[社区发布] 天堂之吻 合成版HDTVrip 01-12 全集完

netasa 发布于2009-11-18 05:38 2511 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
% Q% y# y) s( M  ~) X" W5 k: s" ?' v
片源字幕属内陷性质并不完美,若不喜另择之! 音频文件在完整12集后一次打包。视频文件剪去赞助商广告,无J2嘅预告片段!MU空间文件删除后不补档。/ x. V9 V3 A) r6 E5 B+ Y

. G) Z5 g, X' L# b. f$ w* ~名称:天堂之吻 Paradise_Kiss
3 w0 d. J1 d/ H5 F7 _& r# o: O- f集数:12/12
; w% N3 Q! l+ e+ X字幕:简体中文(内陷)% _8 x' M( K( J1 b# x
格式:MKV(AVI+AAC)" D# Y9 |  f$ h/ y5 s4 n
分辨率:1280x720
) j: ?8 S  i: P/ U' B- n, t容量:2xxM-3xxM
3 k, ^- X% F7 H# s0 h. [1 T( J配音:J2(TVB)+日语原声
+ v6 x# Y  m7 }+ b, q* x( K' z# F空间:MU1 Z$ W8 c) Y9 |$ k% y0 ]* t/ W
片源:视/漫游 音/幽助&on9
  {1 U& C  B- n$ u/ s4 `9 Z$ ^& W# M) ^1 J7 N. E/ K$ t7 ^* s
下载:& E) @0 L' ?. @6 R  j4 l- R5 `( [
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
: M" @. w2 m$ [1 t2 ?; h. w
& ]0 V$ F$ c5 H2 _' x, S8 a
; i! t/ C1 D; o, J8 n& c
调整过嘅粤语配音文件:01-12' t4 i1 V8 d) m. M" ~/ z
http://www.megaupload.com/?d=34ZY60C9
) n- n8 x2 l9 B3 x
6 u/ J1 H6 u+ e; {0 x6 |  n片源文件可到 http://www.jsharer.com/blog/289256.htm 下载,对应漫游嘅AVI或RMVB版本。

已有(26)人评论

darrennsz 发表于 2009-11-18 09:49:43 | 显示全部楼层
First one ~ support support

mcnynbajay 发表于 2009-11-18 09:54:59 | 显示全部楼层
話說N大大系咪曾經都合過矢澤愛另一部成名作品《NANA》嘅?
$ y) B9 I; Y5 m可見你都幾中意矢澤愛作品窩$ T7 |+ @8 W  t" @4 x' l' h3 @
支持下~
. U/ s3 v; l! u2 X& z幽助的版本系咪有J2外掛字幕?

kevinchan 发表于 2009-11-18 13:56:44 | 显示全部楼层
最近都几多试看喔。哈哈,过嚟支持先

QQ车 发表于 2009-11-18 15:33:23 | 显示全部楼层
没有看过,好看吗?

netasa 发表于 2009-11-18 16:37:55 | 显示全部楼层
話說N大大系咪曾經都合過矢澤愛另一部成名作品《NANA》嘅?- g6 E2 o, B3 V. @/ a
可見你都幾中意矢澤愛作品窩1 k+ j, J( e( l8 v2 }+ ?
支持下~
# v" E7 k& g) W% B* L* {. c/ u幽助的版本系咪有J2外掛字幕?
6 B$ @5 g3 v/ _- {/ i. y5 _' t# _mcnynbajay 发表于 2009-11-18 09:54
( U7 p3 h# n: p
0 g3 ]% Q% z" d8 R1 a- v5 |6 M
可以咁讲啦,比到我一种花花绿绿,好多色彩好多情感生动嘅少女形像! 睇得出少女对时尚嘅一种感觉! 响动画中需要依种咁嘅类型。而其中佢好突出。
* Q! q7 X7 u6 m" S$ D0 a: ]# J% a$ y
说嚟惭愧!NANA未得完成全集,不过相信不久会抽时间去完成嘅。

mcnynbajay 发表于 2009-11-18 16:50:12 | 显示全部楼层
可以咁讲啦,比到我一种花花绿绿,好多色彩好多情感生动嘅少女形像! 睇得出少女对时尚嘅一种感觉! 响动画中需要依种咁嘅类型。而其中佢好突出。7 s! f; b* h6 _9 [  |& z, B
, P" b7 ]$ s# t
说嚟惭愧!NANA未得完成全集,不过相信不久会抽时间去完成 ...
8 E+ b3 q( K+ Y' E- znetasa 发表于 2009-11-18 16:37
3 y, T8 g( G8 b$ w
我對時尚無乜感興趣的~純碎去熟習下果班新人配果幾把聲的~
0 X+ e: [: r, B! [4 I2 h. ^4 |- H# O+ c' s7 J9 i/ c
大概要等幾耐?我今早見到緋月有人放了靈風收藏版片源~我都系收佐佢先,等你音頻系了(望你能單發買音頻就好了)!

tysycfdo 发表于 2009-11-18 19:23:13 | 显示全部楼层
那么快就有天堂之吻的合成版了 不知LZ会不会继续合成呢?

Ace0210 发表于 2009-11-19 04:26:58 | 显示全部楼层
這套也做合成呀~& U8 ~6 B+ o" S, [/ a) S1 ~9 k
支持

infamswun 发表于 2009-11-19 06:03:01 | 显示全部楼层
這次展覽是非常甜

kevinchan 发表于 2009-11-19 14:57:48 | 显示全部楼层
這次展覽是非常甜
; r' k6 C; W  t8 _infamswun 发表于 2009-11-19 06:03
你用翻译软件将英语翻译成中文回帖噶?

netasa 发表于 2009-12-28 06:13:11 | 显示全部楼层
顶番上嚟先! 有兴趣快下。 删除就不补档! 唔须问会唔会做外挂字幕版,手上有咩资源就做咩嘅,做好后唔再做了。

123下一页