[软件应用] 终于成功下载到

kevinchan 发布于2009-12-14 23:57 1208 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Zshare空间,可能好多人都未听过!(唔清楚嘅朋友自己google去吧)相对于国内,可能会比较难下载,起码我係咁!7 n" f* D; k0 V+ W
之前我试过好多种方法,始终都係下载到4%左右(视文件而定),未试过一次完整下载成功!
. F1 L% `+ w7 N1 ^) P! }但係今日再次遇到Zshare文件下载,心谂麻烦了,唔知点下载!8 h4 n$ I# Y) e. q
但后来都係决定自己再试一次,结果完整下载落嚟啦!7 ^$ T$ e, {0 U# D: Z) c. F: W
莫非今日RP超好?定係ZS尺度放宽! B4 B" M8 c1 S
虽然可以下载,但速度唔稳定  Q6 L; R7 t9 s6 [& l" w& z
我係用“字游们”连接的# V% a( r6 W) h0 S

% g0 Z6 |5 k( S% K: ~( [' } 截图00.png 2 I9 _+ r3 ~  f$ d' |

. H; U% M' |0 K5 H; v+ G' O 截图01.png 7 z$ m, _1 E/ L1 R1 {/ l
/ k- k/ E: k" n
截图02.png + B$ c- \& F1 K
最后complete了
8 q1 ~2 g( s3 R- M& O2 E* h* I 截图03.png * _6 y0 B& Z5 a. S- z' l+ h; L

已有(10)人评论

kevinchan 发表于 2009-12-15 00:04:51 | 显示全部楼层
本来打算去求档区叫大家帮手下载再上传俾我,点知依家自己搞掂了,真係好

kailu 发表于 2009-12-15 02:13:27 | 显示全部楼层
恭喜樓主啦。。。。。

kwanyeung 发表于 2009-12-15 03:08:46 | 显示全部楼层
ZSHARE我速度唔錯。只係限制麻煩。速度通常有500K.

Kiver 发表于 2009-12-15 11:58:06 | 显示全部楼层
ZSHARE我速度唔錯。只係限制麻煩。速度通常有500K.6 o' }" m, |$ `0 ]# Q
kwanyeung 发表于 2009-12-15 03:08
+ j% ]8 f. T+ `; g1 N
4 k9 A; |4 ]2 I7 I7 S
有500KB限速没有问题
, W- }3 V; L" u* f0 L: z反正带宽都上吾到500KB

kevinchan 发表于 2009-12-15 12:04:22 | 显示全部楼层
ZSHARE我速度唔錯。只係限制麻煩。速度通常有500K.
& U) b' T* T) qkwanyeung 发表于 2009-12-15 03:08
都唔错啦!如果我可以达到500k/s,我都唔知兴奋到咩程度了

kasim1018 发表于 2009-12-18 05:51:38 | 显示全部楼层
终于升到40权限了,随便顶一下

kevinchan 发表于 2009-12-20 23:23:22 | 显示全部楼层
终于升到40权限了,随便顶一下: Y! u" c4 D6 _3 S: j; N
kasim1018 发表于 2009-12-18 05:51
咁我就恭喜你先,嘿嘿

ConvoyChan 发表于 2009-12-21 15:37:09 | 显示全部楼层
貌似冇咩人用来共享波。。。。个zshare5多见的说

kevinchan 发表于 2009-12-21 16:16:05 | 显示全部楼层
貌似冇咩人用来共享波。。。。个zshare5多见的说( r# x  U9 C, k6 l4 E% M; k
157972678 发表于 2009-12-21 15:37
外国都好多人用

xdummy 发表于 2009-12-22 16:46:48 | 显示全部楼层
我用FREE RAPID 都下載到) z& e. e9 T) }9 y9 O; Q# j
經WEB BROWSER DL 麻煩少少.......; o$ R' R4 a9 y3 G: D
通常1xx KB到啦