[每日闲聊] 我火星了,原来有【阿里妈妈】

kevinchan 发布于2010-3-23 21:34 1205 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
捕获alibaba.PNG 捕获alimama.PNG 捕获.PNG
. T' N' s6 T3 s- P( L8 ^: o( y原来有阿里妈妈噶,睇嚟我真係火星了

已有(14)人评论

maplep 发表于 2010-3-23 21:36:20 | 显示全部楼层
哈哈。。。厉害= =alimama alibaba= =

aubert22 发表于 2010-3-23 21:51:35 | 显示全部楼层
知道,亦都注册左,但无用到~~

Kiver 发表于 2010-3-23 22:19:40 | 显示全部楼层
原来有阿里妈妈噶,睇嚟我真係火星了: ^7 Y% K9 g# ?, s: u6 A) Y
kevinchan 发表于 2010-3-23 21:34

1 {) {% N- ?6 ?$ s: }" {& Q' V3 ~
5 i& g3 A9 M. U9 A
    有了几年啦: |4 ]* }" N( @$ S+ D- X

/ K# K" |! v9 g6 ^
! Y7 O0 Z9 p8 x! ~4 |+ c9 T   都是同一个阿头的~

chrisrex 发表于 2010-3-23 22:25:05 | 显示全部楼层
整返个阿里趴趴(Alipapa)山寨下佢~~

Kiver 发表于 2010-3-23 22:28:08 | 显示全部楼层
知道,亦都注册左,但无用到~~) p: Y) {; M2 B( Z1 O
aubert22 发表于 2010-3-23 21:51

7 @/ z* N8 r+ n" B0 r4 z( {
, ~' l; f' n/ A4 F9 Z$ i: w' `1 ]5 h0 C$ A( i
    个系统一天至少要重启一次9 I) E9 ?# p! l- G9 ~

- _# `. b- [% ?% e& g' _    否则慢到晕1 b) K1 ]9 Q4 {5 U+ U

3 b4 R9 H8 P! i
4 e* f4 ?, j/ s( d    真的晕

kevinchan 发表于 2010-3-23 22:29:09 | 显示全部楼层
有了几年啦$ D3 z& n' R2 D; Q. Q
* p. S; F' J, K$ ]
# P5 G/ o& L% Z8 G4 L' q
   都是同一个阿头的~9 X3 H4 g) m& |; H2 ^% ~
Kiver 发表于 2010-3-23 22:19
原来已经几年了,我果然係火星人= =!

chrisrex 发表于 2010-3-23 22:45:07 | 显示全部楼层
嗰个终极波屎係咪马云啊~

kevinchan 发表于 2010-3-23 22:47:58 | 显示全部楼层
嗰个终极波屎係咪马云啊~
" c' C7 @+ u& t& r+ r* O  Z6 vchrisrex 发表于 2010-3-23 22:45
资料写住係

wjr5200 发表于 2010-3-23 23:40:21 | 显示全部楼层
n年前听过,不过唔知系做咩既

kwanyeung 发表于 2010-3-24 03:16:29 | 显示全部楼层
原来已经几年了,我果然係火星人= =!! F4 T. F! d7 Q# Y0 h/ J# c
kevinchan 发表于 2010-3-23 22:29

# c9 X4 S' ]% A+ X' P' n
# Q8 i, M* q, R
8 H! m  z$ X# F* e, b% R" S2 G    2個我都冇聽過。咁我咪字宙人?

aaron81 发表于 2010-3-24 06:58:18 | 显示全部楼层
迟下有可能出埋阿里仔仔,阿里哥哥,一大串亲戚

12下一页