[社区发布] [原創合成]勇者王GaoGaiGar [DVDrip—MKV] (1-49话)+(全集校正音频,字幕)

traimy 发布于2009-11-30 15:04 25625 次浏览 411 位用户参与讨论     [复制分享主题]
袁美 发表于 2010-11-27 21:19:58 | 显示全部楼层
主体只有两部,TV、OVA(勇者王Final)至于《勇者王Final GGG》则是OVA的TV化版本0 \) X3 d  ~/ E9 X0 E$ _. o; P
边个有粤语版咖?????

袁美 发表于 2010-11-27 21:34:20 | 显示全部楼层
回复 8# aubert22 ; N: O6 D7 q) L9 \  P$ `/ q
2 @+ h- g4 \- M# l: b
6 M: }  {8 N8 U" V, A
    你咪 成日 系度放料 话 会有BDrip版本啦!!!, W% s8 j) N& Q
搞到人心惶惶。。。唔知下唔下载好!!!!宜家 大部分嘅经典动画 都系DVDrip版本。。又大又唔够清。。。不过已经唔错咖啦!!相对有D经典粤语版唔话距先 日语版都冇嚟讲!!!!哩种感受你应该可以明白。。。除咗D特别 经典嘅。好似接近神作噶D。。。不过 我系度严正声明!!!!!
; V! ~+ v  z. z" U" a- I神作之中嘅神作【EVA新世纪福音战士03重制版】搵唔到BDrip版本啊!!!!!!!!!

袁美 发表于 2010-11-28 00:57:24 | 显示全部楼层
回复 86# traimy " B( P, p6 k; V+ {4 b: ~

2 ?3 d- s& A' E2 w( ~
6 A# X$ f$ U, P. ]* ]! _: U    勇者王OVA  有粤语版啊!!!!  几时合MKV 咁啊???

aubert22 发表于 2010-12-5 09:28:34 | 显示全部楼层
回复  aubert22 : P* Q2 d6 W7 M& u: q( d- C
1 D' T% X0 b8 l% E

8 w2 ~5 ^1 P6 r+ ]; }    你咪 成日 系度放料 话 会有BDrip版本啦!!!
, v) Q3 X: ]8 }8 [+ |搞到人心惶惶。。。唔知下唔下载 ...
; l4 |7 v- }4 S' F! r袁美 发表于 2010-11-27 21:34
8 M) ?, _. L3 U) R9 X# N' N/ N
" K2 r; |" @  w7 f
7 I% |& m4 i9 Z3 l( I% @9 ~7 L
    你条毛有病??我几时话有,我系希望有罢了~

天才不二 发表于 2010-12-5 09:33:53 | 显示全部楼层
回复 340# aubert22
  r! u& H: [1 Y6 o- Y) B) |- m+ A& e9 A. g, O, W" \
* [3 ^# P' Q% F" b. [. W

6 J, K+ D. E$ ~) ?
  R- E+ D7 U( y) j. u6 ~    水猫好狗无见

自由之路 发表于 2010-12-5 09:41:57 | 显示全部楼层
感谢分享!

aubert22 发表于 2010-12-5 21:48:51 | 显示全部楼层
回复  aubert22
1 Z6 e1 W% p5 t- G! |( O$ k( A4 A( @0 z: T( f( q

5 `5 E) A7 Z2 o0 I; a0 P3 p! P3 ^# g3 \4 ^1 p

. |7 \6 t6 u  P7 L) w, w3 s    水猫好狗无见5 N8 l' z3 p$ H# }
天才不二 发表于 2010-12-5 09:33

! n0 J) t: T5 M0 F9 i2 w, |9 t1 _" d
! d6 B) i- F4 w! @) Y/ _( c1 _. E7 a
    6 x$ v7 I7 i# e  |; b
嗯,好久无见,不过你唔系闹紧我呱,"好狗"无见

天才不二 发表于 2010-12-5 22:12:00 | 显示全部楼层
回复 343# aubert22
6 {/ V; L8 f8 R, N2 O$ R# Z
( \' Q* N! H, E: r! ^
/ A1 x' I# G) B0 u  V7 v你多心了,求其打个同音字

yiekzhen 发表于 2010-12-26 22:41:18 | 显示全部楼层
多谢分享~~谢谢

yiekzhen 发表于 2010-12-26 22:43:12 | 显示全部楼层
多谢分享~~谢谢

dimensions 发表于 2010-12-27 11:49:46 | 显示全部楼层
我要下载!!!~~~!找了很久了!

zhenlim 发表于 2010-12-27 12:42:08 | 显示全部楼层
多谢楼主分享~~~~