[迅雷快传] [原创][噬魂师][粤日双语][深夜版本][HDTVrip][01-51集][更新完毕]

漫步雲端 发布于2010-4-12 14:34 21664 次浏览 411 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-4-12 21:55:21 | 显示全部楼层
有字幕组是发过内挂字幕mkv版 但是小水管下载个几百M嘅mkv就是为咗里面嘅字幕 . d1 A$ B$ h! y6 ?# a5 p4 `

1 q1 X; N  \, g8 C+ e不过都好过自己 ...
" s  i8 W2 s4 }+ }! T慢步云端 发表于 2010-4-12 21:24
我发觉好多字幕组发布mkv动画都係内嵌字幕,所以我都好少留意MKV的

183334257 发表于 2010-4-12 21:58:45 | 显示全部楼层
之前下过720P的,不过字幕系内封: b4 c/ v8 N, F  y/ U5 }' x9 f4 p# y3 ?
写住系深夜版,楼主的系唔系呢个版本的?

traimy 发表于 2010-4-12 22:07:24 | 显示全部楼层
哇,真快啊,我也下载片源了,多谢你的音频!

kevinchan 发表于 2010-4-12 22:46:10 | 显示全部楼层
之前下过720P的,不过字幕系内封: U. G4 m7 c2 S6 a& z/ r6 Z: R
写住系深夜版,楼主的系唔系呢个版本的?
3 m0 `8 Z3 [/ r( f1 Z2 J# Q2 W183334257 发表于 2010-4-12 21:58
楼主的是1080...= =!

漫步雲端 发表于 2010-4-12 22:54:35 | 显示全部楼层
我发觉好多字幕组发布mkv动画都係内嵌字幕,所以我都好少留意MKV的1 B. H- T+ `% q4 h9 V
kevinchan 发表于 2010-4-12 21:55
) w4 C. ^2 O" `/ s

, E/ y! b' [3 X. y' V. A0 S$ d哎..我刚刚下载过所有字幕组嘅mkv全部都内嵌字幕 ( f! ^- \& \% l  E8 z/ U; H  J; [

" j$ y5 x/ C6 ]& q我记得以前好似有个系内挂字幕mkv但是又搵唔..没办法现在只可以手抄

chrisrex 发表于 2010-4-12 23:06:28 | 显示全部楼层
呢啲片源冇蓝光咁好咩?

aaron81 发表于 2010-4-12 23:31:13 | 显示全部楼层
又有一部佳作~

mcnynbajay 发表于 2010-4-13 00:31:56 | 显示全部楼层
深夜版?究竟代表d乜嘅?$ f! a& ?, K+ [/ r9 a, |& J3 U$ r3 w/ G
BD或1080P,本人只能純支持地說~好無力!真羨慕LZ的4核同獨顯
8 }3 \( q( ~" h字幕,引用J2字幕版,緋月有人放了IDX+SUB檔,自行修改時間軸吧!

Batcat 发表于 2010-4-13 01:14:23 | 显示全部楼层
其實字幕方面應該會有
6 H. i3 f1 T8 z+ H' P1 T7 \+ c如果字幕組有發過mkv( l# Z) U2 a* ~/ |, ]6 T- o
Ace0210 发表于 2010-4-12 18:57
  @; }% `* S. O8 P- Z3 o
: u' P1 \/ B  D
' A+ f2 W& t/ p1 N

" [: ?7 T1 s; l, n* N字幕组做既好多都系内嵌的!!我系某个论坛有人放左第一集既港版字幕,不过就唔同步既。

kwanyeung 发表于 2010-4-13 01:43:03 | 显示全部楼层
【影片名称】噬魂师) m2 }( \1 \3 l( m4 Y) ]- C, v
【影片集数】1-518 U4 f7 p" ^3 ^; p  q0 X
【影片大小】500-800MB! L: c8 b/ }1 D3 p- K) ?
【影片格式】x264_HDTV-RIP[MKV封装]. f  N  g1 F8 D3 q0 Q, o  J  u
【字 ...' D+ `: w+ Y& o" C5 z) b. V
慢步云端 发表于 2010-4-12 14:34

( C+ p4 w% [# E: W- P; K: a8 v' k: r, W9 t4 V+ {  p$ Y! g! i0 w
字幕有J2就夠對我黎講。。
! i% o( x7 d2 s. T不過希望你都可以更新惡搞同無人啦。。我依家合成差唔多停曬,係管家間唔中合一集。。魔法騎士停曬功。

漫步雲端 发表于 2010-4-13 02:40:51 | 显示全部楼层
深夜版?究竟代表d乜嘅?
% n/ q- x* ~4 R5 G7 {1 G3 jBD或1080P,本人只能純支持地說~好無力!真羨慕LZ的4核同獨顯
# r6 Q. d  A9 |( r字幕,引用J2字幕 ...8 t' C* E; u5 W0 z2 k) n
mcnynbajay 发表于 2010-4-13 00:31
- X  }7 A( [, b2 h: l
深夜版系没CUT过嘅完整版 还是什么?这个我都不清楚了( A! K4 B. O! D6 @2 z, b
& v) Z2 L# K2 V6 J0 Q
现在嘅四核已经系白菜价了

漫步雲端 发表于 2010-4-13 02:46:48 | 显示全部楼层
字幕有J2就夠對我黎講。。
3 V* u* g* E: \& D; ?. z不過希望你都可以更新惡搞同無人啦。。我依家合成差唔多停曬,係管家間唔中 ...$ T! _  k: _7 D4 \$ m, L( b
kwanyeung 发表于 2010-4-13 01:43
# o0 U0 L  i8 ]5 C1 ~

; s- u7 L: b/ q$ H我最多都系开3个坑已经极限了 再多真系搞唔掂......