ^: X) X1 B9 ]- K

& F* ~' k" f/ G8 _- G* _, O1 W
6 y0 R: Z: l& ]; A* E$ k    HAHA~
# v5 b7 _: O" Q呢樣可以話係我E+對美少女戰士比較深GE印象

马桶帅哥 发表于 2010-6-12 20:10:40 | 显示全部楼层
我已经开心到哭唔出了~~~~!!!   
) s- `6 |9 G( j4 Z/ [/ ]
" n% Y/ d" U1 N& Y一定要有人录晒全套199集TVB粤语啊!!!  ! [2 z1 e) P+ U2 R+ a5 s1 n2 J( A2 ?
4 H6 Y* J9 ]9 F* l' H
好似而家钢炼甘正既音质!!
: I: g  _6 F5 F5 C1 J3 p% k
! v* B8 z/ z5 J6 j# J$ p) {, w/ P黄生无力再玩,就等我来啦!!! 完美的美战!!!!

342834473 发表于 2010-6-13 08:08:27 | 显示全部楼层

大天使007 发表于 2010-6-13 08:08:50 | 显示全部楼层
粤语配音可以更清晰啦~太好了!!