[迅雷快传] [原创][噬魂师][粤日双语][深夜版本][HDTVrip][01-51集][更新完毕]

漫步雲端 发布于2010-4-12 14:34 21748 次浏览 411 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2010-4-26 20:01:20 | 显示全部楼层
近來去緋月下片源,發覺有來自唔同國界的職人3 w5 D4 ?) f2 ~. m+ k
zero,QYQ,QTS,4U,PCT,LV,1或2等等的~開頭來命名以作分別!- j! R2 E& f; D$ A8 D! n3 ?
你的系yousei,聽講系俄羅斯的職人來的~1 m$ }0 l, {( u: }1 h6 S5 D7 N
哩d片源可以系極影同東京圖書館同nyaa等RAW來源下種的!% x3 Q/ h3 u) K5 G7 z  D" U
最后要感謝果d無私的錄制者同發布者!

漫步雲端 发表于 2010-4-26 20:38:54 | 显示全部楼层
# U- Z7 X" \4 S8 ]1 k
近來去緋月下片源,發覺有來自唔同國界的職人- b7 m+ Z& D  }: X, F) h8 G% Z) R
zero,QYQ,QTS,4U,PCT,LV,1或2等等的~開頭來命名以作分別! ...
& C3 w% C" e6 c& ^5 Bmcnynbajay 发表于 2010-4-26 20:01

# H! x' |' y  o' Z片源系RS网盘下载嘅文件名又沒注明Yousei我都系刚刚在播放器中查看视频里面嘅信息先知道
( e* w* w1 Y2 Z, A
7 `% K  d; Z8 O7 s% O睇嚟真系要注明下片源原創人...你讲嘅 极影 东图 nyaa 版本早就已经死咗种

fub64 发表于 2010-4-27 06:33:17 | 显示全部楼层
this is so cool.. i love this series

漫步雲端 发表于 2010-4-27 19:03:00 | 显示全部楼层
第3更新完毕.....

kevinchan 发表于 2010-4-27 19:54:33 | 显示全部楼层
来支持更新!" n# ]( N- _( l6 M
想问下,你係米打算唔再合成1080P嘅黄金档啦,以后只更新720P的?

Batcat 发表于 2010-4-27 20:21:15 | 显示全部楼层
同问!!!

漫步雲端 发表于 2010-4-27 21:06:54 | 显示全部楼层
来支持更新!2 d* F9 N: q) u% Y
想问下,你係米打算唔再合成1080P嘅黄金档啦,以后只更新720P的?
9 Y  [0 S. m* i) ~2 kkevinchan 发表于 2010-4-27 19:54
  n9 }8 f7 x0 `6 k5 Z7 q; q5 F
# t) e1 g6 Q5 s& E( L# \; s
既然720p与1080p嘅画质相差不大的话 我想以后只更新深夜版720p算了
$ F* d# b9 `, l" R" B& x7 H+ Z
7 i) Z8 I# p" \/ Z6 D# p7 k  \% @睇定啲先或者两个版本一齐更新

kevinchan 发表于 2010-4-27 21:39:39 | 显示全部楼层
既然720p与1080p嘅画质相差不大的话 我想以后只更新深夜版720p算了! p0 ^4 H! ]& b; a
: w( ]2 C- n4 q
睇定啲先或者两个版本一齐更新7 ?5 s/ B& b$ _( _# Q6 v; G) _
慢步云端 发表于 2010-4-27 21:06
如果两个版本都更新,咁样好辛苦你噶,我建议你都係选择一个版本嚟更新好啲啦!

mcnynbajay 发表于 2010-4-27 22:27:44 | 显示全部楼层
請問,我睇第3集J2版時,發覺與前幾集的時長少了5秒的~
. p5 X4 ^. X" H( [系咪cut了果2魔槍的殺必死鏡頭了?定?
: Q7 G7 n$ q6 J  A0 C' `) f2 f/ H8 T6 r
PS:謙配(代表作:魯魯修)的KIDS真的好抵死了~區果d神經質好搞野……

漫步雲端 发表于 2010-4-27 22:39:08 | 显示全部楼层
如果两个版本都更新,咁样好辛苦你噶,我建议你都係选择一个版本嚟更新好啲啦!2 z) O6 @" x$ ~5 s& Q+ L- }) Q
kevinchan 发表于 2010-4-27 21:39
8 Y1 F9 |- w. o% U
硬盘里面已经下载咗1080p片源下得咁辛苦又无理由删距1 T0 K3 C9 l7 `# G1 U
6 ?' Y+ h' v/ `3 k0 G2 @' X- F8 n3 e
以后更新深夜版 黄金版只更新音频,反正两个版本都只是预告不同内容基本一样

kevinchan 发表于 2010-4-27 22:41:37 | 显示全部楼层
硬盘里面已经下载咗1080p片源下得咁辛苦又无理由删距
4 [9 j7 J! e: j5 j5 ?
" v! o* y$ i' U- T7 k6 Q- I- k0 |! F以后更新深夜版 黄金版只更新音频,反正两个版本 ...
. ~/ t6 J) D6 e慢步云端 发表于 2010-4-27 22:39
咁就好啦,我就係想要音频

漫步雲端 发表于 2010-4-27 22:43:03 | 显示全部楼层
請問,我睇第3集J2版時,發覺與前幾集的時長少了5秒的~
! }5 S- B( j. \: G1 P$ a系咪cut了果2魔槍的殺必死鏡頭了?定?, ?5 I& X5 r  W  F5 Z# ?1 g

. B2 q* j+ e5 @- K; B5 i6 DPS:謙 ...
, V- ^* ]; M9 m. t8 X5 T8 Amcnynbajay 发表于 2010-4-27 22:27
4 }' K- X6 V: x

% G0 Y( V1 O" H0 icut咗渣x龙瓜手嘅镜头...