[迅雷快传] [tvb+dvd][聖鬥士星矢-冥王哈帝斯 前,後篇][01~06,01~06(完)][X264_AC3+ACC]

ngyan1600 发布于2010-3-30 21:57 4868 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 ngyan1600 于 2011-5-2 21:04 编辑 8 Q3 \* \( t. U: m5 ?. G8 A7 V) ^
0 I2 I( Q3 w6 K
早係j2播就想合,但係因為j2既片要合成太煩(最小要做多3重功夫),先可以拎黎合片,所以一大堆j2版既音視頻一直放哂係機,而無決心去理呢d煩野,所以一直無合,而家好喇,tvb正台播喇,終於可以合,總合今次第一,二集既內容,睇黎tvb係俾人罵得多,學乖左,居然同00-r2一樣,唔cut,唔加速,今次對我黎講,真係大恩惠....因為為合得十分輕鬆,短短兩個鐘就修改音頻+合完兩集,當中第二集唔知係唔係我錄果時爆左一爆,搞到20分鐘之後既配音遲左0.6秒....當然...我都係修正番先合既啦
3 Q' `3 V6 E- |/ J# V: F* r$ j  ?1 @; c4 g, K: _. p
[片名]聖鬥士星矢-冥王哈帝斯篇 前,後篇
! z9 o* U% z' b  `$ k. F' K& j[集數]01~06,01~06
4 q2 t$ V7 e8 y! h9 f, }[語言]tvbrip-日語+粵語,dvdrip-日語,dvd粵語,tvb粵語! E: R2 Y7 ]3 v# G
[字幕]tvbrip-tvb字幕,dvdrip-tvb+dvd字幕0 y* e5 s5 r3 P! F( q% K9 x& M
[大小]tvbrip-306~320m,dvdrip-360~500m' W  e* s" q2 f" }& r; X% W
[格式]mkv封包) H3 X- j: t! S9 N' J  r7 J$ L
[視頻]tvbrip-1400k-768x576-25ftp,dvdrip-1800~2500k-640x480-23.98ftp
/ a; v% n7 U+ M+ R" G; \1 |[音頻]tvbrip:ac3-192k-48000hz x 2,dvdrip:acc-96k-48000hz x 2+ac3-192k-48000hz
5 g- c- o+ l  y& P
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

kevinchan + 9 + 80 我很赞同

已有(48)人评论

maplep 发表于 2010-3-30 22:03:24 | 显示全部楼层
支持1600~~~继续加油

chrisrex 发表于 2010-3-30 22:05:41 | 显示全部楼层
我又嚟支持~~

kevinchan 发表于 2010-3-30 22:17:20 | 显示全部楼层
我都嚟支持先!

183334257 发表于 2010-3-30 22:55:33 | 显示全部楼层
我都唔执输

83560727 发表于 2010-3-30 23:40:25 | 显示全部楼层
来支持下先,好耐无来

yanlnwu 发表于 2010-3-31 00:11:39 | 显示全部楼层
{:5_322:}来支持下~无追电视既~

天使之风 发表于 2010-3-31 12:30:27 | 显示全部楼层
支持,,这个是DVDRIP吧??还是TVRIP。。点解我睇好似两样都有,,

天使之风 发表于 2010-3-31 12:30:53 | 显示全部楼层
原来真系两样都有~~~

格威隆 发表于 2010-3-31 13:15:50 | 显示全部楼层
简直系圣斗士迷的福音!我下载左j2,不过都要下载依个,2语太有收藏价值了!

alam 发表于 2010-3-31 14:13:01 | 显示全部楼层
Look very good quality, support support!

ngyan1600 发表于 2010-3-31 16:00:35 | 显示全部楼层
简直系圣斗士迷的福音!我下载左j2,不过都要下载依个,2语太有收藏价值了!* S; }$ C& s. Z/ v: H; n
格威隆 发表于 2010-3-31 13:15

/ ?% E+ ~+ j6 v6 {0 I' x( o( ~- S% \" c( e3 `2 ]" `  B; e& \

! Y: N. v! Y: h, X/ {    合成版係3語的

12345下一页