[粤漫动画] 【轉貼】[BT][機動戰士高達ZZ][BDrip][1448x1080]

SA_127 发布于2010-5-24 17:23 11400 次浏览 80 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
- l+ a1 k  |2 Z4 @4 b; H, L& K9 B* a+ a9 i% o' ~! o1 G  @. L
岩岩搵到就轉貼過黎啦速度唔錯
' U+ m2 _! }4 y# f% v5 [) i2 [貌似30集後無外掛字幕% ~: k$ }) [2 w5 V9 F, {' _, T
不過對我無影響 因為我有齊# Q$ n$ j) l/ h8 B1 `% f

/ M! F" }5 G4 o+ I+ j【名稱】:機動戰士高達ZZ (高達全系列第三套)! [6 B. A- p# y/ S& I% `
【大小】:約700~900MB一集, 全套38.65GB
' q. Q: n2 F* U- }, N- p【格式】:MKV-BDrip
: G" i( k" N: e" U& d, t【語音】:日語發音
, T$ A0 u/ @" s- R
7 d( ^3 Z6 d3 |* @$ s6 L# u+ L預覽圖) ?0 m6 B# ]7 g' M5 S5 h
72553000.jpg 0 U& \* r' C" Q( [6 E8 m4 u8 l
下面係電驢上既dvd版 可以作對比, H- H( I8 j- n
. J$ B" o$ D0 h! M* X

/ E/ `, \  I6 s+ U* S  _% @9 @& z+ W [lloup][完整1-50][アニメ BD] 機動戦士ガンダムZZ.torrent (200.56 KB, 下载次数: 77)

已有(80)人评论

chrisrex 发表于 2010-5-24 17:35:57 | 显示全部楼层
第一个支持~~

Ling1988 发表于 2010-5-24 17:38:30 | 显示全部楼层
第二个支持!只是精神上支持!因为区唔是经典

freedom246 发表于 2010-5-24 17:53:55 | 显示全部楼层
纯支持,要下都下网盘,拖呢D巨物用BT咪等于整死自己!!) r5 ^8 y3 i% x2 X( H5 M5 @
如果有TVB粤语又唔同!!

SA_127 发表于 2010-5-24 17:58:21 | 显示全部楼层
纯支持,要下都下网盘,拖呢D巨物用BT咪等于整死自己!!/ v$ P9 U' f& w* B9 L
如果有TVB粤语又唔同!!
& E& V; K- K: U3 w0 B6 kfreedom246 发表于 2010-5-24 17:53
4 D/ a# M, l- N: B
最近去過一間影碟店 發現有唔少系列既dvd 粵日雙語 至於係咪TVB配音就唔知了...

天使之风 发表于 2010-5-24 18:02:47 | 显示全部楼层
最近去過一間影碟店 發現有唔少系列既dvd 粵日雙語 至於係咪TVB配音就唔知了...) W5 M1 P8 O" N1 {
SA_127 发表于 2010-5-24 17:58
& u: j9 j# w- j4 \: Z* b5 u
1 l! q3 s' }$ C, c1 W

1 G/ M  q: F" m& H    你系唔系要买返黎抽音轨呢~~

SA_127 发表于 2010-5-24 18:19:50 | 显示全部楼层
你系唔系要买返黎抽音轨呢~~3 B% i% @. P2 A' u
天使之风 发表于 2010-5-24 18:02

' j' s/ J1 w8 h! T- `' H未有錢! a7 \, J; d' q8 R& z
搵到暑期工就有錢買了

eegbook 发表于 2010-5-24 19:24:53 | 显示全部楼层
还以为系高达咩系列,原来系Z,好经典哇。

ak0318 发表于 2010-5-24 21:10:12 | 显示全部楼层
Z都几经典,纯支持。

SA_127 发表于 2010-5-24 21:12:01 | 显示全部楼层
还以为系高达咩系列,原来系Z,好经典哇。; d. c/ Q; \0 K$ w7 J0 H& w7 S
eegbook 发表于 2010-5-24 19:24
: F7 [, ?' L( q+ d  E
呢個係ZZ
2 G4 |/ @" ]$ i' Y4 A) i' x0 KZ既下一集

aubert22 发表于 2010-5-24 22:23:32 | 显示全部楼层
暂时纯支持~你下晒得闲上MU啦,哈哈~或者我自己以后PT~

aaron81 发表于 2010-5-24 22:48:24 | 显示全部楼层
是乜野语架??