[转帖][[天香字幕组][钢之炼金术师FA 第01-15话[1920x1080][BDRIP]

漫步雲端 发布于2010-2-10 12:58 8509 次浏览 73 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2010-2-10 14:06:34 | 显示全部楼层
你喺下MoscowGolem的版本吗& F' f' x; x& \" @, I
慢步云端 发表于 2010-2-10 13:54

1 c: z8 x; g% D( a) O0 n, }" q3 K原先我发嘅就系MG版本,但我删左,重下Yousei版本~不过其实莫斯科魔像呢个版本都唔错嘅~

天才不二 发表于 2010-2-10 14:12:50 | 显示全部楼层
/ x' d. d7 ^/ I0 U1 Q7 n# b
等水猫上传

漫步雲端 发表于 2010-2-10 14:15:45 | 显示全部楼层
原先我发嘅就系MG版本,但我删左,重下Yousei版本~不过其实莫斯科魔像呢个版本都唔错嘅~: U+ z2 a* J5 y6 F& d
aubert-22 发表于 2010-2-10 14:06

6 R# {* T" f! y+ j' q" P
$ j' V& r, ?( t% S4 W我自己收MG版本500-600M一集细细地,因为硬盘空间不多

aubert22 发表于 2010-2-10 14:16:40 | 显示全部楼层
等水猫上传15
& w# t1 N+ T  D5 ^" K: V  o天才不二 发表于 2010-2-10 14:12

* L: v( X; K" u* `$ L  a下??等我?无睇到我果张贴??15,16我原先上左嘎啦~不过无放出黎啊~我米话左唔放唔更新咯~
/ E- M8 H  D( j3 {8 X% N你等我音频还可以嘅,哈哈~

天才不二 发表于 2010-2-10 14:21:32 | 显示全部楼层

; v% x0 B' D5 l我宜家都未下好16-22

漫步雲端 发表于 2010-2-10 14:25:07 | 显示全部楼层
钢炼FA最易合啦TVB都没CUT过。。。3分钟就合一集了

aubert22 发表于 2010-2-10 14:29:36 | 显示全部楼层
钢炼FA最易合啦TVB都没CUT过。。。3分钟就合一集了) i9 a9 J# V& z9 [
慢步云端 发表于 2010-2-10 14:25
4 n2 b4 J- {' a) {/ s5 }
但好多人唔想下rmvb先呢,所以都系罗音频~

aubert22 发表于 2010-2-10 14:31:29 | 显示全部楼层
我自己收MG版本500-600M一集细细地,因为硬盘空间不多) H9 ~, c+ j! |; O1 a( ^( p" c
慢步云端 发表于 2010-2-10 14:15
+ o) [; }# k; M
MG几唔错,就系出得慢左D,而且我贪Yousei有FLAC,嘻嘻~

漫步雲端 发表于 2010-2-10 14:36:36 | 显示全部楼层
MG几唔错,就系出得慢左D,而且我贪Yousei有FLAC,嘻嘻~
* y; F7 A1 W: X5 P2 C7 ~- laubert-22 发表于 2010-2-10 14:31
. K9 }9 l+ W) U

/ f" Z+ p; E% v) z1 a0 w天香哩个片源音频都喺FLAC,不过集集G几嘢有点大

kevinchan 发表于 2010-2-10 14:47:34 | 显示全部楼层
原来系flac,怪不得甘大啦!无大硬盘真系难顶

漫步雲端 发表于 2010-2-10 14:54:19 | 显示全部楼层
音频喺无损压缩,音质控收这个版本几好

aubert22 发表于 2010-2-10 14:54:33 | 显示全部楼层
天香哩个片源音频都喺FLAC,不过集集G几嘢有点大/ d& V) ^% Q# ~5 z7 n: }
慢步云端 发表于 2010-2-10 14:36

& a" a( M% Y, z& q# Z$ O$ ?  A& w嗯,Yousei果个都系~家我都想入2T了~就系缺钱~