[软件应用] 为什么每次下MU下到16%就停止下载?

freedom16 发布于2009-12-13 13:11 2660 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
到迄今为止只下过一集完整的,用MEGA管理器下载和另存为下载次次下载到16%左右就断开了,究竟是咩回事~!

已有(26)人评论

aubert22 发表于 2009-12-13 14:39:45 | 显示全部楼层
晕~~竟然有人用官网软件下载喺呢度~~

kwanyeung 发表于 2009-12-13 14:56:08 | 显示全部楼层
- N- C3 e, w- q4 l" j6 P+ qaubert-22 发表于 2009-12-13 14:39
我都係用官網軟件下載㗎喎。。。
9 w+ b/ s3 L" Q: l不過成日下載唔完整,但有批量下載。。。我太懶冇計。

kevinchan 发表于 2009-12-13 18:44:08 | 显示全部楼层
7 n1 t" b# ]) \/ d) W6 F. Eaubert-22 发表于 2009-12-13 14:39
我刚接触MU时都係用mega管理器下载,但用咗一个月就无用了,后来改用其他程式!
6 A& @) O8 d$ w楼主,你系咪用咗代理连接MU啊?

aubert22 发表于 2009-12-13 19:12:32 | 显示全部楼层
我都係用官網軟件下載㗎喎。。。3 n* F: S6 a3 @; _  c
不過成日下載唔完整,但有批量下載。。。我太懶冇計。
9 Z) q* r* _$ K* Mkwanyeung 发表于 2009-12-13 14:56

. o; t3 O' H! ?3 m) s我话喺呢度,即系大陆~国外我就唔知啦~

aubert22 发表于 2009-12-13 19:13:11 | 显示全部楼层
我刚接触MU时都係用mega管理器下载,但用咗一个月就无用了,后来改用其他程式!
* l* b" |5 ]3 c* I楼主,你系咪用咗代理连接MU啊?
! `0 n5 Q/ x( K7 Q6 I% `kevinchan 发表于 2009-12-13 18:44
- F8 T( p. g+ b; e6 s
我用果阵完全无反应~知道用区根本无乜效率~

kevinchan 发表于 2009-12-13 20:59:37 | 显示全部楼层
我用果阵完全无反应~知道用区根本无乜效率~2 T! e1 A7 @4 X) G
aubert-22 发表于 2009-12-13 19:13
你仲严重,用都用唔到!其实一般好多官方嘅嘢都未必好用

aubert22 发表于 2009-12-13 21:54:46 | 显示全部楼层
你仲严重,用都用唔到!其实一般好多官方嘅嘢都未必好用. V! O  @) p6 J$ w) p- U
kevinchan 发表于 2009-12-13 20:59

& A3 l' H9 D' O+ w( o. l; j' q6 A3 i好多都系官方软件畀人"改良"过先好用~~

freedom16 发表于 2009-12-14 20:00:36 | 显示全部楼层
我刚接触MU时都係用mega管理器下载,但用咗一个月就无用了,后来改用其他程式!: X4 L) U3 R- i/ ^1 g$ s6 ?5 J
楼主,你系咪用咗代理连接MU啊?) u, O. @) H! U9 y9 h* I
kevinchan 发表于 2009-12-13 06:44 PM
2 [" v' y3 X( D' ?6 ~- b
没用啊,不过我发现左一样野,MEGA管理器上面写住“你今天还剩下3个自动下载”的时候我就可以下,为0的时候就下载吾到,不过我只是在推测,无知系吾系。用其它软件下一样都是甘,同官网下载器好像没咩关系。

Kiver 发表于 2009-12-14 22:41:45 | 显示全部楼层
官方软件真的极不好用~~~

kevinchan 发表于 2009-12-14 22:42:49 | 显示全部楼层
没用啊,不过我发现左一样野,MEGA管理器上面写住“你今天还剩下3个自动下载”的时候我就可以下,为0的时候就下载吾到,不过我只是在推测,无知系吾系。用其它软件下一样都是甘,同官网下载器好像没咩关系。
9 q. \' Y' X6 o2 b/ u5 f) u" H$ G7 Ffreedom16 发表于 2009-12-14 20:00
如果你未用过代理连接,咁你试下囖!话唔定救到你

tuos 发表于 2009-12-15 12:41:14 | 显示全部楼层

123下一页