[迅雷快传] [dvdrip][幪面超人black rx][02(只會合到第24集)][atv,vcd粵語,日語][dvix_mp3]

ngyan1600 发布于2010-2-5 02:45 9857 次浏览 67 位用户参与讨论     [复制分享主题]
( `  `% E2 e6 B; U
, v( V9 l  C( b" S片源及vcd粵語由粵漫社的網友"mrdb"提供# C5 T# Q, Q1 c/ C/ G( l  m
說明,atv配音版既音頻是在97年,atv重播時錄製,而當時我只可以用我媽媽用到唔用既帶黎錄,音質極差,下不下隨你們,而且好不幸地,係我copy去dvd時出左意外,在回帶時(25~47的兩盒帶)的,給錄影機弄斷了帶子,所以25~47集不可能會有,而且atv配音版...就只得返我手頭上既,black47~51集+rx既1~24,講多次,追求完美,全套既,唔好下,只係想聽下atv配音既,都唔好下,對vcd配音不滿既,提議你下,係rx熱愛者,一定要下,因為配音比vcd版既好好多,而想等atv再重播先下既,我可妣話,唔該死左條心,因為所有幪面超人播放權都俾tvb買左,另外我唔排除tvb會播既可能性,只不過tvb點配都唔會有atv果種"味道",當然...tvb播既....都一定要睇,最小tvb而家既配音都仲有比atv當年好......
. v. \" S- T- {: C& y[片名]幪面超人(假面騎士)black rx(black既第二季)# H/ f; g6 L! q# u
[集數]共47集(只會更新到24)更新到第一集,由於此片極難合,一合就可能要合幾個鐘,所以盡可能一星期合一集,另外一提今次既重播音頻,有加速同勁cut片,cut左既會用vcd音頻去補,而vcd既配音音調好沉,所以去到接駁位應該好易聽得出  K) W9 Z: h1 u7 B
[長度]約24分鐘6 Z6 U/ T& k+ D" q3 N# z. Y
[大小]約340M
2 |3 H. D- y  J[語言]1,ATV粵語,2,日語,3,VCD配音(經修正)" O0 t1 L2 d) Z8 y) r
[字幕]無: ~3 v: d) n/ @4 Z0 |
[格式]MKV打包
7 N) A. R/ a, X7 y8 w" n[視頻]DVIX-約1600~1700K-23.98影格
' S, h  J( Y8 n5 d[音頻]MP3:日語-128K-22100HZ,粵語-48000HZ-192K X 2* n4 H  S3 g$ W. q; e3 G* ^! w$ n
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(67)人评论

mrkazaf 发表于 2010-2-5 02:58:22 | 显示全部楼层
严重支持老大,atv配音的真的太经典啦,就是看这版本长大的,太有童年的味道啦,老大只有24集真的太可惜啦。

YM 发表于 2010-2-5 04:13:10 | 显示全部楼层
有D咁正的野看多谢分享啊即刻下载先多谢晒。

183334257 发表于 2010-2-5 07:55:15 | 显示全部楼层
呢个蒙面超人够晒经典啊..唔通近排的蒙面超人盛宴以呢部结束?

maplep 发表于 2010-2-5 08:50:28 | 显示全部楼层
1600加油支持1600

Ace0210 发表于 2010-2-5 09:45:31 | 显示全部楼层
看來LS收藏了好多動畫

mrdb 发表于 2010-2-5 12:46:23 | 显示全部楼层
好野啊!可以回忆一下咯……支持1600~

maplep 发表于 2010-2-5 12:50:06 | 显示全部楼层
看來LS收藏了好多動畫7 \5 b) @6 t" B% x6 C
Ace0210 发表于 2010-2-5 09:45

1 Y" M" `0 a9 t2 J3 n1 L8 b! R+ g0 @. L- p
呵呵的确是

maplep 发表于 2010-2-5 12:52:04 | 显示全部楼层
没看见1600的。。。貌似蒙面超人BLACKRX真的好难合,上网都没时间了= =

杜鹃 发表于 2010-2-5 13:28:17 | 显示全部楼层
太经典了 多谢楼主分享

zifeng23 发表于 2010-2-5 13:31:21 | 显示全部楼层
绝对要收藏啊..超经典..

3efb 发表于 2010-2-5 15:40:06 | 显示全部楼层
沃,经典中的经典,脑残超人