[每日闲聊] 我嘅ANIMAX又翻来了

ad1234a 发布于2010-1-31 03:58 883 次浏览 5 位用户参与讨论   [复制分享主题]

H$ {% w3 e. E其实23号晚就已经开始收视了(原因系我买了一台DM500),但因为有D事要忙。
% ]( v; S, h( k所以唔得闲来。好了,上图先(由于我收嘅系英文版,所以字幕也系英文嘅。):: [* Z& P6 l" r; u2 Y+ @% q$ O2 ]
screenshot.JPG # s% T: ~. J* x( e
3 r) y4 \% t( e
snapshot20100131035720.jpg ; R$ J" R2 f2 n; r8 x" m( F, n+ I
6 e/ I0 a3 C2 v& @0 b
PS:如果我录到片个话,要摆边只版块架?

已有(5)人评论

kwanyeung 发表于 2010-1-31 04:31:10 | 显示全部楼层
英文ANIMAX係英文配音或者日文配音吧。。。6 l, r  N8 o) Z' V
日文配音周街都有了。。英文配音我諗冇咩人中意。我識聽不過英文配音聽起嚟好怪同唔夾角色。。0 J3 S4 |3 I$ r' N
字幕係英文都唔會有人想睇。。。
+ h" @$ T* s2 }3 D) B# z5 d* Z4 W
8 e6 C9 y$ x2 v0 W! `2 X3 J6 Q/ F5 @. D* b/ e# F1 M# B6 G1 E, T
相信冇咩人想要。。不過樓主想錄嘅我都唔阻你。

kyo1983 发表于 2010-1-31 06:42:47 | 显示全部楼层
动画还是以国语、粤语同埋日语为主吧

kwanyeung 发表于 2010-1-31 07:56:35 | 显示全部楼层
动画还是以国语、粤语同埋日语为主吧
1 _4 a+ F6 ~4 J% t# m+ y, m# rkyo1983 发表于 2010-1-31 06:42
對我嚟講粵語日語都足夠了。

kevinchan 发表于 2010-1-31 08:03:12 | 显示全部楼层
我都想问,究竟係咪英语配音?如果係,我谂多数人都无乜兴趣!( J, I! a  U0 f- r
不过楼主如果觉得边部配得好,可以录低自己保存或者同我哋介绍下

batuu 发表于 2010-1-31 14:12:36 | 显示全部楼层
英文ANIMAX係英文配音或者日文配音吧。。。! `1 p9 W8 ]. a- N8 c
日文配音周街都有了。。英文配音我諗冇咩人中意。我識聽不過英文配音聽起嚟好怪同唔夾角色。。, I5 {( q; E- ~6 O/ k# w) k0 i5 v8 _
字幕係英文都唔會有人想睇。。。; W$ e/ y! r# ?5 c! W, ]( w

( q1 k  t1 K$ r! p7 E0 k7 `+ [
( O5 n$ S4 r" s3 C& D1 g4 d+ I相信冇咩人想要。。不過樓主想錄嘅 ...
- y* D& Q5 z. e' a3 E7 ^4 X  Zkwanyeung 发表于 2010-1-31 04:31
. V/ W" w$ z2 R; y
YOU ARE RIGHT !英文配音真係......