[迅雷快传] [tvb,bdrip][機動戰士高達00r2][01~25][576,720,1080p][日粵雙語]

ngyan1600 发布于2010-1-2 20:13 20904 次浏览 339 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 ngyan1600 于 2010-12-12 18:59 编辑 * ^/ q: F1 t2 U7 N5 n- d
第二十四集720p因為開頭有極強既閃光效果,所以要壓到咁大先唔會有明顯起格(唔係=無)
, W+ z+ o6 ]8 [2 }0 O5 Z, b! j如果唔滿意我既版本,可以下完我個版之後搵片源自己封mkv,因為我個版本始終係用mc壓出黎所以,有小小失真,同要壓得較大先唔會起格
% u/ v! G  s/ v" a* h第二十集唔知乜事錄唔到,所以無TVB版本,該集合成版音頻為ON9版本

: H, u+ D- Y+ E5 S! Q[片名]機動戰士高達00 第二季' h5 g. K8 Z4 t8 T3 ~
[集數]共25集
2 j' b) B! ]! Y. F( P0 u2 G! B4 r3 D[語言]日粵雙語
5 W4 I* X* g5 U0 K4 W  a. m! L[字幕]tvbrip-單tvb字幕,bdrip-tvb繁體,光榮繁體5 |4 V; `( g/ V, X! U/ d' e" I0 ^
[大小]tvbrip-約300m,bdrip-720p-約400m,1080p,約800m~1.2g
9 L6 C9 F, d! c, I+ G+ [, z8 H[格式]mkv封包
4 q' l' g8 \  q9 {5 @; `# ^6 H! N[視頻]x264,tvb-1600k/s,bdrip-720p-2000k,1080p-不明
$ R* Z" @. R) k, [[音頻]tvb-aac-96k x2,720p-aac-96kx2,1080-aac-96k+flac-???k
8 d$ D6 |1 I, b4 D
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

tandong + 15 + 80 + 2 精品文章

已有(339)人评论

kast 发表于 2010-1-2 20:24:17 | 显示全部楼层
呵呵,我第一个支持1600,谢谢!

maplep 发表于 2010-1-2 20:26:07 | 显示全部楼层
1600...第一。。。看看第2是谁。。支持1600

drinkmilk 发表于 2010-1-2 20:26:49 | 显示全部楼层
为什么现在要这么高清,体积太大,下载都难

熊猫仔 发表于 2010-1-2 20:27:24 | 显示全部楼层
哇~1600真喺快手~!

maplep 发表于 2010-1-2 20:28:19 | 显示全部楼层
奇怪。。怎么我看TVB的比720P清。。。

ngyan1600 发表于 2010-1-2 20:41:36 | 显示全部楼层
1080p下錯左第一季既第一集

huang 发表于 2010-1-2 21:12:51 | 显示全部楼层
慢等,N野要下呢

freedom246 发表于 2010-1-2 21:18:21 | 显示全部楼层
等1080既!!大唔系问题!!

YM 发表于 2010-1-2 21:22:13 | 显示全部楼层
機動戰士高達00r2咁快就有更新正啊多谢晒。

aubert22 发表于 2010-1-2 22:01:28 | 显示全部楼层
我D片源放左喺度快烂了~咁多人合~我慢慢合唔迟~嘻嘻~反正张贴喺度~

K棋 发表于 2010-1-2 22:10:20 | 显示全部楼层
钟意720P多D