[社区发布] [tvb]恐龍王[01~79<完>]x264

ngyan1600 发布于2010-3-26 20:01 5257 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
8 ?4 s1 D: a3 n, f
[片名]恐龍王5 z1 O) `7 }) u2 c# P0 m
[集數]第一至七十九集
. ]5 a2 x: E% t5 O7 O  _/ v[大小]230~250m
& X4 Y4 [8 e+ ^- I, P[格式]mkv封包
( c5 `- g% d4 d/ Z[編碼]x264-1400k-768x576$ o9 @7 a; E  \- K. I, I& L
[音頻]ac3-192k-48000hz  x) V" k6 L  x- x" b

& c0 j0 s5 A, J0 t- q
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

kevinchan + 6 + 44 我很赞同

已有(47)人评论

maplep 发表于 2010-3-26 20:19:53 | 显示全部楼层
O O粤日支持1600

ngyan1600 发表于 2010-3-26 20:22:59 | 显示全部楼层
回复 2# maplep % x" W3 h- M5 m# j; b2 t2 T* p) I* X/ s

4 \( o5 x4 R" O
- c( d# w3 \* j    呢套係得粵語,仲有呢套係美國出的,應該唔會有日語

grostcar 发表于 2010-3-26 20:44:36 | 显示全部楼层
未睇過既動畫/ J( f. U3 }; D$ ]- C
原來係美國的出品

chrisrex 发表于 2010-3-26 21:32:03 | 显示全部楼层
呢期三色好似影紧啊~~

kevinchan 发表于 2010-3-26 21:55:34 | 显示全部楼层
怪不得3D感觉几强,原来係美国出产,我都係纯支持算了

KO999 发表于 2010-3-26 22:35:03 | 显示全部楼层
等左好耐啦~~~~

KO999 发表于 2010-3-26 22:37:08 | 显示全部楼层
回复  maplep * r9 V+ o8 i5 m$ u6 W7 ]1 E$ M# J
7 t* ]; f3 N9 x8 d7 g$ |$ }

8 N+ O+ k$ k$ \: @% d. k+ n    呢套係得粵語,仲有呢套係美國出的,應該唔會有日語
5 S2 e& [7 X. t7 Ongyan1600 发表于 2010-3-26 20:22
( j+ d" i5 f' F% ?7 O5 Z

& \# u% ~5 k3 W6 s% n
+ k+ n; ]2 N3 N: N, f8 M    在日本播过~~~所以有日语的~~~

72932 发表于 2010-3-27 19:05:21 | 显示全部楼层
回复 1# ngyan1600
) `3 E( i$ N# u4 \4 S; U3 N3 e3 ~+ B1 W. G' ?# [" M9 m* U! Z  O
, V+ H: e! p" f) [/ r  \( A' F

hello556 发表于 2010-3-27 19:27:15 | 显示全部楼层
美国出的,我看画风怎么那么像日本.......8 J" O  R9 u2 R, U3 n8 s9 T$ p0 @
真搞不懂

鹰王 发表于 2010-6-6 12:12:02 | 显示全部楼层
看来不错啊,这个片子有得睇啊!!O(∩_∩)O~

xerox 发表于 2010-6-7 00:00:49 | 显示全部楼层
支持一下, 謝謝!

1234下一页