[其它更多] mu空间 下载速度 变得很慢 怎么回事?

access 发布于2010-6-1 17:35 6316 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kental 发表于 2010-6-3 12:40:06 | 显示全部楼层
回复 21# kevinchan % a+ o5 c* t& \: p

$ M5 [, R, o6 r$ G9 @/ e, t
* H: u+ y1 e8 a1 j- u8 o    我记得系有ZS空间噶;不过我打开网站要用一个软件,搞到网速超慢;跟住难得可以下了,距竟然下到10+M就话完成!连续试左两个星期都系甘,我其他下载啊,QQ都唔开,一心想下载距都唔俾脸我;雀街教下我你点打开个个网站同用咩也下载噶

ConvoyChan 发表于 2010-6-3 13:29:34 | 显示全部楼层
一直全速mu  ' F- C4 _( ?2 B  N3 d  P* d  o
ie先得 迅雷冇速度 5知点解

kevinchan 发表于 2010-6-3 13:48:22 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2010-6-3 13:54 编辑 1 U$ }6 ]- W' C7 ~8 @
回复  kevinchan 6 m# L/ [9 a7 y. ~
) K% ~, K% }) p7 ^

+ g# @( i4 C5 D/ Z2 h* u$ s  W    我记得系有ZS空间噶;不过我打开网站要用一个软件,搞到网速超慢;跟住难得可以 ...
6 G  v4 I7 S/ i6 A: Qkental 发表于 2010-6-3 12:40
我用firefox+插件skinscreen可以成功下载,以前要用代理下载ZS空间的,依家连代理都唔使用,唔知点解........以前我都係下载到一半或者小小就已经唔得啦,反而依家得咗

access 发表于 2010-6-3 23:00:03 | 显示全部楼层
今日down的时候有200几k最快

sorrysoka 发表于 2010-6-4 03:49:04 | 显示全部楼层
有時快有時慢:o(
  z2 a4 P& @2 ?5 p( R, V時間問題吧...

kental 发表于 2010-6-4 15:13:46 | 显示全部楼层
- D5 ~: q9 b$ [( i
我用firefox+插件skinscreen可以成功下载,以前要用代理下载ZS空间的,依家连代理都唔使用,唔知点解...... ...% S) p. n: n, v* c+ [
kevinchan 发表于 2010-6-3 13:48
! u; v! F& L6 `# S# k

, b: \7 P8 B: _# U4 _; c) q
. r" P9 [7 X6 N$ k% @    我先试一下先,不行再请教;: Z2 L9 D) b3 d& X6 P& c! d' U
$ J) r5 L: |+ w4 N8 ^5 N
结果都系唔得,雀街个插件搜索唔到喔;你用边个代理的啊?发来试下啦

batuu 发表于 2010-6-5 15:22:56 | 显示全部楼层
700KB/S路過

access 发表于 2010-6-5 17:47:48 | 显示全部楼层
有冇咁神速啊,吹水姐卦!

kevinchan 发表于 2010-6-5 22:34:07 | 显示全部楼层
有冇咁神速啊,吹水姐卦!+ f5 i- V  P3 r$ X
access 发表于 2010-6-5 17:47
唔出奇,如果我唔係网速受限,我10M/S都可以

火宇宙 发表于 2010-6-5 23:02:32 | 显示全部楼层
好似系电信比较慢吧

LAIKAHEI 发表于 2010-6-6 00:05:41 | 显示全部楼层
我部筆記得50kb咋.....而且mu限制很多

kobe1992 发表于 2010-6-6 19:10:19 | 显示全部楼层
點解可以用到迅雷下載既??? 我mu下載的東西 只能用JDownloader下載 還十分慢~