[新闻资讯] 包装河粉内藏头发竟有合格证

Kiver 发布于2010-4-27 22:06 810 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(9)人评论

kevinchan 发表于 2010-4-27 22:13:55 | 显示全部楼层
真係核突!买嘢真係要睇真啲先得啦

Kiver 发表于 2010-4-27 22:15:07 | 显示全部楼层
真係核突!买嘢真係要睇真啲先得啦& q" _# d$ _4 [2 o) @% M9 k$ I
kevinchan 发表于 2010-4-27 22:13
3 c5 U, ^5 s4 N, {" Y% Q2 T, K2 ]

1 O  M- R6 c% x- e3 O% s, P8 o1 ~$ H/ D- Y
    系你吾拆包装根本吾知
: l6 V2 D6 Q$ X, K: `2 p4 l    回家拆后发现; J, H% ^3 P/ `, u8 E( s) z

0 d" a: }$ Y: K6 s8 I* \
2 x$ }& T% |; D$ H- ]; u    商家又话你自己加上去都得; `  U& d0 M1 X  }) N, J7 `+ G
无得退~~~唉~~

alexhus 发表于 2010-4-27 22:18:17 | 显示全部楼层
好少吃河粉。。。

kevinchan 发表于 2010-4-27 22:20:54 | 显示全部楼层
系你吾拆包装根本吾知  g* T- N/ X- W+ M
    回家拆后发现& o0 @! t" W8 I. M$ D. F
. v  k' g/ o8 H& L* \9 R
- g  X; f, Z3 a% q8 H1 G& d
    商家又话你自己加上去都得8 b# [$ g$ V, B& \; v6 N$ Z  i# L
无得退~~~唉~~
6 r8 _. X0 I6 f: F& lKiver 发表于 2010-4-27 22:15
睇视频,啲毛毛好似係直接痴係啲粉里面嗰啵,商家无得抵赖

kental 发表于 2010-4-27 22:21:00 | 显示全部楼层
我无食方面类面食好奈罗!不过提醒下朋友都得噶!买一送一优惠活动啊,买包装河粉送不明来历头发!

kevinchan 发表于 2010-4-27 22:22:17 | 显示全部楼层
好少吃河粉。。。
; g' G% l  {* y) |. {, e/ kalexhus 发表于 2010-4-27 22:18
就算食,都係去市场买散装的啦,肯定比包装嘅好,又平啲

Kiver 发表于 2010-4-27 22:26:09 | 显示全部楼层
好少吃河粉。。。
- i: J2 B0 g  oalexhus 发表于 2010-4-27 22:18

& \" m+ G0 b  D: R7 P& E. A' F$ u" g/ {# w; z5 I: E

2 m2 P+ N1 O: u8 ?$ Q" w! x( o( w    我中意食啊$ z, W# H/ }+ q$ F* z1 d

* x; h, ?: J! y5 R  i7 X   不过都基本食湿河粉多~

wjr5200 发表于 2010-4-27 22:47:03 | 显示全部楼层
哎,宜家都系向前看啦,“负责任”呢三个字无乜人会摆系心罗

平常心 发表于 2010-4-28 03:49:11 | 显示全部楼层
工商几时管过,合格系自批的,