[软件应用] 点样下载MU空间的资源?已解决

freedom16 发布于2009-11-29 14:57 1836 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 freedom16 于 2009-11-30 21:48 编辑 ! y* \4 F3 ~2 S  f/ O+ e1 b( p) J

( |- T( x2 g! ]: X8 }. {要点样下载?点解我次次打开个页面都是空白既?想用Megaupload的软件下载,没注册码下载吾到,请问中有没其它方法可以下载啊?里面很多资源我都想要啊~!

已有(13)人评论

kyo1983 发表于 2009-11-29 19:51:15 | 显示全部楼层
右键-编码-其他-UNICODE,试试咁样+ Y; v" {% u- B
+ U5 `. C4 g6 L( }2 o6 v
我一般系用距既软件来下载,即megaupload

kevinchan 发表于 2009-11-29 21:13:23 | 显示全部楼层
我一切如常!- j4 y; Y( O3 J* D  i$ R3 T; ]
唔识嘅人最好自己係网上搜索下解决方法先!

天使之风 发表于 2009-11-29 21:28:17 | 显示全部楼层
我就估到衰雀肯定会黎留个脚印~~

kevinchan 发表于 2009-11-29 22:01:35 | 显示全部楼层
我就估到衰雀肯定会黎留个脚印~~
( \3 z7 x- B/ U" y1 n" B0 j天使之风 发表于 2009-11-29 21:28
下次唔使估啦!我肯定会来,哈哈

cheehan 发表于 2009-11-29 23:59:53 | 显示全部楼层
PAGE-ENCODING-MORE-UNICODE(UTF-8).

小c 发表于 2009-11-30 10:57:53 | 显示全部楼层
如果五德,就用镜像法,http://209.222.148.132/?d=xxxxxx,如果系空白,就按右键,编码→UTF-8

牛MoMo 发表于 2009-11-30 18:43:31 | 显示全部楼层
我記得網盤資源區度有專門嘅帖教你點下啊...6 i2 O! T8 k- W  \
( o3 J- q6 y/ q# I' l2 N( w
用JDownloader就得啦...
0 p- O; o4 u5 r! }) ^+ Q$ T0 a操作簡單...唔洗入網頁..有鏈接地址就可以下...! q! E  g- h: H2 ^' D
傳送門:
1 x/ E# b- }: q8 O$ mhttp://www.dreamxt.com/bbs/thread-56089-1-1.html- d  V; d' y7 |" C! L
* G. l' U' d' d1 x) ^
不過感覺JDownloader有的缺憾...0 X& v5 p- R( `6 I/ W6 T& K
不過哩個要等你自己用過去體會一下啦....

183334257 发表于 2009-11-30 20:27:38 | 显示全部楼层
我系用换UNICODE果种方法的,不过就系唔可以以会员身份登陆

freedom16 发表于 2009-11-30 21:47:34 | 显示全部楼层
吾该晒大家,已经搞掂咯~!

kevinchan 发表于 2009-11-30 22:14:10 | 显示全部楼层
我記得網盤資源區度有專門嘅帖教你點下啊...
3 G2 i7 G" B' E* ], p% I  r
4 z0 S0 H3 `5 H2 k% G用JDownloader就得啦...
* D4 [& x- F' V: K6 X操作簡單...唔洗入網頁..有鏈接地址就可以下...7 F" F4 X( u3 i* c
傳送門:" p! |7 M. B; ?
http://www.dreamxt.com/bbs/thread-56089-1-1.html% X0 _5 _- U( {! F) n2 [- N
5 A+ s  j( v# S* x1 c
不過感覺JDownloader有的缺 ..." d$ B# e% ]& A
牛MoMo 发表于 2009-11-30 18:43
Jdownloader我呢度用唔到,试过了,好可惜

183334257 发表于 2009-11-30 22:45:46 | 显示全部楼层
搞定左就好咯,呵呵

12下一页