[其它更多] 給予大家一個可以下載mu既"舊"程式--jd

ngyan1600 发布于2009-12-7 20:25 2245 次浏览 23 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2009-12-8 15:23:12 | 显示全部楼层
你有高級會員仲要用旁門左道?
# h- _, N2 o( i2 kkwanyeung 发表于 2009-12-8 02:40
有时就算有高会账号,但下载页面打唔开就变咗无用(要用代理先可以打开),但係tucan係系我打唔开网页嘅情况下都可以照样下载,所以我有时都会用tucan噶!

kevinchan 发表于 2009-12-8 15:26:38 | 显示全部楼层
# b, B+ `/ E8 L, T0 r+ ~" H& s$ v; S( i/ `+ S3 o
7 R: N0 C' g- Q% ]/ L0 {! ?( p, F) ~: z , k  y" V# F3 ], v% x7 Q8 Q  h  n
5 q- z; J% z: o( n
请问一下 Tucan 和 IDM ,边过比较好用d 呢?, 我在用 IDM 但系下載吳倒 MU, Tucan 就味用过, 好想试用一 ...
9 Y7 R3 O+ v. G3 ]chip 发表于 2009-12-8 10:32
对于我,IDM绝对係最快嘅,任何时候都可以满速!而tucan我多数用来夜晚挂机下载用,但下载速度肯定比IDM慢!好唔好就真係要自己用过先知啦!

wenwen 发表于 2009-12-8 19:10:58 | 显示全部楼层
我不会用这个的!~因为不好用!~

timaousi 发表于 2009-12-8 19:30:50 | 显示全部楼层
哎!我用乜嘢软件下MU嘅也都系甘慢!没乜嘢区别!

kevinchan 发表于 2009-12-8 22:48:47 | 显示全部楼层
再说,一日3个file,咁不如直接用IP法下载?

maplep 发表于 2009-12-18 04:02:42 | 显示全部楼层
楼主这没什么好,我有个更好的,但不分享

yan1003 发表于 2009-12-23 21:48:05 | 显示全部楼层
我系用FreeRapiD的,可以批量下载,非常方便。2 T- U2 Y" R0 B' |
小c 发表于 2009-12-8 11:29

! J, i$ v2 v/ Y. ?7 T4 `+ U& V  g3 s0 O( o) J
邊度可以下到呢個程式?2 c' ^( t  f% i
香港用到嗎??

yan1003 发表于 2009-12-23 22:03:43 | 显示全部楼层
邊度可以下到呢個程式?
# {6 ]8 L# }0 O香港用到嗎??
; l) Z! V9 ?. S# T( c8 B) h- |yan1003 发表于 2009-12-23 21:48
5 r- b8 ^3 F" F. E* V4 h# Z

# }8 |* Y, r8 n# s$ F! C剛剛搵到呢個程式喇, f2 n/ T! d0 @( k$ h9 F
不過點解都係down唔到mu既呢~~9 c  R+ z6 c8 f3 K2 C6 \
激死人!

habi 发表于 2010-1-14 17:37:00 | 显示全部楼层
已在使用這個, 不過各版本總是過了一段時間便有點問題用不到

q3891 发表于 2010-2-18 17:30:37 | 显示全部楼层
我用IE直接下、速度飛快、很好啊

anidl 发表于 2011-10-3 00:41:56 | 显示全部楼层
thank you very much for sharing~!

anidl 发表于 2011-10-3 00:42:09 | 显示全部楼层
thank you very much for sharing~!