[社区发布] [原創][星球流浪記][粵日雙語][1024x768 HDTVRip][01-52集][完](更新部份音頻)

漫步雲端 发布于2010-3-8 16:23 18553 次浏览 224 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-3-9 03:53:44 | 显示全部楼层
我果時睇重播版。。
4 K. G# B  L, L- V1 I係招早播既。。。希望你連載啦。。, m8 {( S5 U4 S2 T0 ^2 V# U! B
7 D+ x" B# q2 ]; S0 g2 B3 I
DVDRIP都唔錯了。。不過點解粵語本身就有既?港版DVD?

ytwokabo 发表于 2010-3-9 06:50:10 | 显示全部楼层
下来收藏~~~~~~~~~~~

Ace0210 发表于 2010-3-9 08:47:41 | 显示全部楼层
哦套好似好耐了

Ace0210 发表于 2010-3-9 09:40:34 | 显示全部楼层
我找到字幕" a2 X3 C0 q( w7 ]7 B4 L
無人要嗎?

happyboy 发表于 2010-3-9 11:43:51 | 显示全部楼层
正呀, thx sharing, old cartyoon for review, i like ^^

maplep 发表于 2010-3-9 11:44:12 | 显示全部楼层
我找到字幕/ `* ~% ^/ w) M+ h6 t& W
無人要嗎?: D7 I3 L  t# M% W& _* z
Ace0210 发表于 2010-3-9 09:40

2 ~0 F1 u6 B- ]8 J
+ h, V3 h( A; N2 u
8 m7 t8 |) A" L$ i  }- _' E  c    问他们。。。

Ace0210 发表于 2010-3-9 11:50:40 | 显示全部楼层
好呀: l# }& z+ a/ e1 M- d5 n, G" _
慢步要唔要字幕呀?

漫步雲端 发表于 2010-3-9 12:50:56 | 显示全部楼层
好呀  ^/ t  c& |4 ]: G8 s8 u
慢步要唔要字幕呀?
) B( b/ X& h: K2 F9 ~Ace0210 发表于 2010-3-9 11:50
& R7 h& X/ o  _) P) c5 [

; x) |- [, k' [当然要啦 全集?

沙漠看海 发表于 2010-3-9 12:51:08 | 显示全部楼层
多谢分享

Ace0210 发表于 2010-3-9 13:03:28 | 显示全部楼层
http://www.mediafire.com/download.php?ymur2kewize
* X6 R! O9 \- H. Y
/ a, o2 I, ]8 d5 }8 q  a7 P3 s! i睇睇系唔系呢個~

漫步雲端 发表于 2010-3-9 13:05:41 | 显示全部楼层
我果時睇重播版。。
2 s6 r2 ~9 s1 ?1 B係招早播既。。。希望你連載啦。。, L- S; D. k: c

+ K: @! ~1 ~9 s. R+ G( U# cDVDRIP都唔錯了。。不過點解粵語本身就有既?港 ...5 ~. _8 S  ]# m: }  N
kwanyeung 发表于 2010-3-9 03:53
) y! z' M4 Y4 u$ X/ U) h) T. t. l
& m' I4 [" t$ x! g) C/ ]
唔喺港版DVD粤语都喺录影版音频合成的 只喺刚刚发帖时标题唔记得打粤语两个字有人就误会了以为喺日语9 |. |5 o+ V/ d5 g; z

/ E( t7 {8 ^' @6 @. G睇下多唔多人支持哩个DVDRIP片源再考虑是否继续更新

Ace0210 发表于 2010-3-9 13:07:33 | 显示全部楼层
慢步你有無KALEIDO STAR 片源係mu下載呀~