【原創】(更新第2話) [DVDrip]機動戰士高達 第08MS小隊[共12話+劇場版][合共6個空間]

SA_127 发布于2010-5-28 21:15 12560 次浏览 154 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-5-29 05:23:50 | 显示全部楼层
TVB配音來嗎?
/ S9 E0 A% B8 n& n% h0 ~支持呀

chen2010 发表于 2010-5-29 06:32:38 | 显示全部楼层
十分感谢楼主的分享!!!

ytwokabo 发表于 2010-5-29 08:03:23 | 显示全部楼层
高清下来收藏~~~~~我的硬盘好大~~~~~~

aaron81 发表于 2010-5-29 08:56:00 | 显示全部楼层
以前常听人说,一直找吾到粤语版睇,非常thanks~

tandong 发表于 2010-5-29 09:27:53 | 显示全部楼层
楼主,呢个是咩盘来架?开吾到!

SA_127 发表于 2010-5-29 10:41:21 | 显示全部楼层
楼主,呢个是咩盘来架?开吾到!8 D% H& C/ q* J4 Y; R1 G
tandong 发表于 2010-5-29 09:27
' ~: S% C! P% c0 X% w7 M
我開到@_@...http://www.megaupload.com/?d=HIJFMFF0
+ b- |+ o4 @) w3 W  V
8 j. u% [# s. p$ Ahttp://www.megaupload.com/?d=UHU5A76G1 y) L9 X/ Y7 W5 Y# j, J
$ b5 E8 P  D- ~8 m: Z
http://www.megaupload.com/?d=4CSO35ZV

漫步雲端 发表于 2010-5-29 14:09:45 | 显示全部楼层
我都嚟支持下,不过话说楼主开嘅坑好多都未填满哩

SA_127 发表于 2010-5-29 14:52:10 | 显示全部楼层
我都嚟支持下,不过话说楼主开嘅坑好多都未填满哩
/ ?7 P; o! A7 z慢步云端 发表于 2010-5-29 14:09

+ }( U' E; J" m其實一個都未填滿

漫步雲端 发表于 2010-5-29 15:25:22 | 显示全部楼层
其實一個都未填滿+ K5 I4 p9 ^  z' \0 P& B$ {
SA_127 发表于 2010-5-29 14:52

( l: }6 H% x8 E$ P; d# o  W% k/ E. \, U( q# q- O) \
因为你每个都系又大又深嘅坑嘛,比如小樱同钢炼FA
3 w2 O" I7 a* q0 m0 V0 |% _
; z, \; Z7 {( W0 M8 b0 _成60几70集咁长..

SA_127 发表于 2010-5-29 16:46:57 | 显示全部楼层
因为你每个都系又大又深嘅坑嘛,比如小樱同钢炼FA: j+ \7 }3 o% y( J3 A

( \8 q0 z2 M2 C' z: z成60几70集咁长..
$ E# |; \- J! j+ _; R! a) w& s慢步云端 发表于 2010-5-29 15:25

6 M# g$ P6 X& P' m" z呢d唔算長lu...
* \) u0 w' c7 [* ^8 k; B: o  A銀魂201集

eegbook 发表于 2010-5-29 17:19:43 | 显示全部楼层
哇。。。咁大,画质一定好得架啦。

iorirx 发表于 2010-5-29 18:34:42 | 显示全部楼层
支持一下!