跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[幽默情感] 今日论坛5使都灰色一下么

ks128 发布于2010-4-21 00:14 2447 次浏览 49 位用户参与讨论     [复制分享主题]
RT
* U3 V7 m7 u6 y. m8 C5 h& P土豆 百度都灰了的说

已有(49)人评论

woxipidan 发表于 2010-4-21 00:27:18 | 显示全部楼层
感觉需要搞下,不过你半夜话卑人知  管理D人可能去训教勒

kevinchan 发表于 2010-4-21 00:47:58 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2010-4-21 01:04 编辑 5 j, k5 s1 ]/ F+ K- x
RT# D5 q9 X0 f6 b' C3 }3 W5 h
土豆 百度都灰了的说9 U, C1 z9 g  k# ?3 P. ^7 y
ks128 发表于 2010-4-21 00:14
百度係变咗黑白,但係土豆无变啵!
7 W3 u5 O: I! z
2 t+ |) o9 [( u- r想变黑白好简单,将自己显示器颜色设置成黑白就得啦

hikaru123 发表于 2010-4-21 01:21:16 | 显示全部楼层
很多网站都灰了

Ling1988 发表于 2010-4-21 02:48:07 | 显示全部楼层
哎!又地震,论坛灰唔灰都一样啦,真是林唔明!其它网站都灰一下,有用吗?

kwanyeung 发表于 2010-4-21 05:48:42 | 显示全部楼层
中國又地震,灰嚟都冇用。天朝唔做野我地變灰都無補於事。

panzcheng 发表于 2010-4-21 08:04:43 | 显示全部楼层
灰吾灰都无咩所谓,最紧要无好似上次全部瘫痪左感就得了......

183334257 发表于 2010-4-21 08:13:30 | 显示全部楼层
反正无人捉,灰了佢又唔会唔地震

tandong 发表于 2010-4-21 08:30:12 | 显示全部楼层
酒肉穿肠过,佛法心中留!吾使搞那形色主义嘎野啦

Kiver 发表于 2010-4-21 08:39:11 | 显示全部楼层
搞左先睇到依贴~~~5 x$ }3 A5 m4 b" ]! K! Z1 c5 ^3 }, e" c
) B7 Y* a" O( \7 g" |) M! b
本站选择性变灰
9 w7 M  Q' z% {5 n) g5 d& G
- K+ s3 [- m  n4 t" c个人空间依然精彩~

ks128 发表于 2010-4-21 08:45:41 | 显示全部楼层
起床发现就灰了
( ]: U$ W+ e/ K不过灰来的确是无用..
3 f) u( q- f) z( U. t% K2 q我想问下经常地震的国家是不是都常日搞甘多野的

aubert22 发表于 2010-4-21 08:58:57 | 显示全部楼层
起床发现就灰了: c+ e; k: m$ q* ]' o4 `0 z: u& x
不过灰来的确是无用..3 c( I0 ~* ^  k6 B' y! B
我想问下经常地震的国家是不是都常日搞甘多野的
/ X# g3 P5 R# R& }ks128 发表于 2010-4-21 08:45
8 E' h: A* W4 [/ |' X5 m! ]
经常地震嘅地方一系无乜人,一系防震措施做到足,人们意识也好强,所以唔会死好多人,根本震后就无需搞咁多嘢~
1 e8 F. X2 W3 l" l6 w因为人地震前做足功课~~

12345下一页