[迅雷快传] [AVP][超人米別斯(梅比斯)與超人兄弟][x264][內掛字幕]

ngyan1600 发布于2009-12-9 22:03 5476 次浏览 43 位用户参与讨论     [复制分享主题]
早係一年半前(底者更耐喇),果時等緊tvb播max(麥斯).....,正版碟商督出了呢套電影,當時我一租到碟,燒好之後就開始壓,以當時我有既壓片程式就只係得gk,最多只係壓xivd,所以畫質比較差,而且係用bt發佈,所以真正下得完既朋友無幾多個,而家借住tvb播梅比斯,以經播到中後段,所以重新以x264壓製一次,另外,請大家期待一下12月31日....tvb將會播出呢套電影版(希望重新配音啦....始終d人名唔同哂....)
! Z3 ]4 R- I5 s8 C; k$ J1 J我都唔期望今次發既超人會多人下,因為tv版都唔多人要
" _$ E1 k/ Z1 M, M5 s; m! W0 c% N8 w# L- c
呢集電影版其實同tv版25集打後既集數既劇情有小小互動
  D7 J' v, C  K% G* U[片名]超人米別斯(梅比斯)與超人兄弟
+ ^$ z, I5 O9 ~5 _[語言]dvd粵配及原裝日配" M' j( k( i$ z+ h5 n  [/ s
[字幕]內掛中文6 @$ m0 {0 O9 d
[大小]1.16g
' b* \8 `6 w# ^' M[格式]mkv封包
0 v0 i9 f' G" g) `2 @6 G7 V  |[視頻]x264-1600k-852x480
6 e$ b3 w/ w$ e( U. C[音頻]aac-96k-48000hz x2( Q. ?0 C3 f& N( F/ @2 u

3 E, s, |! i7 `0 }$ O1 C
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

tandong + 15 + 62 + 2 原创内容

已有(43)人评论

kevinchan 发表于 2009-12-10 01:53:22 | 显示全部楼层
虽然超人无爱,但都嚟第一个纯支持

大天使007 发表于 2009-12-11 08:21:12 | 显示全部楼层
我对超人很有爱(但唔知咦家仲系唔系

天才不二 发表于 2009-12-11 08:30:32 | 显示全部楼层
同SF一样,对超人无爱,第二个纯支持

YM 发表于 2009-12-11 10:15:40 | 显示全部楼层
梅比斯的电影版多谢分享啊下载来看下先3Q。

笑一少 发表于 2009-12-11 13:34:20 | 显示全部楼层
超人电影,我只喜欢看蒙面超人啊,

K棋 发表于 2009-12-11 19:50:43 | 显示全部楼层
唔知有几耐无睇过超人
" P- F- J5 W  }- I: \, D' q( F- o! j未听过呢个超人嘅名

wele 发表于 2009-12-11 22:31:21 | 显示全部楼层
我对超人很有爱

89189819 发表于 2009-12-14 21:59:48 | 显示全部楼层
对超人不怎么感冒,纯支持下把。。。

zhh610 发表于 2009-12-19 18:01:42 | 显示全部楼层
对超人都系无爱,嚟个纯支持!

maplep 发表于 2009-12-19 22:04:00 | 显示全部楼层
回复看图。。

maplep 发表于 2009-12-19 22:05:07 | 显示全部楼层
没图。。还以为需回复才看到图。

12345下一页