[社区发布] [原創][星球流浪記][粵日雙語][1024x768 HDTVRip][01-52集][完](更新部份音頻)

漫步雲端 发布于2010-3-8 16:23 18678 次浏览 224 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-3-21 07:13:37 | 显示全部楼层
唔知道系MU下载的,不过这个DVDRIP片源不会再用了) Q' h/ E- [( e. o  m
慢步云端 发表于 2010-3-19 12:36

& q: v7 h% s, A' O4 Q2 ?9 s, |) N6 e% {2 D- k

}* X3 R! b, |  [5 A) r    看過HDdvd果然系幾好

漫步雲端 发表于 2010-3-21 09:37:51 | 显示全部楼层
看過HDdvd果然系幾好9 n3 I, I2 ]  r3 {( q
Ace0210 发表于 2010-3-21 07:13
, L. X# N5 \8 h4 S

9 M- u& a6 q4 h, x0 ^简直完全唔同睇法啦,不过片源好难Down5 ~! u2 ?$ k$ \& h$ S

; [: m# p1 ^3 w2 B2 UFTP只有10-40集其余集数要用Share挂10几K的下载速度都唔知要挂到几时了

Ace0210 发表于 2010-3-21 09:41:15 | 显示全部楼层
简直完全唔同睇法啦,不过片源好难Down
* |8 A- |. n1 n* [
" `% @" Q/ p, H% Y* |( `8 @FTP只有10-40集其余集数要用Share挂10几K的下载速度都唔知要 ...
7 i- I# R( G9 q+ q' q' @6 n0 P* @3 H慢步云端 发表于 2010-3-21 09:37
. N7 f1 E- _( v8 t
5 D! z: f: P( L
甘未先發住你的的先囉

ruiqukq 发表于 2010-3-21 13:14:25 | 显示全部楼层
正,银河收完,跟住就到呢个,谢谢LZ分享

漫步雲端 发表于 2010-4-2 20:53:09 | 显示全部楼层
HDTV版本正式開始更新了 有愛嘅就嚟下載啦

Ace0210 发表于 2010-4-2 21:03:35 | 显示全部楼层
慢步終於下哂了?
, `& I/ @. |2 Y; B/ X多謝分享

漫步雲端 发表于 2010-4-2 21:05:13 | 显示全部楼层
慢步終於下哂了?5 ?( o  c* o. {8 S! U
多謝分享7 U. N3 ~( V$ N  o- @
Ace0210 发表于 2010-4-2 21:03
2 K$ @% A. T* d6 F

" B  J" D! D: e9 f2 K( z嗯 下曬啦

Ace0210 发表于 2010-4-2 21:09:31 | 显示全部楼层
都過左兩個星期囉+ @2 C6 _" c4 Z7 V& s% ~4 e
你個系HDTV?

grostcar 发表于 2010-4-2 21:15:53 | 显示全部楼层
我都有呢套啊: H" V$ S7 J- ]" W$ C
好動畫啊% L4 q+ ~1 `) v4 [
支持支持

漫步雲端 发表于 2010-4-2 21:30:44 | 显示全部楼层
都過左兩個星期囉
/ F5 R( o" a, o. R你個系HDTV?
) X) T! \* D4 u: Q5 b4 F; W/ }Ace0210 发表于 2010-4-2 21:09

6 W4 o" Y1 J, R- F. y! J& t. p) F% V! ?: y  F! e5 p2 {: X6 X
日本個邊都系上個星期日先出曬全集....+ v4 r4 c% w5 V* K) v# B( [* u* B
2 e/ s$ Y4 G/ }. Y6 |& C
哩個系HDTV版本來的

Ace0210 发表于 2010-4-2 21:38:34 | 显示全部楼层
日本個邊都系上個星期日先出曬全集....
, G9 M% u: R- p% G# T6 H
; g( r% x1 L; Z) `0 X  L: y% i  B哩個系HDTV版本來的
  R9 K; J( P1 e& e0 P' ?慢步云端 发表于 2010-4-2 21:30
$ k2 X8 Y' W" Y! Q- G0 ~

4 q$ J: i$ H( w! h8 n' G! [  i- W" e/ n1 Y3 g, }% I4 l, k1 F
出曬全集?DVD: t) @3 |9 H2 v1 o2 C

: p* t6 e/ |, O# c" O  H* S無出得甘耐呀?

漫步雲端 发表于 2010-4-2 21:50:46 | 显示全部楼层
出曬全集?DVD
2 I/ I7 m7 H7 v5 ^
1 g: @$ W$ K7 z2 f0 y! j- ?無出得甘耐呀?
4 L: C( w. y: ~. _8 gAce0210 发表于 2010-4-2 21:38
! I$ C/ t, b- j( T! }1 m3 }9 G* Q
DVD嘅好早就有的啦...我话HDTV上星期日先出晒