[其它更多] 給予大家一個可以下載mu既"舊"程式--jd

ngyan1600 发布于2009-12-7 20:25 2247 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我知道以前都有人發過,更加知道本壇有不是人都認識這個東西,但我更知道,好多人意為這個東西以經不能下mu!
& f3 X; I3 x7 F1 m5 n( Y% R/ v1 T' ?另外,我要係呢度同各位管理人講聲:sorry,我知本區不是軟件發佈區,我知本區不是下載教學區--",但係,有時真係好煩,見到好多朋友成日話下唔到mu,之後叫佢地係電腦區搵下資料,但係到頭來,原來我地呢個壇無類似既下載教學,為左令到名位用mu既朋友方便d(雖然只貼係動漫區....),所以我決定將呢個軟件既介紹,同下載連結貼係呢邊,請名位管理人見諒.....
5 e2 k" N8 e6 B6 |4 ~, a
# c, H, E3 t. C& S) M5 }; T0 Z% r
呢個軟件全名係jdownlonder 0.4.936' e" j% I' C. S* D% w* r2 e
記住,下完之後每次打開都唔好更新,更新左盲下唔到mu的了!
) P! f- Q6 R  [3 T& k8 `一日可以係mu下載三個檔案9 f- I/ B) A7 Y% F' N, z; ?
之前d朋友之所以用佢下唔到mu,多數就係更新左
, l- S3 r5 _+ {. q大家睇下下圖,我岩岩先下載緊野,絕對無問題+ K; q2 O5 h2 w) x+ P
& y3 N1 p& t( [! Z
連結:
- T& g( V5 g& T, _
U-F連結:Click Here to Download jd4936
& i5 m! w+ P) [7 i0 h
+ u! g6 D+ {. p$ `" K5 Q5 jrf連結:http://www.rayfile.com/files/519 ... -a46f-0014221b798a/# W: X! f/ m# Z
: `/ u! I! `$ v( u. H$ t! U
樂都連結:JDownloader 0[1].4.936.rar

已有(23)人评论

天才不二 发表于 2009-12-7 20:27:57 | 显示全部楼层
多谢啦,下来试试先

aubert22 发表于 2009-12-7 20:30:47 | 显示全部楼层
发喺度无问题,好几张贴都系发喺度嘅~~, ~- Q$ q3 {, t" q# V* j/ P
呢个样好似有D印象,但以前下下到就真系无乜记忆了~. e) b7 d" E* M0 ~$ N/ P' A
不过一日先可以下得3嘅档,好似无乜意思咁喔~~

ngyan1600 发表于 2009-12-7 20:50:53 | 显示全部楼层
发喺度无问题,好几张贴都系发喺度嘅~~. }' \9 G9 q0 G8 g( L
呢个样好似有D印象,但以前下下到就真系无乜记忆了~
0 U: |3 t" p; v. u3 d8 Q不过一日先可以下得3嘅档,好似无乜意思咁喔~~
# L2 ]# ?8 q3 s, r8 Oaubert-22 发表于 2009-12-7 20:30
8 h1 e& R9 \. v! Y; `) }. c
好過下唔到啦,而且我見到好多可以下mu既程式,都好煩,要set好多野

aubert22 发表于 2009-12-7 20:52:56 | 显示全部楼层
好過下唔到啦,而且我見到好多可以下mu既程式,都好煩,要set好多野4 d+ f! U* _0 d3 g% @) o
ngyan1600 发表于 2009-12-7 20:50

, S' R5 a& O7 j/ K2 c, A我无用软件嘅,直接遨游下载~不过可能你哋香港下唔到原因,所以多人用~

kevinchan 发表于 2009-12-7 22:08:46 | 显示全部楼层
' y+ Z/ @) E, L5 A8 |" e
$ X1 {$ \: R' d$ K7 }7 h呢个程式我使用过好几次,都係失败,所以将佢无视咗了!  |4 y2 S2 n9 ?! C% M
我一直用tucan或者IDM,FDM下载,仲有firefox自带下载器6 V; n+ ?9 Y! T9 |. X' b
其中tucan最好用(对于挂机),虽然要一个一个文件下载,而且要等45秒,不过好在全自动,免验证码,每日无下载限制,速度又快,基本接近满速!!呢个软件好好用,衰在存在地区性问题,有D人可以用,有D人唔得!5 ?/ X$ v' {, }' K! D8 v
可惜HK只可以用JDownloader,唔可以用tucan

kwanyeung 发表于 2009-12-8 02:40:34 | 显示全部楼层
呢个程式我使用过好几次,都係失败,所以将佢无视咗了!
  O7 c' h& u7 l* d我一直用tucan或者IDM,FDM下载,仲有firefox自带下载器
3 ~& W/ U1 d8 h其中tucan最好用(对于挂机),虽然要一个一个文件下载,而且要等45秒,不过好在全自动,免验证码, ...
8 }- K7 {/ c! r( o6 ckevinchan 发表于 2009-12-7 22:08

0 {( P$ v3 K# M! K你有高級會員仲要用旁門左道?

kiutao 发表于 2009-12-8 10:05:38 | 显示全部楼层
都OK... 不過就唔係好快

chip 发表于 2009-12-8 10:25:01 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2009-12-7 22:12 编辑 * @( g5 k# k5 w/ y" E
0 r+ ~" H& s$ v; S( i/ `+ S3 o: b8 U# ]9 _0 p5 P" w6 B" ?9 s7 e
/ L0 {! ?( p, F) ~: z
" @) p; J; U: y1 Y8 B% Y6 z* `
/ ]$ d  y4 n4 \+ k% g$ u请问一下 Tucan 和 IDM ,边过比较好用d 呢?, 我在用 IDM 但系下載吳倒 MU, Tucan 就味用过, 好想试用一下來比较边个好d.

chip 发表于 2009-12-8 10:32:13 | 显示全部楼层
0 r+ ~" H& s$ v; S( i/ `+ S3 o
( Q/ c9 T$ C/ x7 f# n/ L0 {! ?( p, F) ~: z 4 e# [& b. [3 R! O. g) i

1 k% |. G0 Q, E! P% [6 u请问一下 Tucan 和 IDM ,边过比较好用d 呢?, 我在用 IDM 但系下載吳倒 MU, Tucan 就味用过, 好想试用一下來比较边个好d.

小c 发表于 2009-12-8 11:29:36 | 显示全部楼层
我系用FreeRapiD的,可以批量下载,非常方便。

kidhitomi 发表于 2009-12-8 11:59:44 | 显示全部楼层
下来试用先~~
1 v8 ?% o/ t4 s3 V$ Y  F. b6 J谢谢~~

12下一页