[其它更多] [115空間] ATV紅頭巾查查/小紅帽恰恰 (更新至73完)

PTK 发布于2010-5-6 22:53 15057 次浏览 163 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chongbo86 发表于 2010-5-8 14:21:35 | 显示全部楼层
哇 好怀旧嘅动画啊.多谢先 重温去了

迪格斯 发表于 2010-5-8 14:45:58 | 显示全部楼层
继续过离下载7后面的。。。。。。

traimy 发表于 2010-5-8 17:37:54 | 显示全部楼层
哇,也是小小时超喜欢看的动画啊

gal 发表于 2010-5-8 19:26:32 | 显示全部楼层
终于有了啊,不知下得了不

KO999 发表于 2010-5-8 21:25:07 | 显示全部楼层
希望可以快D更新啦~~~

PTK 发表于 2010-5-8 22:06:53 | 显示全部楼层
希望可以快D更新啦~~~3 U( e; m- N  a0 g2 i; m5 W+ E
KO999 发表于 2010-5-8 21:25

" K( D7 C  z9 n& b
! A! l+ Y, P* v. _# Q& t
3 _! {8 e# h/ [- Z- |( G7 x& \    已經好快了, 上上吓隊冧115, 現在停止上傳.

kevinchan 发表于 2010-5-8 22:08:57 | 显示全部楼层
已經好快了, 上上吓隊冧115, 現在停止上傳.
( }" c6 ^6 Q8 f- }. n% ZPTK 发表于 2010-5-8 22:06
真係好快啦,眨下眼就68集了,继续支持

迪格斯 发表于 2010-5-8 22:18:54 | 显示全部楼层
好在仲未话更新完。。。。即系仲有啦。。。。

PTK 发表于 2010-5-8 22:27:01 | 显示全部楼层
講真,個名無乜印象的~但較早前睇緋月有齊AVI與RMVB片源的,某字幕組制作,因此會內陷字幕,遺憾美……
( j! `$ K  L% l2 g佢 ...
% @4 g% [6 v2 E0 W5 M! Y+ fmcnynbajay 发表于 2010-5-7 20:10
6 B- v7 G' Z! p8 F* Z, X0 \/ E
, T8 w* x4 }+ N
+ w( K3 Q- P3 i% S' R/ S- W" V4 K
    太舊的帶現在已發莓, 播唔到, 現有的仙樂飄飄唔知得唔得, 還有飄零牧牛女只有頭幾集, 魔法之星愛美和GS美神好像有齊一套, 要搵.

fub64 发表于 2010-5-8 22:48:29 | 显示全部楼层
this look like a cute anime... thanks for sharing

venuschen 发表于 2010-5-8 22:51:27 | 显示全部楼层
太舊的帶現在已發莓, 播唔到, 現有的仙樂飄飄唔知得唔得, 還有飄零牧牛女只有頭幾集, 魔法之星愛 ...6 F- M1 ~# @. [8 E5 ?- _; p
PTK 发表于 2010-5-8 22:27
; q& ~8 h: b, j  R, e
! j  I0 V/ i% v$ b
希望你可以發埋《魔法之星愛美》啦!& ^% j, c- n2 J- A8 ]5 t* B
請問一下你仲有邊D動畫?唔知你有無《足球風雲》《百變小姬子》《同班同學》《伙頭爸B》?

huang 发表于 2010-5-8 23:23:56 | 显示全部楼层
太舊的帶現在已發莓, 播唔到, 現有的仙樂飄飄唔知得唔得, 還有飄零牧牛女只有頭幾集, 魔法之星愛 ...
! l4 S  h; K/ J4 @8 s" EPTK 发表于 2010-5-8 22:27
; e' B1 Z6 O4 B0 ~6 s$ z

, d5 U& t5 Z, y& w, ~  X
2 D5 A, \/ |) t  C/ p" x' |, p6 G    只要是老物,就算一集都有下错无放过,放出吧