[MV&音乐] 求粵語音頻 (Gundam Seed & Gundam Seed Destiny)

SA_127 发布于2010-5-7 13:06 4567 次浏览 41 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
SA_127 发表于 2010-5-7 17:32:57 | 显示全部楼层
点攞咖?未试过~~
# u( L0 u+ Q( H$ U) t! vchrisrex 发表于 2010-5-7 17:30

) u, j8 z3 m* F9 D...我都未試過...係咪禁我要問答?

chrisrex 发表于 2010-5-7 18:29:24 | 显示全部楼层
哦,原嚟系咁攞,仲要攞卖sofa添~~

aubert22 发表于 2010-5-7 18:55:35 | 显示全部楼层
斋音频嘅情况配合外挂字幕就轻松多了) }7 L9 h8 _; p
kevinchan 发表于 2010-5-7 14:14

* L4 Y9 P) p2 w3 R0 o) m* Z7 p$ ]* a! k+ q( ?7 C

8 R) @4 }$ z' I  M3 d# t" }4 z$ K    调好嘅情况下咁梗系~~但如果系录制版嘅你点知区cut左几多~不过,LZ都话有合成版就另当别论~

SA_127 发表于 2010-5-7 19:08:36 | 显示全部楼层
哦,原嚟系咁攞,仲要攞卖sofa添~~
5 m( j# \' H0 y, ^/ t$ T- L# @chrisrex 发表于 2010-5-7 18:29

3 y- G  y: h1 J0 y+ H+ @1 ^# ~( u" n食飯先

chrisrex 发表于 2010-5-7 19:33:35 | 显示全部楼层

SA_127 发表于 2010-5-7 19:40:33 | 显示全部楼层
第一个~~~( C7 B' l' e. z1 U5 j% w; C
chrisrex 发表于 2010-5-7 19:33
& B1 y0 J" I; L. F
thx

SA_127 发表于 2010-5-7 20:11:05 | 显示全部楼层
第一个~~~) v4 M! K' y4 u* ?
chrisrex 发表于 2010-5-7 19:33
7 _( J+ i) Y. X) [+ Q
你果個係錄制版??點解會有唔關事既聲既...

chrisrex 发表于 2010-5-7 20:30:21 | 显示全部楼层
你果個係錄制版??點解會有唔關事既聲既...
8 k! L/ H" t% j* j& q1 bSA_127 发表于 2010-5-7 08:11 PM
* l$ A1 c# Y  j6 A
3 J  U7 |* G/ r& o  o8 n

# _( k/ M/ q/ Q: S% q* {$ Z! f; u    系录制啊,有咩声系唔关事咖?"机动战士特种计划系由xx联合特约播映"呢句?

kevinchan 发表于 2010-5-7 22:24:21 | 显示全部楼层
调好嘅情况下咁梗系~~但如果系录制版嘅你点知区cut左几多~不过,LZ都话有合成版就另当别论~
/ z. q8 a$ N( G3 O( G7 r# {; \- s8 Caubert22 发表于 2010-5-7 18:55
就算有视频对,变速同cut嘅问题都係麻烦,我觉得差唔多啫!我都係最新先发现,外挂埋字幕合成真係几方便,就算字幕唔係十分准确,但佢起到嘅作用都十分大
! M3 s/ @. M4 |/ C3 Y: D. cPS:我都係最近先发觉AA1.5可以睇埋字幕,可能係我之前无试过咁做

aubert22 发表于 2010-5-7 22:30:34 | 显示全部楼层
就算有视频对,变速同cut嘅问题都係麻烦,我觉得差唔多啫!我都係最新先发现,外挂埋字幕合成真係几方便,就 ...% x" h" M/ d! u+ \6 y& M
kevinchan 发表于 2010-5-7 22:24
6 x7 a/ @5 J. U2 m  d
% C; X: v" N5 A9 A* d

9 |% C/ z# W( |$ p' H; ]' y    你意思即系唔洗自己合就最好啦~咁米等于无讲
  O; t( d0 j. o) V- k0 Q点睇字幕??真系唔知~

kevinchan 发表于 2010-5-7 23:29:56 | 显示全部楼层
你意思即系唔洗自己合就最好啦~咁米等于无讲, C( P" @1 v& c5 ^9 `  A
点睇字幕??真系唔知~
, \4 D/ v: s3 i1 B- \* K0 Naubert22 发表于 2010-5-7 22:30
将字幕文件同视频文件放埋一齐,跟住係AA播放视频时就会自动加载字幕的

aubert22 发表于 2010-5-7 23:39:25 | 显示全部楼层
将字幕文件同视频文件放埋一齐,跟住係AA播放视频时就会自动加载字幕的2 p' T: M8 j2 O5 M
kevinchan 发表于 2010-5-7 23:29

' p& L8 b& M7 G" a
9 q8 Z) I' S: g  T4 C9 n  q+ x+ L4 |
    你系米讲紧Adobe Audition1.5??可以睇视频??家先知,点操作??