[粤漫动画] 【轉貼】[BT][機動戰士高達0079劇場版1-3][DVDrip][720x480]+[外掛中文字幕]

SA_127 发布于2010-4-14 16:40 12702 次浏览 67 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
【名稱】:機動戰士高達 劇場版I ,劇場版II 哀・戦士編, 劇場版III めぐりあい宇宙編. {8 n0 @# T8 P$ o
(將電視版濃縮成3套劇場版, 並加插新畫面/OST/修改部分劇場, 198X年上映)8 q1 `3 U8 h# C9 [, r, k
【大小】:劇場版I: 1.99GB, 劇場版II 哀・戦士編: 1.83GB, 劇場版III めぐりあい宇宙編: 2.09GB
0 b4 {/ n  |, f5 j3 u& ]- @【格式】:MP4-DVDrip (720x480 H264 AAC)3 v: T9 J0 w4 t. S* W
【語音】:日語發音, 繁體中文字幕4 z4 ~* I! r7 Z  ?9 \
* x$ Y- ^2 W: e# P
岩岩DL完...清晰度唔錯!
7 H- j: u. o0 ]* o( T值得分享
* Z% x5 z* z; V$ B6 i 01.jpg
) {7 y* E0 x: M5 n+ v6 g5 e1 y播放時會改為640x480
) P+ w5 V( P7 N) K( \0 u 02.jpg   s' l  H4 g( S0 [6 D7 ]; f

, G% b8 e4 ]# [  `8 H+ J中文字幕:7 S7 Z9 g: A- N. _
http://www.multiupload.com/XO9AINH8VB
8 q8 r- i3 W- e5 \( u+ F# i  r  u abbr_24112ff94dab091c8b7b3206172ec8b5.torrent (30.49 KB, 下载次数: 51)

已有(67)人评论

maplep 发表于 2010-4-14 16:59:20 | 显示全部楼层
【名稱】:機動戰士高達 劇場版I ,劇場版II 哀・戦士編, 劇場版III めぐりあい宇宙編
& V) S9 W. V5 e. ~( X(將電視版濃縮 ...
) {" F3 M' J' w0 Y$ kSA_127 发表于 2010-4-14 16:40
# B% w' t/ S& k5 T* c* P
+ @+ P+ x# G* E# B+ ?) O1 {
  h1 ~3 f6 Y  {6 P8 v3 ^7 c$ e
    我正在分流去MU呢

SA_127 发表于 2010-4-14 17:00:51 | 显示全部楼层
我正在分流去MU呢
$ v' ^) g0 B+ W* S5 Y" [maplep 发表于 2010-4-14 16:59
, x5 g' {9 H  U; h' W/ ^
好似我呢d用mu極唔方便既人就唯有BT

maplep 发表于 2010-4-14 17:12:55 | 显示全部楼层
好似我呢d用mu極唔方便既人就唯有BT2 G1 I, g" ]& t; a/ D; j% {) r
SA_127 发表于 2010-4-14 17:00

' j, N1 ]! O% g( O0 }1 F1 e. f! `/ c; ]" {) R3 [) F5 i; y
) S; t# V) P& A9 e
    谢谢你的中文字幕咯,字幕也是自抄的

SA_127 发表于 2010-4-14 17:20:52 | 显示全部楼层
谢谢你的中文字幕咯,字幕也是自抄的
8 Q6 S8 P3 `6 Q1 x5 r# Tmaplep 发表于 2010-4-14 17:12
9 w( M, K2 I5 \7 j+ u' M
當然唔係啦 太難了吧3 C2 {5 j. I6 b; k0 _
係緋月搵番黎

aubert22 发表于 2010-4-14 17:32:21 | 显示全部楼层
大哥~咁老嘅物,仲要系DVD,你竟然话"清晰度唔错"?你好高要求呢~
$ \$ B8 L/ Z6 H  ~% {8 w! a5 J  k, i; v收下了~~

SA_127 发表于 2010-4-14 17:36:21 | 显示全部楼层
大哥~咁老嘅物,仲要系DVD,你竟然话"清晰度唔错"?你好高要求呢~- Q5 c" e2 l; }( f  Z3 a# x
收下了~~1 `# H0 [3 V* y' G
aubert22 发表于 2010-4-14 17:32

7 t, S6 `( H. n9 k對比之前收既版本真係好好多了
  j: ^/ C9 |, A唔好咁高要求啦 雖然我想佢出BD

aubert22 发表于 2010-4-14 17:40:10 | 显示全部楼层
對比之前收既版本真係好好多了6 E* N  _( U) e6 u0 E! r- i$ {+ k' z
唔好咁高要求啦 雖然我想佢出BD) F# P0 h& c3 m$ c3 O3 o4 T8 I
SA_127 发表于 2010-4-14 17:36
9 A8 ~7 S9 l5 q6 e# C1 a$ G  F& R

; x+ k% N8 k) W
: _- E9 I6 D* [  c0 e) s0 f    我畀你激死,哈哈哈~~你好似误解我意思,我系喺度话紧你高要求啊~~哈哈~
( Z) m' i- Y1 ^0 u5 J' J7 i3 W我意思话已经好好好好啦~~

SA_127 发表于 2010-4-14 17:42:28 | 显示全部楼层
我畀你激死,哈哈哈~~你好似误解我意思,我系喺度话紧你高要求啊~~哈哈~
9 X% H( y' U/ [9 u( s$ h我意思话已经好好好好啦~ ...
+ `: v- `% z  M" U" |. daubert22 发表于 2010-4-14 17:40
( y' S3 G1 }+ l) t
原來係咁 哈哈7 K/ D: D% Y; |- `( n3 ?5 \
話時話 三套MS IGLOO都出左BD 但係只係搵到第一套既bd...

maplep 发表于 2010-4-14 17:42:35 | 显示全部楼层
好怪的。。。= =
$ M. p+ e2 B2 `4 k; P' l) Q
# q( d5 X6 A1 t: l abbr_aa79b0ee43869f7b93cba86cc34471dd.jpg

SA_127 发表于 2010-4-14 17:45:40 | 显示全部楼层
好怪的。。。= =6 o5 p+ N" n6 g) z5 B
maplep 发表于 2010-4-14 17:42
+ ?* j; T! C% S9 y+ h+ u
很"可愛"的gundam

aubert22 发表于 2010-4-14 17:46:18 | 显示全部楼层
边三套???Z更新紧,仲有边两套??ZZ??