[其它更多] mu空间 下载速度 变得很慢 怎么回事?

access 发布于2010-6-1 17:35 6334 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
batuu 发表于 2010-6-7 01:37:41 | 显示全部楼层
我VISTA用吾到J DOWNLOAD 呀

eegbook 发表于 2010-6-7 07:05:04 | 显示全部楼层
日日全速230KB/S.....路过....  X6 {& m" ]! P, A( u
kevinchan 发表于 2010-6-1 21:19
; p* e2 W9 m  k4 Q; {

' }$ E4 \. }6 w. E2 ]3 c
# D* W- K9 t& e/ ~6 L    雀仔兄好利害。。。& s5 I4 G1 z' G# r4 s9 `2 C6 ]+ R
我下MU,如果唔系闲时只有150多,少则只有70-60K而已。
6 H) }' `( C1 m8 U9 F' w0 G如果是MF,则会时时上200K。

kevinchan 发表于 2010-6-7 11:44:34 | 显示全部楼层
雀仔兄好利害。。。  ?1 b* L! x: a% i, W; l: T
我下MU,如果唔系闲时只有150多,少则只有70-60K而已。
" H9 h6 a) T# ?如果是MF,则会时时 ...5 |0 i  X6 \% j8 V) i6 L: F' T5 w
eegbook 发表于 2010-6-7 07:05
如果我网络许可,几多M都可以达到

eegbook 发表于 2010-6-7 11:46:33 | 显示全部楼层
回复 39# kevinchan 2 t# @- b. n- v5 D0 U
. e1 \  h' x; W: v& U. D% `7 x
  k, }& R3 b+ Z2 \8 |0 `
    你唔系一栋楼,几百兆果D吖嘛???!!! 好利害。

kevinchan 发表于 2010-6-7 11:55:24 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
! D4 _3 s# E/ Z) z, M5 o* Z6 d- D# I3 E/ P+ z5 B, }# M
" ?4 e9 M+ P5 q' }. O& s$ l- R
    你唔系一栋楼,几百兆果D吖嘛???!!! 好利害。+ N& K% l( h. D, ], W
eegbook 发表于 2010-6-7 11:46
我唔係小区咖,我哋一般家庭边有可能有咁好网络

MUfans 发表于 2010-6-7 17:09:48 | 显示全部楼层
在此呼吁各位尽量唔好用迅雷载MU

kental 发表于 2010-6-7 18:24:12 | 显示全部楼层
回复 27# kevinchan
' D! o3 ^  k) Z1 ?1 ?$ o
- N' e: f9 t3 l2 S& H/ K( Y- }& `# m7 y& G# o& s
    雀街,始终都系下载唔到喔!而且家下连个网站都登录失败(家下已经用左skipscreen同埋firefox噶啦)

kevinchan 发表于 2010-6-7 20:01:30 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
$ [. G  i8 }: L; f$ ~# O
* Q$ t/ S% m6 D& b  ^# F' B
8 e9 l* X8 b7 S    雀街,始终都系下载唔到喔!而且家下连个网站都登录失败(家下已经用左skipscre ...
4 @* T+ M- l1 y" a) R, D; w% xkental 发表于 2010-6-7 18:24
咁我都帮你唔到啦,我都奇怪点解我下载到

batuu 发表于 2010-6-7 21:17:15 | 显示全部楼层
回复 42# MUfans
! ~, C% e- s3 `' Q$ q7 }8 C: c0 v4 ^+ B! ]! l" `

/ {- ^, A! A$ r' I5 S/ x8 w4 T此話何解呢???

miloruan 发表于 2010-6-8 15:17:01 | 显示全部楼层
路过瞄瞄!!!

kental 发表于 2010-6-8 19:30:02 | 显示全部楼层
回复 44# kevinchan 2 k- v. Y2 }( R; d3 D% b
" y8 B/ t  z) ~% \3 w8 i1 h! ^! I
0 h( z9 V/ Q6 ]$ q1 |: e
    甘唯有等个位大大翻来睇下有无办法啦!

a72976 发表于 2010-6-8 21:56:07 | 显示全部楼层
我也很慢...一般下午到晚上都慢的!