[转帖][[天香字幕组][钢之炼金术师FA 第01-15话[1920x1080][BDRIP]

漫步雲端 发布于2010-2-10 12:58 8561 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
wjr5200 发表于 2010-2-11 18:09:27 | 显示全部楼层
集集都G几嘢上传都上到傻...只发音频哩个的确系好办法+ e4 W6 R$ d* z. r4 [
慢步云端 发表于 2010-2-10 23:18
& i! y8 [% K5 X( W, l  F5 x
等紧你音频哦

ykcheung 发表于 2010-2-11 19:53:12 | 显示全部楼层
excellent5 h. p. s2 e3 S0 G

kevinchan 发表于 2010-2-11 21:53:17 | 显示全部楼层
甘以後D作品系未都只發音頻啊?
2 [( y: o+ V1 x# P! N* w: ftimaousi 发表于 2010-2-10 23:27
连视频都上传的话可能会更新得超慢,所以呢方面好视乎作者点睇.........再叹气一次,小水管真惨

漫步雲端 发表于 2010-2-11 22:18:10 | 显示全部楼层
本帖最后由 慢步云端 于 2010-2-11 22:23 编辑 ) L( M8 X+ T  o- b; W/ T7 @) ]! T4 G
连视频都上传的话可能会更新得超慢,所以呢方面好视乎作者点睇.........再叹气一次,小水管真惨. T1 i" i, u7 i6 I- q& k9 h
kevinchan 发表于 2010-2-11 21:53
哎..没办法啦
" |1 J  m! |; r) W我今日拿个移动盘去网吧下载钢炼FA的BD 1-22集用咗3个钟就下完100M光纤,太爽啦

aubert22 发表于 2010-2-11 22:22:39 | 显示全部楼层
集集都G几嘢上传都上到傻...只发音频哩个的确系好办法
( f8 t: d( K0 |慢步云端 发表于 2010-2-10 23:18
+ S; P: R8 b8 l
其实有带宽上无所谓,但PT唔允许啊~

aubert22 发表于 2010-2-11 22:23:57 | 显示全部楼层
甘以後D作品系未都只發音頻啊?5 }4 I( Y# P# Y
timaousi 发表于 2010-2-10 23:27

( q$ b9 p0 s/ S' q' q! E难为片源嘅唔发,片源易稳嘅发都无所谓~

timaousi 发表于 2010-2-11 22:24:12 | 显示全部楼层
哎..没办法啦9 o+ o7 c- m2 x6 G0 Z
我今日拿个移动盘去网吧下载钢炼FA的BD 1-22集用咗3钟个就下完100M光纤,太爽啦
# x# r9 p2 v: b8 n! I慢步云端 发表于 2010-2-11 22:18
6 e( e* v1 Q# Y6 e; K" U9 K
嘩!甘快嘅!BT下?

aubert22 发表于 2010-2-11 22:25:04 | 显示全部楼层
哎..没办法啦
6 I/ v1 B9 d4 g  E/ G8 A我今日拿个移动盘去网吧下载钢炼FA的BD 1-22集用咗3个钟就下完100M光纤,太爽啦. u* g6 r- s# c- q2 j% T4 I
慢步云端 发表于 2010-2-11 22:18
( X& K% g3 N' ?% ^/ G
我谂我上传先会去网吧~下载慢慢挂就系了~反正有其他嘢挂~

aubert22 发表于 2010-2-11 22:25:54 | 显示全部楼层
嘩!甘快嘅!BT下?1 j. A1 O8 j" F3 x1 S$ ]% v
timaousi 发表于 2010-2-11 22:24

" }  ]% k% L. v" ?2 l- w0 s肯定唔会系网盘就系了~

漫步雲端 发表于 2010-2-11 22:32:53 | 显示全部楼层
我谂我上传先会去网吧~下载慢慢挂就系了~反正有其他嘢挂~* y3 {0 F$ T4 w& r. n& Q& C
aubert-22 发表于 2010-2-11 22:25
没得限速直飞9.8M\s上行...全间网吧的网游都掉线了 比人闹死# }2 R; p) i* W0 ^& K
4 J, h5 p3 ]. u$ @9 Q4 A, V; c" P
我试过了

漫步雲端 发表于 2010-2-11 22:34:28 | 显示全部楼层
所以上嘢我唔够胆去网吧

aubert22 发表于 2010-2-12 01:01:23 | 显示全部楼层
MU网页上传貌似真系无限速呢回事~而且貌似除左P2P外,无乜系可以限速~嗱嗱啉上传完走人,哈哈~