求新机动战记(即高达W)粤语(300星梦)

aaron81 发布于2010-2-4 23:19 4275 次浏览 37 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
RT,找来找去,应该无TVB版的了,但VCD版粤语是有的,可惜都没有种了,吾知边位仁兄有收藏提供下~
) I1 ]: H& i: W2 H0 ~& s+ U  n- W5 N/ e全集是49集的~

已有(37)人评论

kevinchan 发表于 2010-2-4 23:30:37 | 显示全部楼层
如果你要VCD合成版嘅话应该要等以前下载过嘅人嚟补档啦!' P' R* g' I" q& ~6 ]
如果纯RMVB嘅VCD版,呢度有链接http://www.megaupload.com/?f=JJH87VJ01 Q4 F$ D9 J" `9 U8 V6 o
本来我都想求调教好嘅音频噶,不过都算啦,得闲自己搞

aaron81 发表于 2010-2-4 23:36:10 | 显示全部楼层
鸟兄请问这两个版本有什么吾同呀?0 H# i( C. t0 r4 Q" n8 k
那个版本清淅呀??

天使之风 发表于 2010-2-4 23:43:21 | 显示全部楼层
系雀兄,唔系鸟兄·~

kevinchan 发表于 2010-2-4 23:47:35 | 显示全部楼层
鸟兄请问这两个版本有什么吾同呀?+ r: Q. c! v  W
那个版本清淅呀??) H$ J# {4 u/ X0 Y2 Q
aaron81 发表于 2010-2-4 23:36
肯定系合成版清晰啲啦!两个版本都係取自VCD音频,不过唔知有无人为你补档合成版呢

Ace0210 发表于 2010-2-5 02:06:01 | 显示全部楼层
我林W,G,X都無咩機會再睇到tvb6 d" M2 N. ?& ]0 w6 f" I, o5 Z

0 \8 Q, s! c  f* ^% D5 W% Btvb成日重播埋D賣弄靚仔既seed,00
& ^7 I: G$ v% a  P
1 K0 [) F0 s& U* o8 i( z9 \想重播W,都唔洗指意

183334257 发表于 2010-2-5 10:39:11 | 显示全部楼层
其实W入面都系靓仔来的...话说W系开创了高达用靓仔做主角的历史..

aaron81 发表于 2010-2-5 21:11:13 | 显示全部楼层
点解梗好的片子都无人放上网盘永久保存的呀~

kevinchan 发表于 2010-2-5 21:56:51 | 显示全部楼层
点解梗好的片子都无人放上网盘永久保存的呀~" U6 v3 N5 G: V7 p0 n, K
aaron81 发表于 2010-2-5 21:11
主要粤语配音太差,而最新HD片源我谂好多人都下载咗啦,真係好清咖(MP4版)

Ace0210 发表于 2010-2-6 07:45:30 | 显示全部楼层
主要粤语配音太差,而最新HD片源我谂好多人都下载咗啦,真係好清咖(MP4版)
% G& ~$ U: X  f  o" dkevinchan 发表于 2010-2-5 21:56

9 \2 V  c# @1 z4 r0 y- v
' n5 X" f( W- h9 `! E清到好似BD甘

Ace0210 发表于 2010-2-6 07:47:07 | 显示全部楼层
其实W入面都系靓仔来的...话说W系开创了高达用靓仔做主角的历史..* h) a' ~+ {2 s- P3 T" W' `
183334257 发表于 2010-2-5 10:39

+ O( V+ h. E: Y  z# Y% O
5 v, p+ c$ x; g2 z+ z+ O
$ j  M- \3 v3 l( J3 f: \& W# `有無seed甘多呀~
9 t$ L. N7 g4 u) F# d. `仲有W好似系得果五個人系靚仔

billiard 发表于 2010-2-6 23:46:42 | 显示全部楼层
得闲来打劫下A兄的星梦

1234下一页