[粤漫动画] 【轉貼】[BT][機動戰士高達ZZ][BDrip][1448x1080]

SA_127 发布于2010-5-24 17:23 11403 次浏览 80 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
本帖最后由 SA_127 于 2010-5-25 12:03 编辑 - M5 x  g2 R6 J9 y/ F! P& L- z1 _
/ `+ m0 [' p( V9 A5 k
岩岩搵到就轉貼過黎啦速度唔錯
5 u  Q) w5 T3 Z/ M& }2 v' p) o& b貌似30集後無外掛字幕
7 R* S- j3 b0 |. ^. @不過對我無影響 因為我有齊) b: D- j7 {0 f* R  h% W9 n
9 u4 i) j) w# F% {
【名稱】:機動戰士高達ZZ (高達全系列第三套)
9 G! @3 m( Y! s" r# D) }【大小】:約700~900MB一集, 全套38.65GB
' u# N6 G8 P4 O9 ]! f7 \* N【格式】:MKV-BDrip
) g8 r0 _& b1 M, x- B) x/ b; z9 c; P【語音】:日語發音
# o* d3 Z0 q9 ^$ Y4 ^$ t0 i
( q- G$ `$ {1 H0 O  P& ^, I# F# m& |預覽圖# H0 H( g8 _! M9 x4 d; J# V
$ z0 ~( W& _4 ~: S7 e下面係電驢上既dvd版 可以作對比
' V/ G2 L* w% u9 P. X
, G) _2 r% f* V. {: F& g: C8 X  C' p* ~8 b6 c
[lloup][完整1-50][アニメ BD] 機動戦士ガンダムZZ.torrent (200.56 KB, 下载次数: 77)

已有(80)人评论

chrisrex 发表于 2010-5-24 17:35:57 | 显示全部楼层
第一个支持~~

Ling1988 发表于 2010-5-24 17:38:30 | 显示全部楼层
第二个支持!只是精神上支持!因为区唔是经典

freedom246 发表于 2010-5-24 17:53:55 | 显示全部楼层
纯支持,要下都下网盘,拖呢D巨物用BT咪等于整死自己!!, h+ p8 O' o. Y, C6 h9 b
如果有TVB粤语又唔同!!

SA_127 发表于 2010-5-24 17:58:21 | 显示全部楼层
纯支持,要下都下网盘,拖呢D巨物用BT咪等于整死自己!!- N; w: Q& }! b: O8 i
如果有TVB粤语又唔同!!- c( B9 A0 f7 }* O7 L4 c! d0 a3 |7 j
freedom246 发表于 2010-5-24 17:53

8 B+ j, b7 `) k2 ~/ m最近去過一間影碟店 發現有唔少系列既dvd 粵日雙語 至於係咪TVB配音就唔知了...

天使之风 发表于 2010-5-24 18:02:47 | 显示全部楼层
最近去過一間影碟店 發現有唔少系列既dvd 粵日雙語 至於係咪TVB配音就唔知了...3 v0 `* C6 M4 `$ \  e& I: J
SA_127 发表于 2010-5-24 17:58

1 d* N0 \' W4 b# r; p" e9 Z* P4 Z

7 S. O7 t, F0 o) @& m( C+ c5 `0 f% G    你系唔系要买返黎抽音轨呢~~

SA_127 发表于 2010-5-24 18:19:50 | 显示全部楼层
你系唔系要买返黎抽音轨呢~~
6 s! a; \; m$ O, h7 I! C6 h( D; k天使之风 发表于 2010-5-24 18:02
; u' j$ K) G! s5 \7 N, t; ^3 n( {
未有錢
* ~  q1 w% C. v" N6 A" h/ P  v搵到暑期工就有錢買了

eegbook 发表于 2010-5-24 19:24:53 | 显示全部楼层
还以为系高达咩系列,原来系Z,好经典哇。

ak0318 发表于 2010-5-24 21:10:12 | 显示全部楼层
Z都几经典,纯支持。

SA_127 发表于 2010-5-24 21:12:01 | 显示全部楼层
还以为系高达咩系列,原来系Z,好经典哇。" `/ ~3 X  Y5 W$ j( d1 u* I
eegbook 发表于 2010-5-24 19:24

: Q6 b* |2 v& R; N1 S  o呢個係ZZ% a2 y9 I/ m( R
Z既下一集

aubert22 发表于 2010-5-24 22:23:32 | 显示全部楼层
暂时纯支持~你下晒得闲上MU啦,哈哈~或者我自己以后PT~

aaron81 发表于 2010-5-24 22:48:24 | 显示全部楼层
是乜野语架??