[MV&音乐] 求粵語音頻 (Gundam Seed & Gundam Seed Destiny)

SA_127 发布于2010-5-7 13:06 4566 次浏览 41 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
100社区币
最近急需要用.......壇既Seed好似無哂種..Destiny得MU, HK dl MU比較麻煩... 可以既話盡量只係俾音頻就得

最佳答案

已有(41)人评论

chrisrex 发表于 2010-5-7 13:06:01 | 显示全部楼层
收数~~~~~~~

aubert22 发表于 2010-5-7 13:12:32 | 显示全部楼层
要黎合??

SA_127 发表于 2010-5-7 13:21:03 | 显示全部楼层
要黎合??( G0 e  P+ e9 E6 Y- E, [9 ~$ h
aubert22 发表于 2010-5-7 13:12

" _. @3 R$ z5 M# i1 ]" `( }嗯 最近dl左KAA版seed同AHQ版seed-D
! `! M5 Z& M: u! e! ]本來真係最唔鍾意呢套gundam 但係為左令自己既gundam完美咁收藏只好dl埋
3 U5 K3 U& g) f/ K同埋呢套既粵語真係配得好出色 反而00就失色不少

aubert22 发表于 2010-5-7 13:25:42 | 显示全部楼层
嗯 最近dl左KAA版seed同AHQ版seed-D
2 Q0 F6 ~# p0 H. x本來真係最唔鍾意呢套gundam 但係為左令自己既gundam完美咁收藏只好 ...
3 o$ M( S" F" O4 C- s- Y; ySA_127 发表于 2010-5-7 13:21

1 l- S1 l3 E5 `/ x. a5 n* ^. y2 R
% J2 m# @9 w' J
    我最中意呢套~因为系第一套接触嘅高达~无区都唔会接触其他高达~净要音频你点对口型??应该好多cut左~+ G# E. Z2 T5 e" C/ i  w* U" ~
我一直喺度等区出BD~

SA_127 发表于 2010-5-7 13:31:22 | 显示全部楼层
我最中意呢套~因为系第一套接触嘅高达~无区都唔会接触其他高达~净要音频你点对口型??应该好多cut ...5 m8 A: P& _$ m: }2 D" t8 N
aubert22 发表于 2010-5-7 13:25
# N6 j6 O8 B8 ?) n8 u! E5 }0 O
我都係第一套接觸...但睇番以前果d 再加埋seed-d抄到...真係變到好憎
% b* g5 ]/ W: a2 M之前放出黎既合成版應該係dvd吧? 如果有dl到既播番個音頻俾我吧粒種真係唔識郁

aubert22 发表于 2010-5-7 13:47:55 | 显示全部楼层
我都係第一套接觸...但睇番以前果d 再加埋seed-d抄到...真係變到好憎/ A2 x+ C& V; ]9 {
之前放出黎既合成版應該係d ...
1 W. q2 @% V- @, U5 P! U$ K. oSA_127 发表于 2010-5-7 13:31
6 k9 Q2 T9 e; C8 h7 @

7 d' c) i: n. S% n& l8 B. y3 k+ x. w. j$ E* Q" H8 j& I9 J
    SEED抄以前边方面??/ @0 q) W3 Y2 G  |$ t
乜有出过合成版咩??真系唔知~~我都系得录制版啫~

SA_127 发表于 2010-5-7 13:53:24 | 显示全部楼层
SEED抄以前边方面??
3 a. Q' ?' v4 H4 o! l' L6 N乜有出过合成版咩??真系唔知~~我都系得录制版啫~
$ [* S. y' U$ Z& R  Gaubert22 发表于 2010-5-7 13:47

2 n7 D- u. `! X3 H6 iSEED前面抄0079之後自由高達出現開始暴走...d鏡頭用黎用去都係果幾個
" l" M* W' Y4 u* W  d! m! V& rDestiny前面就抄Z 後期好似係TurnA
% _* B$ f- t+ \有好幾個鏡頭都係監督福田自己抄之前佢有份製作既動畫...2 K: S( _1 U( F
d鏡頭又係用黎用去 換一換部機就算...劇情嚴重暴走...基拉果邊d人一個都無損真係%$&*#^*(%(^(q@' x" F" s- g7 W, G& Y0 a
有架...都仲搵到果d po 只係seed無哂種...seed-d係每集MU有少少麻煩...而家最緊要都係要seed

kevinchan 发表于 2010-5-7 14:14:21 | 显示全部楼层
我最中意呢套~因为系第一套接触嘅高达~无区都唔会接触其他高达~净要音频你点对口型??应该好多cut ...; {+ x' F, Q% y/ ]
aubert22 发表于 2010-5-7 13:25
斋音频嘅情况配合外挂字幕就轻松多了

SA_127 发表于 2010-5-7 14:19:39 | 显示全部楼层
斋音频嘅情况配合外挂字幕就轻松多了+ i* u1 g- M* N& I! T7 d, i
kevinchan 发表于 2010-5-7 14:14

0 w% S+ Z  g! t2 T3 L8 G, b外掛字幕我有 已經對好哂如果有音頻我唔介意整多個坑 只要d人唔介意d片源既op/ed有英文字幕就可以

chrisrex 发表于 2010-5-7 14:29:31 | 显示全部楼层
之前down咗bt嘅seed rmvb,命运 avi(自转rmvb)全部都用64k 双声道 a10 plus 唔知你啱唔啱?

SA_127 发表于 2010-5-7 14:30:14 | 显示全部楼层
之前down咗bt嘅seed rmvb,命运 avi(自转rmvb)全部都用64k 双声道 a10 plus 唔知你啱唔啱?$ i" }5 d8 C1 U, J, J& @7 j8 P
chrisrex 发表于 2010-5-7 14:29

1 F9 X2 E* b3 i( o8 J0 w岩呀有已經好好

1234下一页