[迅雷快传] 【MU、JS】装甲天使Moldiver 【OVA1-6】【TVB粤语日语】

kevinchan 发布于2010-2-28 15:04 9444 次浏览 101 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-4-12 16:21:51 | 显示全部楼层
第五集现在连接不上去了~~~残念..., C; n4 p3 j' q% U# _+ A( u
lsjhldy 发表于 2010-4-12 16:06
係啵,等我得闲修正佢先

lsjhldy 发表于 2010-4-13 17:30:28 | 显示全部楼层
回复 61# kevinchan 9 K; \$ b" r- B" y; Z5 e

; m* j( g7 d( x3 m; U( G
6 r8 V& u" D5 z    梗大佬你准备几时得闲啊.....

kevinchan 发表于 2010-4-14 15:35:56 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
/ y  m$ r4 d1 J- v' S# D7 e2 V$ e5 p3 x6 v- k4 Q

* j" g5 M2 E* P% l; G9 d5 q$ b    梗大佬你准备几时得闲啊.....
0 R# ^6 f2 Z" O' o/ Z. ~7 Zlsjhldy 发表于 2010-4-13 17:30
我今晚回家后就上传,听日应该可以下载啦,你听日留一下啦

kevinchan 发表于 2010-4-16 00:31:28 | 显示全部楼层
我今晚回家后就上传,听日应该可以下载啦,你听日留一下啦, q8 y# |: F7 a/ _6 k# _
kevinchan 发表于 2010-4-14 15:35
晕,当晚唔记得咗上传添!我依家马上上传

kevinchan 发表于 2010-4-16 08:53:26 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 5 ]+ Q; W3 E; I
) @* @; N8 q/ @3 ]; e1 z7 _! Z

C4 T6 x- u1 h+ e* m+ r    梗大佬你准备几时得闲啊.....6 W( K7 `2 ?* {; C+ l: d. Q
lsjhldy 发表于 2010-4-13 17:30
第五集放咗係另外个硬盘度,但係暂时未能打开个硬盘,所以未能上传,睇下我今日得唔得闲搞搞佢先

kevinchan 发表于 2010-4-16 16:51:11 | 显示全部楼层
" D, A9 W7 J& Z- D: _
* F$ e/ X; c9 }: C! z; a$ O7 K  |/ i
    梗大佬你准备几时得闲啊.....
  Q" ~! N# P" E" ]' c# t& @: \lsjhldy 发表于 2010-4-13 17:30
第五集链接搞掂了

LAIKAHEI 发表于 2010-4-17 14:48:19 | 显示全部楼层
经典回顾啊~~~~~~~~~

lsjhldy 发表于 2010-4-18 13:19:33 | 显示全部楼层
回复 66# kevinchan 0 D. r) D! i8 i$ P! V
: D3 S" c8 w) V5 [* s, y5 G0 g/ n

- r) X# Y, {$ o8 T    收到~~~马上下载~~

lsjhldy 发表于 2010-4-18 13:58:48 | 显示全部楼层
回复 66# kevinchan + F/ S) S3 O9 A* D$ K" v) W: L

8 t& A- I! O9 I9 _! J/ T
" }3 F( l5 k# ?  k; [( v    仲系唔得啊.....该文件无法访问~~~

w407970688 发表于 2010-4-18 15:24:35 | 显示全部楼层
5够积分,无奈~~~

kevinchan 发表于 2010-4-18 16:23:15 | 显示全部楼层
" ]+ T6 }. Q. ?
0 T) C- K6 r0 L- J5 a/ d5 ?/ ~% s. |% |/ M' c7 B# Z3 Y
    仲系唔得啊.....该文件无法访问~~~
3 Z4 v" B/ j! k  V' }8 Dlsjhldy 发表于 2010-4-18 13:58
我晕,真係唔得啵!我当日上传完自己试过可以下载= =!无语,我迟啲再上传过,到时打包再上传

seed747 发表于 2010-4-18 21:14:14 | 显示全部楼层
1986年的動漫good