[社区发布] [正版dvd直壓][鋼之鍊金術師fa][01~10][日粵雙語][內掛中文字幕][x264_aac]

ngyan1600 发布于2009-12-31 21:30 7375 次浏览 81 位用户参与讨论   [复制分享主题]
  [! [8 X1 r; U4 P8 q2 X- a' P6 d5 I# ^+ u+ x; l& Z
[片名]鋼之鍊金術師brotherhood/鋼之鍊金術師fa
% z; O; ^+ O1 z9 {% A: s% |7 J[集數]共63集(更新到01~10集)
( C7 o9 f2 y1 K) d[語言]日粵雙語-粵語為tvb配音~大家可以放心下
' Q. e6 j: Y  m[字幕]內掛中文
# a& n/ H5 s1 y1 P/ T3 O" I% y$ u) W$ m  \[大小]315~420m(本片效多特技,動作場面,所以會大d)9 X# ~" s. H6 ~( P. [
[格式]mkv封包$ w( P$ A' F  N, i3 O
[視頻]x264-1600~2000k-23.98影格-1280x720
( |( q3 N2 u; C6 \" ~6 u/ [2 ][音頻]aac-96~97k-48000hz x 22 L0 N( s% e: ~) Q: }0 d
[壓片工具]第一碟特典:media coder0.6.0.3999 其他為使用megui0.3.1.1051壓製% D  A" \5 S0 `9 a  [- d
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(81)人评论

maplep 发表于 2009-12-31 21:37:44 | 显示全部楼层
哇,支持1600.。。

kevinchan 发表于 2009-12-31 21:43:04 | 显示全部楼层
1600果然强大,又一正版压制版动画出炉,支持先!
% r# s7 Z& N0 aPS:小白问句,其实正版DVD係米等于完整版,即係无cut过

aubert22 发表于 2009-12-31 22:05:48 | 显示全部楼层
系米自己买嘎??几钱啊??懒得再合翻落去,纯支持个~~
& ?/ n. U. _& L不过如果你发DTS嘅话,我谂我会收嘎,哈哈

mcnynbajay 发表于 2009-12-31 22:09:01 | 显示全部楼层
& L/ X+ e$ W8 B0 d+ j6 _
8 B7 z* w  k- f9 Z$ m1 C, n$ [" |" CFA哩部神作果然強大~不但跟貼日本播放進度~仲N多版本~DVD同BD乜都有齊{:5_338:}
+ Z! l$ D# u) Y; O8 ~0 w8 W( G可憐小吸管細硬盤的我~只收J2錄影版罷就~
0 @3 k; x" p5 ?. D( X9 X
% d5 C- h- g0 O' ?& ?) T" qPS:到目前為止~J2的播放系足本播放的~集集24:30!1 b" ], ~. t! G% |" ?
     查實想問下特典有乜睇嘅?

aubert22 发表于 2009-12-31 22:15:33 | 显示全部楼层
FA哩部神作果然強大~不但跟貼日本播放進度~仲N多版本~DVD同BD乜都有齊{:5_338:}
" I$ r3 u4 O) `* ^4 ~% S0 n6 ~可憐小吸管細硬盤的我~只收J2錄影版罷就~9 P, j* y& \! z! r* E( p

) J$ T. c: Y  U: Q" R7 s0 pPS:到目前為止~J2的播放系足本播放的~集集24:30!
3 }" v" J; P& d     查實想問下特典 .... y& o: G* c+ t. P' u: W' h
mcnynbajay 发表于 2009-12-31 22:09

) i. M0 o* t: @5 W2 ?8 e# b2 s! N其实买个1.5T嘅仓库仔唔系好贵,再唔系入手个1T或者640G咯~
; d; H" A7 P9 e2 {PS:唔就唔下特典嘅~~连高达蛋蛋嘅粤语特典都唔下了~~

mcnynbajay 发表于 2009-12-31 22:30:23 | 显示全部楼层
其实买个1.5T嘅仓库仔唔系好贵,再唔系入手个1T或者640G咯~
6 g7 t' Z( A" @* D% `, E+ fPS:唔就唔下特典嘅~~连高达蛋蛋嘅粤语特典都唔下了~~
% f) E3 _! I) L, `3 Q7 A# Y0 Saubert-22 发表于 2009-12-31 22:15

: K* E, S9 |5 @0 a" K; b無收入的我~邊有米去買T盤了 ~都系打算買單碟500G算~繼續刻盤生涯~ & J1 k8 G( n- A% k& j
PS:特典有愛!

kevinchan 发表于 2009-12-31 22:47:05 | 显示全部楼层
系米自己买嘎??几钱啊??懒得再合翻落去,纯支持个~~3 [6 Q# P5 q$ Y( G0 z/ r+ P" M' }
不过如果你发DTS嘅话,我谂我会收嘎,哈哈: u) h2 \! v- g% }, n
aubert-22 发表于 2009-12-31 22:05
不如发DVDiso,我绝对下载落嚟,自己翻版一套

kevinchan 发表于 2009-12-31 22:48:21 | 显示全部楼层
FA哩部神作果然強大~不但跟貼日本播放進度~仲N多版本~DVD同BD乜都有齊{:5_338:}
9 P9 E, D, H. O9 f可憐小吸管細硬盤的我~只收J2錄影版罷就~# i0 t* K6 q4 c
) Y' d- P: F) U* m) X
PS:到目前為止~J2的播放系足本播放的~集集24:30!
% a0 L% L" R* k$ Q* I# Q  }     查實想問下特典 ...1 a4 M2 C9 k9 d' C" }" F( z
mcnynbajay 发表于 2009-12-31 22:09
我嘅空间都唔係好得你几多啫!可怜

ddarcy 发表于 2009-12-31 22:50:47 | 显示全部楼层
bdrip 太大無福消受2 w6 q0 e  D  ]7 a; q
! S, J: C; G( A1 L0 Q6 s' u
但dvdrip就一定要支持了. 多謝!

aubert22 发表于 2009-12-31 22:52:02 | 显示全部楼层
不如发DVDiso,我绝对下载落嚟,自己翻版一套/ |2 m* {& `( n4 F: ^. v
kevinchan 发表于 2009-12-31 22:47
1 O1 b* r3 D* X: Y  p6 Q. ^
那体积可不是一般大喔~~

ngyan1600 发表于 2009-12-31 23:17:24 | 显示全部楼层
系米自己买嘎??几钱啊??懒得再合翻落去,纯支持个~~0 H$ @; L& l8 B  n  p# i
不过如果你发DTS嘅话,我谂我会收嘎,哈哈
* V4 i/ D. v+ r( O# Gaubert-22 发表于 2009-12-31 22:05
1 \9 E; C# H6 E6 t
本身係得ac3....所以dts係無可能的了