[转帖][[天香字幕组][钢之炼金术师FA 第01-15话[1920x1080][BDRIP]

漫步雲端 发布于2010-2-10 12:58 8507 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2010-2-10 14:56:22 | 显示全部楼层
音频喺无损压缩,音质控收这个版本几好
' ]0 m6 ?9 K3 g5 u" E, f( r慢步云端 发表于 2010-2-10 14:54
1 a# J0 s" B: g2 Q( I' l
我唔系音质控~一话flac百几M唔算大~Yousei同埋呢个天香(可能就系Yousei嘅版本)嘅,只系码率比MG大D,所以大~

183334257 发表于 2010-2-10 14:59:36 | 显示全部楼层
我都系下猫兄的版本了,和恒

漫步雲端 发表于 2010-2-10 22:46:07 | 显示全部楼层
我唔系音质控~一话flac百几M唔算大~Yousei同埋呢个天香(可能就系Yousei嘅版本)嘅,只系码率比MG大D,所以大~  P# j$ p' n, r$ C- y( E0 K  b2 L
aubert-22 发表于 2010-2-10 14:56
我意思唔系话你系音质控 只系想讲Yousei嘅版本更加适合对音质讲究嘅人收藏6 A/ m  H; k, i! v+ g& H. u
7 Y2 v- U$ f7 c" [/ u
我今日下载咗天香和Yousei两个版本嚟对比下基本无咩分别、我都删咗MG嘅版本重新下载过Yousei嘅版本了..睇嚟我要准备买新硬盘了20集
+ a9 O5 k3 w/ H  |' T- A25GB

aubert22 发表于 2010-2-10 22:50:18 | 显示全部楼层
我意思唔系话你系音质控 只系想讲Yousei嘅版本更加适合对音质讲究嘅人收藏9 e) k; y2 M% O
: X4 R6 W$ C/ `" {- j% s
我今日下载咗天香和Yousei两个版本嚟对比下基本无咩分别、我都删咗MG嘅版本重新下载过Yousei嘅版本了..睇嚟我要准备买新硬盘了20集8 B' t) p5 ]3 k( m5 w- g' m- @6 C
25G ...
, t' L" \9 }$ |& W7 ]慢步云端 发表于 2010-2-10 22:46
3 ]1 |. o- f( ?* G
如果网速劲,其实我系想下BDISO自己压嘎 不过国情话我听:"下你条毛!"

漫步雲端 发表于 2010-2-10 22:53:23 | 显示全部楼层
如果网速劲,其实我系想下BDISO自己压嘎 不过国情话我听:"下你条毛!"
4 y! _( X8 k" a9 t0 b9 t, m5 y1 yaubert-22 发表于 2010-2-10 22:50
BDISO 一个40G民用小水管点下啊

aubert22 发表于 2010-2-10 22:54:49 | 显示全部楼层
我都系下猫兄的版本了,和恒
- ~/ r" k+ x; ]5 a2 D5 b1 y183334257 发表于 2010-2-10 14:59
7 W) R! `- G6 }/ U
喂喂喂~我话可能会更新音频咋,但唔会更新合成版嘎~唔好旨意晒我啊,鸭梨好大嘎~

漫步雲端 发表于 2010-2-10 23:00:52 | 显示全部楼层
喂喂喂~我话可能会更新音频咋,但唔会更新合成版嘎~唔好旨意晒我啊,鸭梨好大嘎~
4 Z3 W+ Q- w' L/ p/ iaubert-22 发表于 2010-2-10 22:54

8 y" O: L$ r" ~2 e
- k, K. J9 R- \) \+ J, `+ S% r/ T哈哈,只更新音频片源自己搞掂

kevinchan 发表于 2010-2-10 23:03:30 | 显示全部楼层
嗯,Yousei果个都系~家我都想入2T了~就系缺钱~
6 M9 |( u+ R# b  |aubert-22 发表于 2010-2-10 14:54
有钱好办事

SA_127 发表于 2010-2-10 23:07:17 | 显示全部楼层
' J! b( h# t7 F' i, I" }8 x# raubert-22 发表于 2010-2-10 22:54
更新音頻都好啊! m; T) V9 `6 L( t  c/ ]+ Y
其實片源都好易搵到 期待啊

183334257 发表于 2010-2-10 23:15:12 | 显示全部楼层
喂喂喂~我话可能会更新音频咋,但唔会更新合成版嘎~唔好旨意晒我啊,鸭梨好大嘎~- ]# S6 q8 Q' _
aubert-22 发表于 2010-2-10 22:54
! K5 x/ w" D( t( d& p! `- i$ N
' Y% K4 x* U4 k& p) ^! ^. j: T$ s
收到~我自己搞定片源系咯

漫步雲端 发表于 2010-2-10 23:18:43 | 显示全部楼层
集集都G几嘢上传都上到傻...只发音频哩个的确系好办法

timaousi 发表于 2010-2-10 23:27:20 | 显示全部楼层
甘以後D作品系未都只發音頻啊?