[幽默情感] 星期五就考高考啦......加油请进!!!

help6288 发布于2010-3-25 01:26 3958 次浏览 68 位用户参与讨论     [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-3-25 11:16:17 | 显示全部楼层
冲了厕所未????
7 m$ s. F: l" @help6288 发表于 2010-3-25 11:13

7 j( j: q, d! B& ?: g6 e
  e+ j. o5 p- u9 o4 s8 |# E0 C8 B, \: e7 b) [- R( N  `
    公司有水,不用担心

chrisrex 发表于 2010-3-25 11:22:40 | 显示全部楼层
你偷我张图整???& b) h; ]- L9 ~
使5使比张未改过既比你??
- V, G5 A1 }1 a( phelp6288 发表于 2010-3-25 11:09 AM
! }$ v4 t* k$ q: w
+ c8 m- |8 o# P+ r
% q" f4 r. t2 S1 \- s
    唔使啦~大家咁熟~

天使之风 发表于 2010-3-25 11:27:21 | 显示全部楼层
唔使啦~大家咁熟~
3 _9 C% x4 a0 A/ i  Schrisrex 发表于 2010-3-25 11:22

& {6 q8 ?. o6 m6 ^+ Z$ |9 f/ M
  B& V  S. l+ }. \( u
! v1 c, r0 H9 ^6 i' c9 g$ l* u/ R1 ]6 M    无意中见到你个签名:为咗扫走广告我唯有签下名啦~: t" `( y! z" x
5 Z, m: V. }# c( I" S

help6288 发表于 2010-3-25 11:31:36 | 显示全部楼层
无意中见到你个签名:为咗扫走广告我唯有签下名啦~
+ T5 C; Q1 n1 T天使之风 发表于 2010-3-25 11:27
9 a( a8 @7 C8 X! M& [, U
: r* D4 \  n, K+ V/ Y9 g& i2 o
4 X; ~/ w* s: y
    我发现左好耐............o嘴了

天使之风 发表于 2010-3-25 11:43:10 | 显示全部楼层
我发现左好耐............o嘴了8 [  ]1 Y9 d5 R5 p" e% ^: B: c
help6288 发表于 2010-3-25 11:31

" g8 G: j1 y" h4 ^% Y
; T) q. Q" q" N' k7 R, v* C3 |/ S9 |) H# H
    你地日水夜水梗系早就发现啦。。。。

chrisrex 发表于 2010-3-25 13:04:18 | 显示全部楼层
我发现左好耐............o嘴了
+ w9 p9 _7 {+ u6 i7 z/ Whelp6288 发表于 2010-3-25 11:31 AM

* Y! P7 R4 a4 u6 P; x0 ~
9 I' b# y0 o3 E1 q5 G* u" h9 x
    系啊~我唔签名会有好多百毒广告咖~费事影响市容啦~虽然悟空我救过地球好多次~~

chrisrex 发表于 2010-3-25 13:05:14 | 显示全部楼层
本帖最后由 chrisrex 于 2010-3-25 13:13 编辑 : q2 S' [+ o, x  q* ~, t9 @
你地日水夜水梗系早就发现啦。。。。0 {  l' v: k3 ]! n
天使之风 发表于 2010-3-25 11:43 AM
+ I( G  N$ `* W/ m/ B: v
3 P8 B2 t9 e) t
4 F# _: k( i: k4 A8 l
    你呢期都跟住水,所以你今日就睇到啦~若然唔係你有排都未睇到啊~~

天使之风 发表于 2010-3-25 13:12:55 | 显示全部楼层
[em40唔记得边个个签名系粤漫社广告位招租,10元一个月··

chrisrex 发表于 2010-3-25 13:13:55 | 显示全部楼层
唔记得边个个签名系粤漫社广告位招租,10元一个月··
$ P7 g! s- [5 S4 e' Z4 A天使之风 发表于 2010-3-25 01:12 PM
, u/ B/ F# \0 J& U
: G2 {5 |! ~. g, r
+ a% n+ q& s, c6 f7 u/ z, v
    我记得,不过冇留意咩名~

chrisrex 发表于 2010-3-25 13:16:25 | 显示全部楼层
唔记得边个个签名系粤漫社广告位招租,10元一个月··* }* }9 U% v" Z1 R) ^
天使之风 发表于 2010-3-25 01:12 PM
, U- n: k8 r  L% E8 p9 C
/ w& ^; f* U% ]2 l
: x) \) M& `4 K- T) a4 l! |
    记得啦~头像系小樱蒙面侠嗰个人啊~

天使之风 发表于 2010-3-25 13:23:42 | 显示全部楼层
记得啦~头像系小樱蒙面侠嗰个人啊~/ D* S9 `1 T# ^. J
chrisrex 发表于 2010-3-25 13:16

2 @/ ~1 o( R& N% T4 C" ^7 z. c' `* ]/ S/ K4 p3 J4 ~& l

& s3 y: c3 V! C1 e    小樱蒙面侠。。。系戴住面具的小樱··

chrisrex 发表于 2010-3-25 13:56:13 | 显示全部楼层
小樱蒙面侠。。。系戴住面具的小樱··- W% W. G( W0 F  Q4 t8 \2 p
天使之风 发表于 2010-3-25 01:23 PM

- z* {4 t8 H  \+ {8 P5 F1 d4 y5 c
! n4 s/ k5 n9 o, ^+ Y4 A7 E& f5 O6 N
' ^- L/ z2 m& R4 c' D    差唔多啦~呢期睇爆笑管家睇得多